IVF/ICSI/IUI 2021
@Hana, tudi jaz mocno stiskam pesti zate. ???
@Nesrecnica, vsak folikel steje, tako da pogumno naprej. Na koncu jih je na punkciji ponavadi vedno vec kot na UZ povejo. Srecno naprej, glavno da se odvija, ta trenutek je koncno prisel ne? ?
Moja krvavitev se je po dveh dnevih razvila v konkretno, tako da je slo na prezgodnjo M. Za trenutek sem imela pobozne zelje, da sem zanosila naravno, ker me je dan pred zacetkom parkrat enako “cuknilo” v jajcniku kot v uspesnem postopku. Sanjaj dalje ? Z naslednjo M pa grem po zamrznjencka, vsaj tako so mi napisali nazadnje, da se lahko prijavim z novembrsko.
@Marsena, kako si? Kdaj imas potrditveni UZ? Sem videla, da ti ni objavilo enega zapisa. Poskusi se nam javit.
@Microbio, kdaj je dan D? Joj, kako bom srecna tudi jaz, ko bos spoznala svojega sinkota. Zelim ti veliko poguma pri porodu in naj gre vse gladko. Mislim(o) nate. ????
@Fracek hvala za spodbudo ? bomo videli kaj bodo rekli v ponedeljek, 11.10 – te enice spet ?, če bodo dovolj veliki za stopko.
Upam, da te ne bo zdaj hvala tale M, enkrat prezgodaj, enkrat prepozno, se ti je zgleda porušil bioritem. Držim pesti za tega tvojega pingvinčka ?
@fracek vidis pa menstruacija pomaga da bos sla prej po pongvincka! upam da si drugace sedaj po vsem sranju okej! se pa vcasih po takih stvareh tudi zgodi naravno, tako da jaz vseeno ne bi zamudila ta “pomembnih” dni!
@nesrecnica srecno! nima veze koliko foliklov, samo da bodo ti ki so kvalitetni!
Hej. Punce.
Da se malo javim spet. Komaj cakam ta teden sredo ko imam pregled. Ker izcedek se vedbo tu in tam prisoten na papirju drugje nic. Sem ze mislila da bi jutri v ponedeljek sla na pregled pa moj pravi glej umiri se vse je ok kot so rekli idi ko si narocena. Najbolj me skrbi ce z bebo vse ok ce me razumete. Saj veste probavam se odklopiti od vsega pa nekako sem en cas ok pol pa spet padem v ta strah al kako se naj izrazim. Vem da sem ze v 18.tednu pa ene imajo skoz ta izcedek ene celo krvavijo skozi pa vse ok. Ampak dobre ste katere dajete to tak mirno skozi ne vem al se samk jaz tako cudna ali kako se naj izrazim in me takoj popade kot neke vrste strah ali kaj.
Sama sebi govorim vse je ok. Samo mirna bodi.
Punce morala sem dati to ven da je lazje. Hormoni pa vse to se mi zdi me daje
Drzim pesti za vse vas in zase.
Drzte se.
Punce zivjo, eno vprasanje. Ali ima vsaka bolnisnica svoj konzilij? Najbrz ne ane? Midva sva v Postojni, posvet sva imela v petek 1.10., takrat so rekli da bodo v roku enega tedna poslali vse izvide naprej in v roku enega meseca naj pricakujeva posto. Konec meseca pricakujem M, pa sem nekako optimisticno mislila, da bi ze mogoca lahko zacela s postopkom. ? hvala za pomoc, upam da se nam kmalu zasveti en velik ➕!
Mandarina638, 10.10.2021 ob 20:00
Punce zivjo, eno vprasanje. Ali ima vsaka bolnisnica svoj konzilij? Najbrz ne ane? Midva sva v Postojni, posvet sva imela v petek 1.10., takrat so rekli da bodo v roku enega tedna poslali vse izvide naprej in v roku enega meseca naj pricakujeva posto. Konec meseca pricakujem M, pa sem nekako optimisticno mislila, da bi ze mogoca lahko zacela s postopkom. ? hvala za pomoc, upam da se nam kmalu zasveti en velik ➕!
Za Postojno je konzilij v Lj, sem pa nekje brala da bo jutri, tako da če so dobili dokumentacijo bo jutri obravnavana in boste se morda lahko konec meseca prijavila v postopek.
@Fracek moj dan D oz. pdp je “uradno” 2.11., a bo moj misek verjetno ze prej razveselil mene in atija (ce bo le vse slo tako kot mora) 😉 V sredo imam priprave za carski rez v Lj porodnisnici, sam cutim po vseh tezavah v zadnjih dneh, da bom rodila prej kot je pdp ? Hvalaaa ti draga moja, da mislis name in se veselis z mano, jst vas tudi po porodu ne bom ravno zapustila, ker si zelim brati vase zgodbe in navijat za vas in posebno docakat tvojo nosecnost (upam, da bo Bozicek zgodnji pri tebi) ❤️❤️❤️
Glej, da bos azurno sporocala dogajanje, jst se bom pa tudi javljala z novicami ?
Seveda si zelim, da bi vse soborke s cim manj nevsecnosti in cim hitreje prisle do svojih zakladov ?
Da odgovorim glede prenosa zamrznjenckov.
Naročena sva bila ob pol 8. Naju je sprejela ena sestra in ker sva prišla od Resa sva podpisala en kup enih papirjev. Potem sva sla nazaj k sestram po uro. Transfer je bil potem ob pol enajste. Je pa v leoniscu to cel protokol. Res pogresam Reša.
Berem o konziliju…kake izvide vse ste morale predlozit?
Nesrecnica hvala za odgovor! Sedaj sm kr malo upanja dobila, bomo videli kako jim je/bo uspelo. Verjetno pa zasedajo 1x na mesec a ne?
Molekulca, za naju je to 1. postopek, zato sva morala predlozit vse dosedanje izvide (spermiograme, test hormonov, izvide lprs in histero, pap izvid…). ? Kako je pa z vsemi naslednjimi postopki pa nimam pojma ?♀️
Oooo ok sem samo poskusila prej, vidim, da očitno sedaj bodo šle moje objave dalje 🙂
Naslednji teden imam potrditveni UZ, dnevi pa zaenkrat potekajo dokaj normalno. Večkrat me kaj boli spodaj, prsi me bolijo skoz, ko pa se mi ravno ne zdi tako pa že tipam – ja vem sliši se čudno ampak ne morem stran odrinit tega strahu, kako bo, kaj bo, bo zdržalo itd.
Imam sicer tu in tam tudi slabosti ampak tako, včasih že zjutraj, včasih skoraj cel dan, včasih pa se popoldne kaj oglasi. Mi pa dvig želodca povzročijo tudi nekateri vonji ampak verjetno je to ok 😉
Nesrecnica uspesno punkcijo zelim ⭐
Molekulca tudi nama so samo skopirali izvide in nama vse vrnili, tako da imam vse originale doma. Tudi js bi jih na tvojem mestu zahtevala, sej so vajini. In kot si rekla, nikamor se potem ne premakne, midva sva v enem letu ravno vse preiskave opravila, bomo videli kako bo slo zdej naprej, v Postojni sva prisla na vrsto v enem mesecu kar se mi je zdelo precej hitro.