Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

@Pikica1234  res je, operacije v trebusni votlini vedno pustijo posledice, tud jst 2x operirana za endometriozo pa vsakic vec zarastlin ostaja, levi jajcnik imam zaradi zarastlin slabo delujoc in fiksiran.

Ko sem v 17.tednu mocno krvavela, sem dobila Dabroston na urgenci, vendar mi je cez en teden na kontroli moja G rekla, da nima smisla jemat te tablete, ker kot ze ves, posteljica ze prej prevzame funkcijo. Krvavitve pred tem so bile najbrz zaradi pokanja zilic, kasneje hematomi, ce so res bili. Trije razlicni G so me gledali in vsi trije razlicno videli ??‍♀️

Prav je, da delas na sebi in da se ne predas negativizmu, te podpiram in ti zelim cim mirnejso ter zdravo nosecnost ? Se ko zacutis otrocka in se kasneje zacne odzivat na tvoje dotike trebuha…potem spoznas tisto pravo ljubezen ❤️

Mikro_bio88 res je tako kot si napisala. Mrne so 4 gin. Do zdaj gledali pa vsi isto rekli. Ce nebi bi ze jaz menda kar vprasala kako pa to naenkrat al pa nekaj.

Ja posgeljica prevzame funkcijo z 16.tednom tako so menk razlozli v bolnico. Vendar dabrostina ne smes kar tako naenmrat nehat jemati so mi rekli postopoma ukinjat. Iz 3 na 2 pa.pol na 1 na dan. Jaz se mam samo 2×1 na dan pa konec. Tako da jutri koncam z tem dabrostonom. Ja res je mene se skoz ti izcedki mantrajp priznam. Vecji del tako samo pocivam kaj se vstanem da si naredim za jest. Ker imam se sladkorno to pomenk 4 x na dan meriti sladkor. Saj sem se zdaj ze navadla na zacetku pa muka pa ni slo pa ni slo. Pol pa se ze navadis nekako. Ti bos tak pocasi ze cartala otrocka. Meni se pa zdi da je marec tako dale  se pa hkrati blizu ne vem. Dnevi kar gredo se mi zdi. Pa daj hvalabogu da dobim kmalu se jaz mojo bebo v roke in da se cartamo jaz pravim.

Kako ste punce? Jaz sem danes 9. Dan po transferju, rjav izcedek, križ me boli, menstruacija prihaja, sem sto procentna 🙁 Malo me tolaži samo to, da sem vmes dobila pošto, da me čaka en pingvincek.

@Hana41 dokler ni sveže krvi oz bolj obilne krvavitve nikar ne obupaj, marsikatera je imela izcedke, celo krvavitve na začetku nosečnosti in celo med nosečnostjo pa je donosila zdravega otroka. Držim pesti, da bo tudi pri tebi tako ?

Evo, jaz sem si danes dala prvič obe injekcije (Menopur in Cetrotide), v petek pa prvi ultrazvok.

@hana41 drzim pesti da ni menstruacija, kot so ti napisale ze punce, vcasih so izcedki, krci pa so znak pbojega. javi se!

@Hana41 smem vprašati kdaj pa si prejela pošto na dom? Jaz sem namreč imela punkcijo in transfer 1 dan pred tabo pa pošte še vedno nisem prejela. Na transferju so mi rekli, da 1 je še prišel do blastociste, 3 bodo pa še opazovali in mi sporočijo po pošti koliko jih bodo zamrznili. Ali morda katera ve ali to da ni pošte pomeni da se nobeden ni razvijal naprej? Kaj pa se je potem zgodilo s tistim 1, ki je že 5. dan bil na stopnji blastociste? Res je zoprno, da človek ne dobi nobene informacije :(. Morda katera ve na katero številko lahko pokličem za te informacije?

Sicer sem pa jaz tudi včeraj dobila izcedek, ko je bil moj 10. dan po transferju, tako da tudi nimam več upanja. Zato mi je pa tako pomembno, da bi izvedela, če imam vsaj kakšnega eskimčka.

Še ena tukaj, ki me zanima, če katera ve kdaj bo konzilij v LJ oktobra?

Hvalaaa

Sledim

@Hana, oklepaj se upanja do zadnjega, ker je res toliko zgodb s srecnim koncem pri teh izcedkih, da se nikoli ne ve. ?❤

Jaz pa sem sla vceraj zvecer na wc in opazim kri na papirju … wtf? En dan prej sva imela SO prvic po tisti krvavitvi, pa je bilo vse ok. Zgleda, da sem dobila M ze 16. dan. Kar nekaj. Kdo bi vse skupaj razumel. ?

@Fracek,da ni ovulacijska krvavitev?

Anonimno333166, pošto sem dobila v ponedeljek ali torek, torej dober teden po punkciji. Meni so rekli, da v vsakem primeru pošljejo, tudi če nobenega ne zamrznejo. Držim pesti zate

Jp…se ena nova…

Leta 40ta…dva otroka(2005,2013)po naravni.

Lansko leto prespala operacijo endometrioze,endometriomov in tumorjev.

Ze več kot leto pa se bije borba za nov narascaj a po naravni zal neuspešno.Partner je drug a čeprav dosti mlajsi je njegova kvaliteta semena kar slaba.

Po stanju ki je bilo maja v Dravljah sva se prestavila v Ukc vodi naju dr.Babler.

Ta mi je ba podlagi vseh izvidov ze dala zeleno luc za postopek.v juliju sem se ponovila hormone in v Septemberu uz medenice..

Dr.Drobnic je podal mnenje da ni zadržkov za postopek.

Imam pa spet dva endometrioma v jajcniku(3,5 in 1.7).

V torek 12.10 imam kontrolo v Leoniscu kjer mi kot je rekla da napotnico za postopek.

Vsem veliko pozitive in plusov.

@Hana41 hvala ti za informacijo! Res mi je čudno, da še ni nobenega obvestila, sem jih pa sama pozabila vprašati ali naj pričakujem pošto v vsakem primeru ali ne.

Hvala, enako tudi jaz zate držim pesti in za eskimčka, da bo tisti pravi!

anonimna, v mb traja 10 do 14 dni, da dobiš pošto za ?.  če jih nimaš, pa sploh ne dobiš nobenega obvestila…

@hana41 Stiskam pesti, da ne pride do krvavitve. Ne obupaj še. Hura pa za pingota!

@nesrečica Čimveč foliklov jutri na uz.

@mdanci
Srečno s kontrolo ter v postopku in da bi čimprej zagledala +

Danes samo 3 folikli, 13/13/12mm. V ponedeljek spet uz…

Anonimna333166, a so dobila pošto glede zamrznjencev?

Nesrečnica, 3 so čist okej, sploh če imaš samo en jajčnik, če prav vem. Jaz sem imela v desnem jajčniku samo en folikel, v levem jih je bilo pa več.

Meni se že tri dni pacajo izcedki, ulit se pa noče. Testa se nisem delala, pa zgleda ga tudi jutri se ne bom, ker nimam nobenega doma. Če se mi še jutri ne vlije, ga delam v nedeljo.

@Hana41 hvala za spodbudo, so me tudi druge punce že malo potolažile, da še ni nujno to slaba novica. Lahko se pa tudi še kakšen razvije. Samo en jajčnik imam ja, tako da kar bo bo moralo zadostovati.

Držim pesti, da se ti ne vlije in, da ti bo test pokazal +.

@hana41 javi se, zelimo in upamo na + !

New Report

Close