IVF/ICSI/IUI 2021
Pozdrav punce.. Moj pevi ivf je sou po gobe.. Omela. Kratek postopek dve folikule. ena oplojena transfer in cez 10 dni konec zgodbe… Zdaj pa dolg postopek v pon bo 18 dan z gonapeptylom. Danes imela UZ in me poslje na beto nvm zakaj tecke. sm imela redne beta je bila.seveda negativna nevem pa kaj je lahko vidla da me je poslala na beto ?
Pa se to 14 dni po ena injekcija zdaj se 4 dni po dve gonapeptyla zmesal se mi bo
???
@Marsena, naj te danes pricakajo same ++++ novice. ❤❤???? Mislim nate, navijam in ti zelim vse najboljse.
@marsena srecnoooo! stiskamo pesti!
@fracek kako si ti?
@nesrečnica, dobrotana nisem nikoli imela, koliko dni ga jemljes? naredi po navodilih, potem pa stiskamo pesti, da dobis menstruacijo. potem pa gres po injekcije, imas kratki protokol?
@sara779, to pa se nisem slisala za tak protokol, pa sem bila tudi v dolgem. a mogoče nisi menstruacije vmes dobila med gonapeptylom? jaz sem jo. so pa te injekcije res smotane, jaz sem si dva ogormna hematoma pridelala vmes, tako da en čas sploh nisem mogla menjat strani za injekcije, sem skoz levo od popka si dajal, ker je bila desna v modrici.
@marsena, jaz tudi čakam na lepe novice 🙂
- @Hana41 zdravnica mi je napisala 1 tableto 2x na dan 10 dni oz. vsaj 7 dni. Danes je glih 7 dan. Sem sicer našla nekje na spletu, da če gre samo za sporžitev M se predpiše za 5-10 dni. Tako, da po mojem bom danes vzela zadnjo tableto in upala na najboljše. Sicer če bi dobila M kot bi morala biti bi bila pa zdaj ravno v času ovulacije in ne vem ali to kaj vpliva ali ne ? sem potem razmišljala, da v res najslabšem primeru bi morala priti M tisti čas, ko bi sicer dobila jo običajno (če je zdaj prišlo do ovulacije).
Dekleta pišem tole že drugič ali tretjič….zmedena…so me klicali in reče doktor, če sem že sama delala test pa pravim, da ne in reče aja a ne ja pol naj vam pa kar čestitam….tako, da saj ne vem kaj naj rečem…šok, jok, tresenje, zdaj sem mogoče že malo bolj pri sebi….tako, da kaj več v naslednjih dneh… 🙂 🙂 🙂 🙂
@Marsena ❤❤❤❤?????????? ceeeestiiitkeee! Zdaj pa si postala mamica ? Srecna sem zate, cuvajta zakladek in naj te dragi razvaja 100 na uro. In kar lepo pocasi, da prides k sebi, potem pa nam res vse napisi in sproti javljaj. ???
@marsena cestitkeeee ?
O bravoooo @marsena !! Kok je res najboljš prebrat, da nekomu uspe!
naj bo lepa in zdrava nosečnost! ❤️
@marsena woohoo cestitam 😀 super novica, sem zelo vesela zate !!
@Marsena, čestitke? to si imela ze 5.postopek ce se ne motim?
@Hope890 si ze kaj izvedela koliko imaš zamrznjenckov?
Kaj pa ostale, je še katera po transferju trenutno? Jaz sem 3.dan 5 dnevnega zarodka tretjega postopka. Imate kaj simptomov? Kdaj boste delale test?
Cestitke @Marsena in pogumno naprej❤️❤️❤️
@Marsena čestitke in čim bolj mirnih nadaljnjih 9 mesecev ?
@marsena Čestitam! Zdaj pa sam naprej in da bi čez 8 mesecev v naročju držala najlepšega dojenčka! ???
@sara Dolgi postopki so igra živcev in potrpljenja. Pa še igle niso najbolj elegantne! ? Je pa ponavadi več celic. Stisni zobe in boš videla, da bo. ?
@nesrečnica in @mentos Razumem, kako se počutita. Sama sem 4 leta “čakala”, da me je ginekologinja poslala v Lj, potem so še tam več kot 1 leto “zavlačevali”, tako da sem prvič + zagledala pri 38… Vem, da ste že velikokrat slišale, ampak, ko se poklopi, se poklopi. In pri meni se je obakrat, ko sem najmanj čakala in planirala. Ko sem premlevala in računala ni bilo nič, samo jaz sem bila na koncu živčna razvalina… Upajta in ostanita optimistični. To vedno pomaga. Držim pesti za vaju, dragi soborki!?
@Momo23 hvala 🙂 jaz sem 3 leta čakala preden so me napotili na neplodnostno (pa sem bila že čez 30) in če letos ne bi ostala brez obeh jajcevodov ne vem, če bi bila že v postopku… pa jaz sem imela tak občutek, da je to to, da je zdaj pravi čas, vsi datumi so se ujemali, pa ker je bilo že toliko vsega v tem letu sem resnično verjela, da je čas za malo sreče. In sem dejansko dobivala same dobre novice v tem obdobju. No, potem pa kot zakleto M ni od nikjer in je šlo vse skupaj po gobe. Zdaj pa sploh nimam nekega ne veselja, ne pričakovanja mi je skoraj malo na silo, pač da ko bo M moram v postopek, ker je škoda da propade. Pa še nisem nekaj obremenjevala s tem, nisem še sekirala, dejansko sem komaj čakala… Zdaj pa – ne vem sem izgubila voljo ali upanje kaj vem…
@roznata sva dobila ja. Imava 2 ??, ki čakata na naju. Sva zelo vesela. Sicer sva glede na število celic (24) upala na kakšnega več, ampak naj bosta ta dva prava ? kako se počutiš po transferju?
@miki miška ti si dobila pošto?
@Nesrečnica verjamem, da se tako počutiš. Iskreno povedano imam sama občutek, da v tej želji imeti otroka, čisto nič ne gre po planu – nikoli. Še tisto kar se ti zdi samoumevno, bo šlo drugače kot si zamisliš. Jaz niti pomislila nisem, da je mogoče, da ti po punkciji ne naredijo transferja. Še manj, da bom 3x v življenju zagledala + in nato zaradi izvenmaternične vsakič pristala na operacijski. Niti, da se bo izkazalo, da tudi moj ne bo imel dobrih izvidov. Ampak po letih žalosti in nestrpnosti, sem trenutno v fazi, ko se zares trudim čim manj planirat, ker tako in tako na nič nimam vpliva. Grozen občutek nemočnosti, ampak meni pomaga, da se ne ukvarjam s tem “zakaj” in “zdaj pa sigurno bo”. Se mi zdi, da je ključni nauk te zgodbe, da ne glede na to kako slabo je, ne smemo obupat in da je potrpežljivost nekaj, kar se moram naučit. No trenutno sem v tej fazi, verjamem, da bom čez kak mesec že spet cela živčna in bemtila nad usodo ?