IVF/ICSI/IUI 2021
@Končno da ti jaz odgovorim glede simptomov. Tako kot ti sem vedno brala in prečekirala ves net v vseh jezikih o simptomih ? junija sem imela tranfer zadnjega zamrznjenčka. Sedaj sem v 4.mesecu in do danes ni bilo še niti enega simptoma – NIČ! ?? Niso simptomi pogoj. Še po potrjenih krvnih testih sem začela krvaveti in je trajalo en teden. Ampak so kasneje ugotovili, da je bil hematon ki se je sčistil.
Vem pa kako se vedno vlečejo ti dnevi. Samo glavo pokonci in držim pesti. Poročaj????
@Končno. Uspelo mi je v četrto. Res pa je, da prvih nekaj dni po transferju me je isto špikalo v jajčnikih. Prsi so me bolele in tudi krče sem imela kot pred menstruacijo. Kakšen 8 dan po transferju se je pa vse skupaj ustavilo. Isto kot pred menstruacijo, ko so me nehale prsi bolet. In od takrat ni več popolnoma nobenega simptoma. Če kdaj sem bila po tem transferju prepričana, da pride M. Niti testa nisem delala doma. ?
- Kako se pa ti zdaj počutiš?
@Hana41 7 foliklov, super. Naj vsi lepo in počasi zrastejo, da jih bo čimveč primernih!???
@anonim 11 Čudovita novica. Lepo nosi!
Anonimno 3039, 18.09.2021 ob 18:57
Men tut zamuja,ku nalasc…cakam jo,da se lahku prjavim v postopek in je ze 38.dan pa ne duha ne sluha??
Meni je pred prijavo zamujala oz je prišla 3 dni kasneje, ampak vseeno v tistem normalnem obdobju (33 dan), zdaj je pa že 40 dni pa nič, jaz bi se pa ravno pikati začela s to M
@anonimno ….. Vem da je danes 8 dan od EFT-ja vendar si nisem morala pomagati. Naredila sem test in bil je pozitiven ? vesela do vesolja ♥️ po 11letih truda je bil končno plusek. Tak da zaj vse simptome ki jih imam naj jih kar imam tako bom vsaj vedela do prvega ultrazvoka da je z otrokom vse v redu ?
@Končno
Vauuuuuuuuuuuu supeeeeeer!!!!! ???
Pa tudi če simptomi poniknejo za par dni – ne se ustrašit, to je normalno! Seveda pa je čisto vsaka nosečnost drugačna, z ali brez simptomov ?!
Čuvaj se in poročaj ??
@Končno Hura za tale +, ki si ga tako dolgo čakala.? Da se le obdrži. ???
@koncno, čestitke!! Naj bo vse okej ? Po 11ih letih, kaj si ti nor, kapo dol in klanjam se ti za vztrajnost.