IVF/ICSI/IUI 2021
@nuggetka naročati še ni treba za UZ, saj ti oni dajo datum in uro. Mislila sem, da vprašaj, če lahko prideš kasneje – jaz imam v spominu, da so UZ cel dopoldan, ne vem pa če tudi za postopke (jaz sem takrat imela 3D ultrazvok in to ob 11h).
Testiranje te mogoče lahko oni napotijo tam kjer se testiraš za punkcijo, če ne je pa mislim da v Kliničnem centru najbližje. Danes je bila informacija, da ne zahtevajo PCT, kaj bo v prihodnjih dneh pa ne ve nihče…
Še takrat ko sem upala da bo ratalo naravno sem iz ebaya naročila neke teste…tiste ta poceni trakce..
No včeraj popoldne mi ni šlo iz glave,kaj če naredim test…saj bo itak negativen..ni z jutranjim urinom…glej ga zlomka dve črtice ?. Danes zjutraj sem vse skupaj ponovila in dodala first sign test,ki je bil tudi doma od prejšnjega poizkusa…pa tudi danes sta se na obeh pokazale dve črtice ??.
Rjav izcedek mi še vztraja,tako da se iskreno ne upam preveč veselit,da nebi bila zdejle vesela,potem pa nebi bilo nič. V ponedeljek naredim še en digitalni clear blue (če me ne premami še kaj prej ??),pa da se potem javim v LJ.
Jooooj upam da ostane zdejle tale + ????
@Marusk, draga moja borka, cestitke. Vesela zate do neba ?❤❤❤❤ Kar veseli se rezultata na polno, ker to trenutno steje najvec, na vse ostalo pa tako nimamo vpliva. Srecno naprej in obvezno porocaj pocutje in preglede. ??
Se javim se kasneje, danes imam kontrolo.
Čestitke Marusk…veseli se.. ??? vsem, ki sprasujete za PCT pa tole. Jutri sem naročena na UZ v Dravlje. Danes dobila obvestilo- preverjajo PCT. Če nimaš testa ga lahko opraviš pri njih za 12 €. Jutri bo nov odlok objavljen, javni zavodi pa imajo en teden časa že po sedanjem za preverjanje PCT pogoja.
Hvala punce ? zlate ste ♥️♥️ z vašo pomočjo se človek lažje pobere po razočaranjih in težkih preizkušnjah in se še toliko bolj veseli uspeha ?? samo da ostane + pa bo super ??
Ravno včeraj sva se z mami pogovarjale,pa mi je povedala,da ona je vedno vedela da je noseča in to tako, da jo je bolel spodnji del hrbta in ledvice…tako kot mene od transferja naprej ?
@Anonimno 9149 v ponedeljek 13ga morem javit..si ti samo naredila doma test in jih poklicala,pa so ti takoj dali samo datum za potrditveni uz?
@Pozna mislim da so zaradi trenutne covid situacije ukinili krvnega in samo narediš urinskega doma in javiš tja. Tako so meni naročili.
@marusk88 jaz sem samo poklicala in so rekli naj pridem 28.9. na potrditveni UZ.nic krvnega testa. Pa utrogestan si mi še dali, je rekla sestra da si ga moram še naprej vstavljat. Zdaj pa upam, da se ta pingo oz. pingota obdržita?
Mene sicer tudi boli tam okoli ledvic in prsi na dotik.
Res ti iz ❤ želim da plus ostane!!
@Anonimno 9149 sem danes malo preračunavala in mi za kakšen dan utrogestana zmanjka.. še dobro da imam malo rezerve od prejšnjih postopkov ?
U bistvu pol na potrditvenem zveš vse. Razen če greš na krvnega sama nekam ?
Se vam pridružujem še jaz. Stara sem 40 let in sem zanosila v 3. postopku IVF. Trenutno sem noseča 12 tednov.
Me pa zanima, ali se tudi ostale soočate podobnim problemom – in ta je, da me preveč skrbi, da bo šlo nekaj narobe. Vsi mi govorijo, naj uživam v nosečnosti, jaz pa se enostavno ne morem sprostiti, kljub temu da so vsi izvidi v redu. Naredila sem tudi Nifty, ki je pokazal, da je vse v redu. Pa me vseeno skrbi. Po naravi nisem neka paničarka, ampak v tem primeru se pa nikakor ne morem otresti nekih čudnih občutkov. Pa se mi zdi, da karkoli o nosečnosti iščem na spletu (pa tega ne počnem pogosto), mi vrže ven forume z zapisi in izkušnjami deklet, ki so imele splav. Se zavedam, da je vse to najbrž pogojeno s tem, da je trajalo kar nekaj let preden sem zanosila, pa še 2 neuspela postopka, pa na začetku sem nekoliko krvavela, ampak se je to uredilo. Zato me zanima, kakšne izkušnje imate ostale. Bodo te skrbi do konca nosečnosti ali minejo? Bom hvaležna za odgovore brez slabih izkušenj.