IVF/ICSI/IUI 2021
Pozdrav punce…tako imela sem prenos 2 ??, ki sta mi ostala od Dravelj. Danes je 2. dan po prenosu. Jutri bom se na bolniški potem v četrtek pa mislim iti nazaj v službi. Kako dolgo ste ve počivale po prenosu? To res pomaga? ? Delam v pisarni tako, da kaj večjega napora itak nimam.
Držite pesti???, da se vsaj en ? prime!!
Prvič po prenosu nisem počivala nič. Isti dan šla na sprehod, naslednji dan v službo in se je prijelo, ampak žal SS v 9 tednu. Naslednji prenos zamrznjenčka sem pa trdo ležala teden dni in se ni prijelo. V naslednjem prenosu ne bom počela le tistega kar priporočajo zdravniki (intenzivne telovadbe, dvigovanja…). Vse ostalo pa normalno.
Fracek, 25.08.2021 ob 09:17
Zdravo punce. Je prisel dan D, ampak vam zal sporocam, da ni utripa in da me caka splav. Otrocek je velik za 7t6d, po aplikaciji bi morala biti 9t1d. Razocarana, zalostna, potrta, zlomljena. Ena sama borba. ?
Fracek z besedami se ne da povedati kako hudo mi je zate ? človek se res vpraša zakaj se ravno njemu dogajajo take slabe stvari…
Vzemi si čas zase, da vse skupaj predelaš, se sestaviš in nadaljuješ z borbo… Naj bo tvoj pingvinček tisti pravi borec ?
@fracek posiljam objeme in vse pozitivne misli, da se cim prej sestavis, ce ti kakorkoli lahko pomagamo pa javi, vem da ta trenutek ni besed, ki bi pomagale. Drzi se, S teboj smo!
@fracek žal mi je! Res ni besed, ki bi pomagale. ?Življenje je res ena borba. Drži se…
@pozna pri vseh rečejo,da naj se mož/partner sprazni tisti dan ko imaš stopko,da je seme sveže. Pri Rešu ni bilo važno ali z odnosi ali sam opravi,v LJ pa mi ne bilo rečeno,da odnosov ne smeva imeti,tako da je moral opraviti sam.
@Fracek joooj kako mi je žal?. En velik objem ti pošiljam. Smo s tabo,če kakorkoli lahko pomagamo.
@anonimno 7480 meni v sami pošti iz konzilija ni pisalo nič takih informacij (kateri postopek,zdravila itd ),le da imam odobren postopek. Na sprejemu izveš potem vse.
Nervozno čakam soboto za prenos…je bilo rečeno,da če bi mogla priti na prenos 3 dan,bi mi to v sredo (danes) sporočili…pa zaenkrat klica še ni bilo,kar jemljem za dober znak ??
@Fracek, tako mi je žal. 🙁 Ni besed..
@fracek ojoj no….ne no…. pošiljam ti objemčke in ti želim veliko psihične moči za naprej…..
Anonimno 7480, 25.08.2021 ob 10:48
Zivjo..mela bi vprasanje,ce bo kera vedla odgovorit…
Vceri sm dubla posto iz konzilija in nc ne pise al grem v IVF al ICSI,kera zdravila bom mela…ti to pol na sprejemu povejo al kako?
Vem,da bom mela ICSI zarad slabga spermiograma,ampak sm misnla,da bo tu vse pisalo ze in za zdravila
Meni piše na napotnici za postopek, da imam kratek protokol, točno katera zdravila pa ne… Piše tudi, da bo ICSI. Drugače v drugih papirjih iz konzilija pa nič ne piše.
@Fracek… razumem, še kako dobro tvojo bolečino. Ni besed, ni dejanj, ki bi to lahko spremenile in malo olajšale. Občutek, kot da ti nekaj nekdo da in v eni minuti odvzame. Drži se, jokaj, vpij..karkoli… jaz se pobiram.. ne bom rekla, da sem že ok, pride dan, ko me sesuje… sem pa odločena, da se ne bom predala.
@Fracek draga moja ❤️❤️❤️ Ni besed s katerimi bi opisala svojo zalost, sok in jezo. Ti si zdej pusti ves cas, ki ga potrebujes za prebrodit to nesreco. Vem, da ti ne pomaga, a smo punce tu v mislih s tabo.
Vem, da ni trenutek za te besede, a dejstvo je, da sedaj vemo, da vsaj lahko zanosis. Kar pomeni, da se ne predas in gres po nekem casu v nove boje.
Mislim nate in ti posiljam veliko objemov ❤️❤️❤️❤️❤️