IVF/ICSI/IUI 2021
Hej, punce..
@scorpionka, joj, tudi meni je težko, ampak jaz na tvojem mestu še ne bi obupala…počakaj do krvnega? Kakorkoli že bo, drži se!
@fracek tako je tudi pri meni, upam, ampak si hkrati ne upam upat! Tko dobro si napisala…
Danes je pri meni sicer datum za M, ampak srčno upam, da je 9 mesecev ne vidim!
@Simonchy ma me je tok zvilo v ponedeljek da sm prov vedla da je to M ampak ne pride zaradi utrogestana.. Pa test je bil nehativen Baby check k je ful občutljiv niti mal da bi se kej vidlo. Tko da se mi bo vsaj telo fajn spucalo pred morjem. Bova pa tam bolj pridna ??
Težko je ko se takole ugodi, ampak vedno vrjamem da sebvse zgodi z razlogom, tudi ce določen trenutek ne razumemo zakaj ?
Konec koncev pa se sploh nimam kaj pritoževati ker imam doma najlepšo, zdravo in veselo punčko ❤️
Še vedno pa močno upam in držim pesti da vama s @fracek uspe! ❤️??
@scorpionka mi je bilo tko lepo prebrat tvojo objavo, tko polna optimizma in hvaležnosti je 🙂 🙂 🙂 <3 Punčko si naravno zanosila (če te lahko to vprašam)?
In hvala, da kljub vsemu držiš pesti za ostale 🙂
Javi se še kaj!
@fracek mislim da je svet z vsem vsakdanjim stresom pripeljal do tega, vcasih so ljudje res da bolj fizicino garali in ne vem kaj se vse, ni bilo pa neta, mobitelov itd… in je bil psihicni pritisk manjsi; sama vedno bolj dvomim da je pri nas starejsih problem zaradi let samih, bolj se minzdi da imamo vsako leto vec enega stresa, kateremu tezko ubezimo,… sama se tega zelo zavedam in poskusam malo razbremenit si glavo, mislim da mi je v zadnjem mesecu to koncno malo uspelo, iskrenonupam da me septembra spet ne podre vse skupaj.
Naj crinone ostane bel (tudi ce je malo rjavkast ni panike, samo da ne bo rdec! objem
vse tezko sledim, vsem zelim pluske in drzim pesti, @scorpionk ti pa ne obupaj! plus se pride, nevem kdaj ampak pride! dokler verjamemo in vztrajamo enkrat pridemo na cilj!!!
@Scorpionka Žal mi je za -. Tudi sama sem težko prihajala do pingotov v kratkih postopkih (prvič 1, drugič 0). Če do sedaj še nisi imela dolgega protokola, se skušaj dogovoriti zanj. Na dopustu sprazni glavo in uživaj, s septembrom pa v nove boje!
@Simonchy slabost, utrujenost, … so vse znaki, da si na dobri poti. Res upam na lepe novice jutri.?
@Fracek navijam… ??? Tudi sama sem pri prvi nosečnosti večkrat imela rjav Crinone izcedek. In vsakič sem zapaničarla, itak!?
@Microbio Zaenkrat je še vse ok in fantek se očitno dobro počuti pri tebi. Uživaj v njegovih prevalih in premetih. Čimveč odleži, če bo potrebno. Na koncu bo vse poplačano, boš videla. Moji kolegici sta ena celo nosečnost odležali, druga pa 5 mesecev… Pa javi, kako gre.
Pik1ca, 22.07.2021 ob 18:27
Midva sva bila na pregledu 8.7. in so nama rekli, da v roku enega meseca dobiva pošto iz konzilija. Menstruacijo pričakujem 10.8. A mislite, da je upanje, da grem že septembra v postopek oz. da dobim pošto do 10.8.?
Če so rekli, da bo v roku 1 meseca pošta bi morala res priti v roku 1 meseca. Jaz sem dobila točno 10 dni po pregledu pošto, vendar se zaradi njihovih dopustov še nisem mogla prijaviti… Če pride pošta pred oz istočasno z M se lahko takoj prijavite, če pa bo M pred pošto bo treba pa en mesec počakati. Zdaj takoj po dopustih bo verjetno tudi hitro zasedeno, ker nas kar nekaj čaka, ki junija in julija nismo mogle imeti prenosa…
Če pošte ne bo v roku obvezno preverite – ena je par dni nazaj napisala, da so njeno pozabili dati na konzilij.
@Fracek vau iskrene čestitke! Tudi jaz potiho spremljam in se veselim. Želim ti, da bi se vse dobro odvijalo in tudi ostalim, da bi kmalu šle po isti poti 🙂
Pozdravljene, se malo javljam po dolgem času in z rahlo spremembo v imenu, ker v prejšnjem računu mi enostavno ne sprejme in ne sprejme sporočil za objavo. Sem pa za nekaj časa popolnoma izklopila vse, se malo sprostila, tako da se niso misli vrtele samo okrog teh zadev (ampak ja čisto pa ne moreš izklopit). Ker je bil junija v neuspelem postopku zadnji zamrznjenček moram sedaj počakati za nov postopek. Sem pa pisala v Mb za recept za folno in jih malo povprašala ali se javim avgusta ko bo menstruacija ali po določenem datumu, ko začnejo z novimi postopki, pa so mi odgovorili, da vsa navodila prejmem ko bom prišla na vrsto za postopek, tako da…..ah ja čakanje…Kako pa je sicer ko pričneš z novim postopkom? Te pokličejo pa greš tja, najprej na UZ, potem čakaš na naslednjo menstruacijo potem pa spet UZ in prejmeš injekcije ali kako?
No in ker mi včeraj ni in ni uspelo objavit prispevka lahko danes napišem Fracek ČESTITAM!!!!!!
Vse dobro tudi vsem ostalim.
@fracek čudovitooooooo!!! 🙂 🙂 Zelo sem vesela zate. Čestitkeeee! Kar uživaj v tej lepi novici.
Jaaaaaaa @fracek! Jokam s tabo, od sreče seveda! Kako lepa novica ❤️❤️❤️ cestitam ti iz srca! Naj se pikica zdej lepo razvija in se te drži še nadaljnjih 8 mesecev! Javljaj se kaj ☺️?
@Simonchy zdej pa navijamo zate! ?❤️?
Men se je pa zdej začelo pacat in bo prišla M, sm kr vesela da bo prec, da ne bom rabla čakat in bom pol na morju mirna 🙂
Fracek, 23.07.2021 ob 06:12
Drage moje punce, soborke.
Po treh letih sem danes ob 5.00 zagledala prvi plusek v svojem zivljenju. Jocem od srece in hvalezna sem vsaki izmed vas, da ste mi po svojih moceh stale ob strani, navijale in me spodbujale.?????
Se slisimo par ur kasneje, ko pridem k sebi, ce je to sploh mozno ?❤❤❤❤❤
Mooooj boooog, mooooj booog @Fracek ooooooooo draga moja, predraga kooook sem vesela zate, jocem se od srece zate, jocem!!! Neizmerno vesela, cestitkeeee draga moja, zdej pa cuvat ta zakladek in sebe ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Glej da se bos redno javljala in sporocala dogajanja! ????
Praznujta ta dan kot ponovno rojstvo, kot najvecjo prelomnico in najlepsi dan v vajinem zivljenju ?????❤️❤️