IVF/ICSI/IUI 2021
No meni so pa rekli, da mora moj zamrznjenček počakat dokler ne dobim ustreznega izvida brisa … kar je logično. Samoplačniško so mi odsvetovali oz. je rekla, da naj se sama odločim, ampak da te stvari trajajo oz. ni priporočljivo na tako kratek čas čohat tam spodaj. More se vse ustrezno zacelit in v kolikor je samo kakšna okužba bo verjetno minilo samo od sebe. Tko, da moj zamrznjenček bo zmrzoval še vsaj do oktobra/novembra v kolikor izvidi ne pokažejo nič resnejšega 🙁
Punce, držim pesti za vse, da bo čimprej čimvečji + 🙂
@minnieme držim pesti da ni nič resnega in se ti samo od sebe vse hitro porihta! Pingvinček bo pa potem še bolj želel ostati na toplem ??
Marusk88, 20.07.2021 ob 10:19
Ja evo sem lih zaključila pogovor. Je rekla da je ok,da naj se za sprejem oglasim 10.8.
Se pravi s septembersko M grem v postopek?
V postopek greš že avgusta Marusk88, zato so te tudi povabili pred naslednjo M, če si jo zdj dobila v nedeljo 18.7.21 pol boš avgusta zih mal pred 18.8.21 novo M dobila, 10.8.21 jim itak odneseš te izpolnjene, pa podpisane papirje od konzilija, pa čimprej z partnerjem opravita krvni test, vam ni treba nič klicat na transfuzijsko, sam gresta 🙂
Jutro punce. Danes pa je tudi mene doletela manjsa nervoza. Sem 10. dan po ET, strahoma sem si sla vstavit crinone, ce bo na palcki ze kaj rjavkasto ali rdece, ker me malo tisci v maternici. Zaenkrat ostaja “belo” in prsi so se obcutljive, ceprav obcutek mi pa se vedno pravi, da ni nic. Danes je 28. dan cikla, v zadnjem ciklu sem dobila na ta dan zvecer M, prejsnje cikle pa vedno prej, 26. ali najkasneje 27. dan. Pri prvih dveh “svezih” prenosih, sem dobila M ze 7 in 9. dan po ET, tako da bom tokrat dlje casa v nevednosti. Tak, malo sem morala “pojokcat”, rezultat pa tak bo, kakrsen bo. Urinski test bom naredila v petek, kot mi je bilo naroceno.
Plaza ze pocasi vabi. Posiljam vam tople pozdravcke iz prelepe Dalmacije ❤
Se ena, 20.07.2021 ob 21:06
Hvala! 15.7. sva dobila napotnico za ivf in upam, da bova obravnavana ze na naslednjem konziliju. Ali bova s partnerjem prisotna? Kolikor sem brala, so v Ljubljani v casu korone poslali samo obvestilo brez prisotnosti.
Vsem zelim cim vec plusov!
- Dobila sta napotnico za postopek ali za prvi pregled? Ker jaz sem napotnico za postopek dobila hkrati s pošto iz konzilija, cca 10 dni po pregledu ?
Uf, @fracek, stiskam pesti za plusek v petek ???
Nesrečnica, 21.07.2021 ob 07:33
- Dobila sta napotnico za postopek ali za prvi pregled? Ker jaz sem napotnico za postopek dobila hkrati s pošto iz konzilija, cca 10 dni po pregledu ?
Ker sva bila prej vodena v Draljah (vendar še nisva prišla do postopka), je dr. na prvem posvetu rekel, da bo kar napisal napotnico za IVF in jo bo obravnaval konzilij.
@fracek držim pesti!
@Češnjev cvet hvala ? sama sebi sem smešna,v vsem navdušenju da se kmalu nadaljuje je vse ostalo znanje sfrčalo nekam ??. Za papirje mi je jasno da mora bit vse podpisan in rešen,za SPB pa napotnic nisva dobila,ker imava izvide iz Dravelj in sem dobila že izvide zraven v pošti. Tko da sva kr ready se mi zdi ??
@Fracek ti se samo sprosti in uživaj ?☀️, držim pesti da je tokrat to to ??
Se ena, 21.07.2021 ob 08:57
Ker sva bila prej vodena v Draljah (vendar še nisva prišla do postopka), je dr. na prvem posvetu rekel, da bo kar napisal napotnico za IVF in jo bo obravnaval konzilij.
@fracek držim pesti!
Aha, ja potem pa ko pride pošta iz konzilija se z naslednjo M prijavita v postopek 🙂
@fracek držim pesti, da bo vse ok in da v petek zagledaš +!!
@marusk88 ja super, sta v nizkem startu 🙂 🙂
No pri meni je pa tako: sem 8. dan po ET in zadnje tri dni res slabo spim, ponoči se zbujam, ker mi je slabo, pomoje grem ene 4x na noč lulat… in potem me vsako popoldne kar zmanjka, ker sem tako utrujena… kar zoprno ja..
@fracek in @simonchy341 držim pesti za velik + 🙂
@marusk88 je čisto normalno, da si mal “zmedena” 😉 jaz se spomnim k sm prejela pošto od konzilija in zraven še cel kup dokumentacije kjer je bilo tok enih informacij, da so mi od vsega navdušenja še tiste “normalne” zadeve bile v trenutku “nenormalne” in nerazumljive 😀
@Fracek, Evy, Scorpionka…pozdravljene punce…
Fracek, drzim in stiskam pesti za petek, proooosim, razveseli me z najlepso novico!! ❤️??? Do takrat pa sam uzivaj na polno ?
Enako zelim vsem ostalim tukaj omenjenim puncam in drugim, ki ste v fazah ivf-a in/ali po prenosu ❤️ Naj bo to poletje plodno in pozitivno 😉
Jst sem v 25.tednu, tezave se stopnjujejo, a sem se vedno v strahu za otroka, ker se mi je nekoliko skrajsal MV in nosim zelooo nizko. Ampak se borim s strahom tako, da kupujem cunje za malega (ce mi bo ta moj srcek mali usojen sploh).
Tko da punce moje zlate, kok je tu enega trpljenja, strahu tudi po tezko ugledanem + to ne mores verjet. Jst bom mirna sele ko bo otrok pri meni v narocju ze kak teden. Ena nasa soborka je ravno en dan pred morfologijo splavila v 21.tednu po vec letih bojev. Katastrofa. Da sem se jst zdej cisto napsihirana.
Nic ni vec samoumevno in nosecnost je lepa, a z veliko vzponov, padcev ter pasti in nevarnosti.
Vse, ki boste letos ugledale plusek, vam polagam na srce, zelo zelo se cuvat, ker lahko hitro izgubis za kar si garal.
Vse najlepse vam zelim in se veselim branja vasih lepih novic ? Uzivajte v poletju in dopustih ?
@fracek drzim drzim pesti! tudi ce je na crinoneju kaj rjavega ni to se nujno M!
@mikrobio vse bo ok, samo cuvaj se! sama se sprasujem vcasih kaj je sploh se normalno, vcasih je nosecnost veljala za nekaj naravnega,…danes se ze do sem tezkonpride 🙁
Tukaj največ po mojem šteje, da smo pozitivne, sproščene in korajžne, ne samo par dni v mescu, ampak vsak dan. Vsak strah, dvom, neuspehe raje zamenjajmo za lepše misli in lepšo sliko, tudi če bo bosta na momente močno začela trkati dvom in strah, ter poskušala vstopiti, ne pustimo jim tega in tudi, če nam ne uspe, pa gremo v naslednjo in spet v naslednjo rundo, enkrat nam bo že ratalo vsem skupaj zmagati, zato privoščimo si malo sanj, vložimo v to še malo vere in nekaj truda, ter sprostimo se in upajmo na najboljši, najlepši rezultat.
Evo sm nardila test, danes je 13 san po ET pingota.. Teat je -.. Tko da si bom kar nehala utrogestan vstavljat, ker mi več kot očitno zadržuje M. Ko se mi ulije, bom pa pisala mail za sprejem v 3 postopek. Sej nekak sm vedla da ni ker me je tok zvijal da adijo pamet.. Mi je pa edino žal da težko pridem do pingvinčkov. V novembru lani sem imela 1 postopek, zdaj jeseni bo že 3.. Vedno sm samo 1ga vn dobila, z izjemo zdaj, pa še to songa 6 dan zamrznili ker se je bolj pozno razvil v blastocisto. Zdej moram še fajn delat, v nedeljo pride moja žaba z morja od babice in dedija.. Pol pa upam da hitr mine do 7.8 da za 10dni odklopim vse. Sva se z mojim zmenila da dava telefone v omaro in to je to.
@fracek drzim pesti za jutri ??? javi ❤️
@Simonchy upam da ti uspe ???❤️
Jutro. @Scorpionka, sem ravno na tebe mislila. Zal mi je za neg. rezultat, posiljam objem in tako kot si napisala, spocij se, odklopi, uzivaj z druzino, potem pa dalje z novimi mocmi. Javljaj se. ?❤
@Simonchy, kako si ti? ??
@Microbio, nimam kaj druga za rect kot pazi na sebe in upam, da se polozaj mv izboljsa. Saj to je mozno ne, da se izboljsa? Imas strogo mirovanje, ali ni tako hudo? Ah ja, to so nepredstavljive stvari, da se ze tako mantras, da prides do nosecnosti, potem pa splav. Ampak poskusaj cim manj mislit na to, ti kar kupuj cotke in ostale zadeve in cim bolj zaupaj. Zelim ti vse najboljse in hvala, da ob vsem tem se za nas navijas ❤❤❤❤ Objemcke vama s sinkotom.
Tudi sama se veckrat sprasujem, kam je vse to okoli zanositve in nosecnosti slo. Ali smo res me, ki ne moremo naravno zanosit, tako vpete v vse te informacije, da pac vidimo sirso sliko, ali smo dejansko prisli do tocke, da bo to postalo v prihodnje vse vecji problem. Zato sem tudi toliko bolj vesela za vsako izmed nas, ki ji uspe, prav tako pa se bolj cutim stisko in zalost vseh, ki se dolga leta trudijo/mo, mecemo vase vse mozne cirule carule, telo pa noce sodelovat. Vsem nam zelim, da nam na tej poti ne vzame poguma in da pridemo do nasega otrocka. ❤
Danes 11. dan po prenosu, crinone se bel, pocutim se dobro. Se malo, pa trenutek resnice. Upam, hkrati si pa ne upam upat ? Saj veste, kako to gre ?