Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Pozdrav punce…nekaj časa me ni bilo na foromu saj sem potrebovala malo pauze od vsega tega? Včeraj sma bila pri Rešu in nama je povedal za situacijo. Imava še namreč 2 zamrzjenčka in jih zdaj hranijo na kliniki v Lj. To pomeni, da se morava prestavit na klinilo Lj? Se je katera iz Dravelj z zamrzjenčki prestavila v Mb?

Napotnico sva imela letno..verjetno se je zdaj to avtomatsko preneslo na kliniko Lj…ker niti nimam pojma, kje naj bi zdaj našla št.napotnice če bi jo želeli imet.

Sicer pa sem kar obupana že s svojo sluznico. ? že ta tretjič nisem imel dost debele za prenos zamrzjemčkov pa sem pojedl 4 Estrofeme na dan. Nevem…upam da prideva še do teh najinih zamrzjenčkov?

Sicer pa vsem ki ste v postopku srečnooo

Kakor jaz vem lahko z isto napotnico nadaljuješ v Postojni in je samo prenos v Lj, lahko se pa predstaviš v Lj in (verjetno z isto napotnico) nadaljuješ tam – v tem primeru pokličeš v Dravlje, da ti sprostijo napotnico in ti oni povejo številko, sicer pa lahko to pogledaš na ZVem, če imaš digitalni podpis. Če lahko zamrznjenčke prestaviš na drugo kliniko pa žal ne vem, najboljše da vprašaš.

Lep pozdravček 🙂

Kako ste?

Neki me zanima. Pred vsakim novim postopkom je sprejem ali je bil samo pred prvim?

Zdaj se itak moram naročiti v Leonišče. Potem pa naprej. Samo to spet mine mesec, če je sprejem pred postopkom.

So vas kaj pogledati pred novim postopkom ali dr samo izda napotnico?

Živjo punce, da se vam po dolgem času malo javim. Danes sem točno 18. teden z najinim fantičkom, ki pride na svet enkrat v začetku decembra. Vsak dan od pozitivnega testa naprej sem v skrbeh, da bi kaj šlo narobe. Čez 2 tedna me čaka mofrologija, ubistvu zdaj živim od pregleda do pregleda ? nimam nobenih nosečniških znakov, slabo mi ni bilo niti 1x. Vsem, ki ste na novo ugledale + želim, da imate lepe nosečnosti in zdrave otročke, tiste, ki še čakate pa držim pesti!!
so iz dravelj katero obvestili o prenosu zmrznjenčkov v druge klinike? Imam jih še 6 in res ne bi rada, da mi propadejo!

sicer pa je zgornji post od mene-zasanjana90x- nevem zakaj me meče pod anonimno 9149 ?

Kdaj naj bi zdaj bili v Lj dopusti? Zdaj bodo šele čakalne vrste, ko smo še me iz Dravelj tja prišle?

@pikica1234 čestitke ??? zelo sem vesela zate! Naj se bejbi fajn drži tvojega trebuščka in naj fino raste ❤️?

@fracek
lepoooo! Super za 7 celic! Naj se fajn poparckajo in naj te v nedeljo cakajo lepe blastociste! ??

Js sm se za par dni odklopila od foruma med cakanjem na ET ker se mi je vleklo ?

Od danes naprej pa grejem mojega edinega pingvinčka ??

Danes so mi tudi naredili UZ pred vstavitvijo in po njej. In sem dejansko tudi videla tisto malo piko na ekranu. Čisto drugačen občutek je ? zdej pa naj se fajn ogreje in se prime.

Me pa že 2 dni mal špika, tko da upam da je to od utrogestana. Sva bila pa tudi z mojem pridna ?? lih preden je folikel počil ??? mogoče bo pa še to pomagal. ??

Držim pesti punce da nam vsem rata! ❤️???

@Polix1 kakor je meni znano – sem brala) so se zamrznjenčki prenesli v Postojno, za njih jih pa hranijo v Lj.

@zasanjana90x
prijave za postopke začnejo sprejemati 12.07 in se prijaviš prvi dan M, ki jo dobiš po tem datumu (ali na ta datum), če imaš že napotnico. Dopusti naj bi bili sicer zadnje 2 tedna julija in prvi teden avgusta, najboljše pa da preveriš, ker nekatere imajo po 20.07. še planirane preglede (mogoče ne gredo vsi zdravniki hkrati na dopust).

@polix nic ne bo lropadlo, samo postojna je zdaj izvajalec (dravlje so bile itak podizvajalec) tako da je vse isto, samo lokacija je/bo druga

@Scorpionka, jeeeej, pa si ga docakala ? Se dobro, da si prestavila potovanje ? Zelim ti vso sreco tega sveta, da se vgnezdi in docakas se drugega otrocka. Zdaj se bo sele vleklo ? Drzim pesti in odstevam dneve s teboj.

@Polix
, ze 18. teden, noro gre cas. Lahko razumem tvojo skrb, ampak si je pusti malo za potem, ko bos tekala za tamalim ? Ti si vredu? Trebuscek ze velik? Le privosci si malo razvajanja, vse bo ok. ❤

@Nesrecnica
, saj bo hitro okoli ta mesec. Se mi zdi, da si se vceraj pisala o tem, da morata se skoz kemoterapijo itd., zdaj pa je samo se stvar ene menstruacije, pa bosta ze v akciji. Naj ti hitro mine, samo da sta zdrava in ok.

Hvala za spodbudne besede, upam da naju pricakajo jutri dobre novice. Javim sevedav vsakem primeru. Sem pa danes vzela prvi aspirin, upam, da kaj pripomore.

Lep vikend ☀️

@Evy, kako si ti? Ze tezko cakas na novi postopek, ali si dovolj zaposlena z ostalimi lepimi stvarmi?

@Fracek ja, to leto je bilo noro in po eni strani mi bo v službi lažje manjkati septembra, sem se sprijaznila, da že mora tako biti – ampak vsake toliko pač moramo malo pojamrati ? zaenkrat sva oba ok, mojemu gre počasi vsak dan na boljše in zdaj sem preračunala, da če nama uspe zanositi v prvem postopku bova dobila naslednje leto okrog obletnice poroke najlepše možno darilo ❤️ nočem razmišljati o tem kaj vse gre lahko narobe, zaenkrat upam na najboljše ? vso srečo ti želim v postopku

Živjo punce.

Fracek, kako je šlo danes? Koliko blastocist te je pričakalo? Stiskam pesti.

Srečno tudi vsem ostalim, ki to zdaj rabite.

Hej hej, na hitro porocam. Pet od 7 se jih je oplodilo. Pricakal naju je en zelo lep zarodek, en pingo, tri pa bodo se malo pustili in morda bo se kateri za zamrznit. Zelo sva zadovoljna. Hvala vsem za drzanje pesti ❤

Super Fracek. Stiskam pesti naslednjih 14 dni ❤️?

Odgovor na objavo uporabnika
Fracek, 11.07.2021 ob 12:12

Hej hej, na hitro porocam. Pet od 7 se jih je oplodilo. Pricakal naju je en zelo lep zarodek, en pingo, tri pa bodo se malo pustili in morda bo se kateri za zamrznit. Zelo sva zadovoljna. Hvala vsem za drzanje pesti ❤

Bravo 🙂

@fracek juhu drzim pesti, zdaj pa bejzi na dopust in pridi nazaj z dobrimi novicami!

jaz sem kar ok hvala, malo po in malo preddopuatnisko, upam da mi ae rata pred 4. valom na morje :))

imas poleg aspirin se kaj?

@hana41 kdaj pa ti startas?

@Fracek bravoo in cestitkeee, bom drzala pesti, ti se pa sprosti in uzivaj na dopustu ??

Punce, jaz sem bila prej v Dravljah. Zdaj sem dobila danes termin za pregled v Lj 8.9.2021  pri Dr. Bokalovi. Si lahko izbereš zdravnika? o tej dr. Bokalovi nisem.nič kaj dobrega prebrala..? kako imate izkušnje? Koga priporočate? Ne bi rada naletela še na enega se dr. Reša kjer se počutis kot številka.

Anonimno9149,men je Požlepova dobra,taka ‘domaca’,ful prjazna…mi jo je priporocila partnerjeva sestra k dela v ambulanti za rizicne nosecnosti in pozna vse dohtarje tam…

New Report

Close