IVF/ICSI/IUI 2021
Hej, jst mislim, da na posvet gres lahko tudi z M, ker boste bolj urejali stvari za dokumentacijo. To bo prvi posvet? Hmm, meni so na prvem posvetu delali UZ, za GK LJ pa ne vem 🤔 Mogoce jim pises/jih poklices in vprasas, da bos vedela kako in kaj…srecno vama s partnerjem, zelim vama veliko zdravja in plusek 🤗
Za Dravlje sem pa na FB ravno prebrala, da so eni, ki bi morala začeti s postopkom povedali, da naj bi po 1.6. prekinili sodelovanje s Postojno in pridobili koncesijo kot samostojna klinika (kar pa lahko traja do 1 leto). Odgovora z Ministrstva sicer še vedno nimajo in zaenkrat se bodo vsi postopki delali samoplačniško.
Mi je žal za vse, ki ste se znašle v tej godlji 🙁 mogoče bi se bilo smiselno posvetovati z varuhom pacientovih pravic kaj se da narediti in kako naprej, sploh za tiste ki imate zamrznjenčke…
Kako se bo pa izšlo pri meni na naslednjem uz-ju pa bomo videli v ponedeljek. Vam sporočim. Ampak vsekakor upam na najboljše.
Evo mene z pregleda…zvedla nič pametnega…konc mesca začnem z špikanjem takrat bomo vidl al bova samoplačnika al bo šlo na zzs…😒 naračunala mi je okol 2500 najbrž mal več😲…
No zdj me pa še gin. Klicu k sm bla zadnič na brisu….in je izvid slab hpv pozitivna😪 a ma katera kej izkušenj iz stem kako to vpliva na samo zanositev…?
Jaz sem na tem,da bi morala v roku parih dni prevzeti injekcije. Se strinjam,da je treba nekaj ukrenit in rešitev na sistemski ravni,ker nas je veliko. Danes sem govorila z zastopnico pacientovih pravic – sem napisala v FB skupini kako in kaj. Jezna, če si na FB, me tam lahko kontaktiraš. Tole je res popolnoma nesprejemljivo.