IUI/IVF/ICSI Maj 2017
Nasmeh, imaš čisto prav, raje se ne preveč obremenjevat in mislit na znake…. ampak lahko je to reči 😀 Prve dni me je špikalo in bolela prsa, ampak to je še od punkcije in stop injekcije, potem pa sem imela nekaj dni zoprnih slabosti in glavobola, potem se je vse nekoliko umirilo… sem že mislial, da ne bo nič, ko so še prsa nehala boleti, ampak glej…. očitno ni recepta in nekako prezgodaj je še za kakšne posebne znake nosečnosti. Točno vem, ako se počutiš 🙂 Kot vidiš sama nisem zdržala do krvnega testa, sem se hotela pripraviti tudi na morebitno razočaranje. Drži se, želim ti jasen velik + 🙂
meni je že cel teden zvečer slabo, no zdle sem pa pojedla kosilo v službi, mi je neki čudn v želodcu..men drugač nikol ni nikol slabo, tudi v prvi n mi ni bilo niti en dan..bomo vidli kaj to pomeni..prsi me pa nič ne bolijo, spodaj pa skos kaj zašpika oz. zaboli..
no zdle me pa krči mal spodaj..mogoč že živčki aaaa, še dobr, da ne razmišljam velik o tem, da se imam veliko za zamotit..vso srečo <3
Ne ne, nimamo. To bo cist frisen zacetek ivf-ja…prejsnji ponedeljek me je pregledal in rekel, da imam en jajcnik policisticen, drugi pa je bolj bogi, ker je po laparoskopiji, ko so mi odstranili cisti, ostalo od njega bolj malo. Osebna G mi nikoli do sedaj ni omenila, da imam ciste na jajcnikih oz. jih ni bilo do jemanja klomifena, pol pa katastrofa…mozev spermiogram je bil dober, nam je dr. Res pokazal polno plavalckov 🙂