Najdi forum

Iščem prijateljico

Zdravo!

Bom tudi jaz dodala svoj kontakt: [email protected]. Imam 45 let, samska in bi bila vesela nove družbe za klepet ob kavi, dobrem kosilu ali kozarcu vina. Rada se potepam, rekreiram, obiskujem gledališče in kino.

Se beremo…

Živjo,
tudi jaz iščem nekoga za druženje,kavico, dopisovanje. Če si za, mi piši.
stara sem 28 let in prihajam iz dolenjske.
e-mail: [email protected]

Iščem prijateljico za družbo lahko ima tudi otroke .
Vendar sprejmem vsako prijateljico samo če je poštena ter družabna .

Sončen pozdravček. Tudi jaz si želim razširiti krog prijateljic. Predvsem si želim kakšno prijateljico, ki gre še vedno rada na kakšen koncert, je družabna, obožuje glasbo in ples ter morje. Stara sem 34 let, družabna in vedno za konstruktiven klepet 😉 Se veselim tvojega maila: [email protected].

….

pozabila pripisat, da prihajam z Gorenjske 😉

Živijo..je mogoče kdo tukaj s Primorske regije? Stara sem 25 let. lp puščam mail:[email protected]

Pozdravljene,…
tudi sama si želim spoznati prijetno družbo za kak klepet, kavo, sprehod,…..
stara sem 39 let iz okolice LJ, poročena, mati treh otrok,…. ker sem priseljena na območje, je stara družba žal predaleč za hitro druženje ,…… V kolikor bi katera želela spoznati se s prijetno primorko, naj mi pusti kontakt,…..
lp

Iščem prijateljico za ples ter za družbo na veselici .
Vendar kadar grem na veselico vidim zelo lepa dekleta in pak katero prosim za ples ali za družbo mi reče da nisem tapravi zanjo .

Moj email: [email protected] severna primorska.

Tudi sama iščem žensko družbo. Če si za dopisovanje, za kavico, za športanje..mi piši na [email protected]
Stara sem 29 let in prihajam iz dolenjske.

Tudi jaz iscem se kaksno prijateljico med 30 in 40 iz Ljubljane ali pa z obale pa da ne bo pomislekov res samo prijateljico nimam nikakersnih drugih namenov veckrat imam cas pa bi z veseljem sel na kaksno kavo ,izlet,tenis izmenjal kaksno spodbudno sporocilo ali pogovor preko telefona ali kaj podobnega .Sem pa komunikativen in se rad pogovarjam o vsem o sportu, modi,potovanjih,o podjetniskih idejah in novostih rocnih delih kulinariki zivljenju nasploh in se bi se kaj naslo .Le upam da ne bo pomislekov da iscem kaj drugega bom vec kot zadovoljen ce najdem le pravo prijateljico .Sem pa posten in normalen rad poslusam in se smejim in seveda stojim za vsem kar sem napisal.

Živjo,

upam, da ne prepozno, ampak se pridružujem temi o iskanju prijateljice/prijatelja. Sem za kakšen klepet, kavo, druženje, izlet, kino, koncerte, ipd. Stara sem 29 let. Iz okolice Ljubljane, enkrat tedensko sem v Kopru.

Moj kontakt: [email protected]

Iščem prijateljico ki bi hodila z menoj na sprehode , zavbavo , izlet in ples .
Lahko še kaj več kot smo prijatlja .
Srčno upam da se bova super razumela ter da ne bova nikdar skregala .

Živjo, tudi jaz iščem prijateljico za klepet, pijačo, šport,…Sem pa iz Lj. Lahko me kontaktiraš na mejl: [email protected] LP 🙂

Iščem prijateljico iz okolice Lj, Grosuplja, Iga, Škofljice,.. [email protected] Stara sem 32 let. Piši mi…

Jas iščem pošteno dekle za družbo ali zavbavo , mogoče tudi za ples .
Fulj sem vesel da se te spoznal da me iščeš zato ti povem da sem iz ukolice Kranja .

Draga moja prijateljica rekla si da iščeš fanta za družbo in žuranju zato si odloči da izbereš mene
vendar premišli kako se boš oblekla da te bom lahko vsaj malo poslatal .
Ublubim ti da bova uživala ter bo tvoja ne pozabna noč ljubezni .
Tako se bova poljubila da se boš zamnila mojega prvega večera od tebi .

Sem 56 letna z malim kužkom in bi rada spoznala resnično dobrega prijatelja neavanturista ,nekadilca  ,ki mi je pripravljen pomagati in je drugače pozitivna vesela oseba ,ki ima rad živali in naravo,Antonija

Jaz tudi potrebujem prijateljico, sem mlada 30 letna mamica, srecno porocena, brez prave druzbe, brez izpita. Sem iz Bele krajine. Ce je katera iz tukaj, me lahko kontaktira na mail [email protected]  bom vesela 🙂

New Report

Close