Iščem nasvete, kako dobiti punco.
Ti ne govoriš o kolegu, ampak enačiš njega in avtorja, kar je že v osnovi zgrešeno, saj ne gre za istega človeka in še nekaj: te je tvoj kolega prosil, da sprašuješ stvari o njem? Ni? Potem se brigaj zase.
Če se nazaj na Daniela vrnem, bi rekla, da ne obstaja človek, ki je bodisi vsem všečen bodisi vsem grd. Daniel je verjetno že všeč kakšni punci, obratno pa ne.
Kakorkoli, čimmanj se obremenjevat s tem.
Je mogoče kdo gledal oddajo na TV SLO1 Polnočni klub ? Na koncu oddaje je bila izpostavljena ena zanimiva misel, da namreč zaradi prepogoste uporabe računalnika, mladi izgubljajo socialne veščine.
To kar si recimo samodejno vedel, poznal preden je prišel računalnik, danes tega ne obvladuješ (več) – pa naj bo govorica telesa ali kaj drugega. Torej lahko bi potem rekli, da ne “znamo več pecat” oz. da to počnemo v neprimernem okolju (žnogi že oddani).
LP,
12thDNAStrandActive
Kolega me skoraj vsakič sprašuje to, kar zanima tudi Danijela. Sprašuje me, kaj je puncam všeč, pa kaj naj naredi, ko mu predstavijo kakšno punco ipd. Zato ne mi z “brigaj se zase”, ampak raje zapri kljun, kajti pišeš kot da v nulo poznaš situacijo pri mojem kolegu. Aja, saj res, idioti na forumih, ki vse vejo o vseh ljudeh.
Pa več front odpri, Daniel, za boga, če me razumeš. Pecaj vedno hkrati več žensk, potem pa jih poljubno sortiraj, tista, ki je najmanj zainteresirana, gre na konec vrste, tista, ki je najbolj, na začetek. Ko se z eno ujameš, z drugimi nehaš. Tako boš deloval manj obremenjeno v pogovoru z eno, saj boš imel v ognju več železja.
Saj tudi meni ne bi bilo prijetno, če bi na polovici abrahama še vedno ne imel niti ene punce. Še večji hec pa je, da je moj kolega vse, kar si naštel (namesto “ali” je “in”): zadržan, sramežljiv, pa še puncam očitno ni privlačen, sodeč po tem da ga še nobena ni osvajala niti pokazala zanimanje zanj.
Ali pa morda nesposoben? Se je sploh kdo kdaj vprašal tole… to je kruta resnica, pa čeprav ljudje tako radi zagovarjate nesposobne in prikrivate resnico z sramežljivostjo in neprivlačnosto…. PRIVLAČNOST mnogokrat pride tudi od znotraj prijatelji…
Poznam ne prav privlačnega človeka ki pa ma vrhunsko samozavest in humor in je mel dosti več punc pa čeprav ma 10kil nad idealno težo pa zelo malo mišične mase.
Pa je mel več punc kot prijatelj z idealno težo ampak nikavim humorjem in IQjem.
Tak pač to je.