Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja inštrukcije nemščine

inštrukcije nemščine

Pozdravljeni,

iščem inštruktorja/co za nemščino v Ljubljani za naslednje 4 mesece, inštrukcije bi potekale najmanj enkrat tedensko. Inštrukcije rabim, ker čez 4 mesece oddidem znova za več mesecev v Stuttgart in si želim nadgrati svoje znanje nemščine.

Za kontakt me lahko kontaktirate na [email protected]

Lp

Zdravo,

Ali lahko vprasam iz katere regije ste.

Lahko vam pomagam.

Sem rojen, zivel in delal v nemciji vec kod 28 let.
Moj materinski jezik je nemscina

Sem z regije Koroske.

Lep pozdrav – Viele Grüße

Nudim inštrukcije angleščine in nemščine za osnovne in srednje šole že od 6,00 eur/uro (60 minut).

Kraj: Ljubljana
kontakt: Pora d.o.o., e-mail: [email protected], telefon: 040 130 946

Lahko preverite inštrukcije Horizont jaz sem bil z njimi zelo zadovoljen saj so me kar dobro izobrazili 😉 http://www.instrukcijehorizont.si/instrukcije/nemscina/

Pozdravljeni,

podjetje DeLingua nudi poceni inštrukcije nemščine od 7 EUR/šol. uro dalje za OŠ, SŠ, UNI in tiste, ki bi se jezika radi naučili. Pridemo tudi na dom (Ptuj, Ormož, Ljutomer, Slovenska Bistrica).

Nudimo ravno tako poceni prevode (Slo-Nem, Nem-Slo). Cena na 1 avtorsko stran že od 15 EUR dalje.
Če pa iščete delo v tujini lahko za vas izdelamo življenjepis ali prošnjo že od 25 EUR dalje.

Več informacij dobite na:
[email protected]
031 785 911 (Maja)

LP, DeLingua 🙂

vem da je malo pozno haha ampak če še kdaj rabiš me kontaktiraj na [email protected] (imam maturo iz nemščine + DSD (Deutsche Sprachdiplom C1 Niveau) + tečaj v Gradcu B2 Niveau + ne bo šlo veliko cekinčkov + lahko pridem tudi na dom

Iščem instrukcije nemščine v Novi Gorici in okolici, koverzacija na nivoju srednje šole. Blaž, kontakt: [email protected]

Iščem inštrukcije za nemščino pomurje

Objava čaka odobritev

New Report

Close