Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Imunskei sistem, črevesje, gljivice

Imunskei sistem, črevesje, gljivice

Spoštovani!

Stara sem 43 let in imam 3 zdrave otroke. Že 5 let se vneto trudim dobiti še enega otroka (nov partner, mlajši, ne ukvarja se z zdravilstvom in svojim zdravljem).

Ostanem noseča in sledijo splavi. Celo na umetne oploditve sem šla (5 x) in vse se je ponavljalo. Zdravniki niso ugotavljali vzroka, ker menijo, da sem prestara (glede na leta, hormonski izvidi so dobri).

Tako sem začela razmišljati o različnih terapijah in zdravljenju “neznanih” bolezni, ker osebno ne čutim, da bi bila bolana.

Šport, redna telovadba, meditacija, zdrava prehrana, redno čiščenje jeter, post s sokovi (kot, da bi imela raka) dva meseca, nekaj časa sem uživala samo surovo hrano brez živalskih beljakovin, terapijo s matičnim lečem in drugimi čebelimi izdelki…..

Mislim, da sem poskusila čisto vse, kar sem prebrala.

Par mesecev nazaj pa mi je zdravnik (na slepo) predpisal Medrol, ker je predvideval, da mogoče imam avtoimuno bolezen in moj imunski sistem uničuje zarodek. Pila sem ga, čeprav sem prebrala ogromno stranskih učinkov v navodilu. Dobila sem najmanjši možni odmerek, 4 mlg, ki naj ne bi prav nič škodoval telesu.

In zgodilo se je enako. Nosečnost in odmrtje ploda.
Medrol povzroča tudi debelost, tako sem pridobila 10 nepotrebnih kilogramov.

Opazila sem edino, da nekaj dni pred menstruacijo ali splavom, se mi pojavi rahla bolečina v sklepu desne roke, kitah in tkivu okrog sklepa. Sklep ni zatečen in vse normalno delam z roko. To se dogaja vedno.

Če berem o Vašem prispevku o črevesju, sklepam, da imam odlično prebavo.

Spoštovani Gospod, mislim, da sem zdrava.

Pojma nimam, kaj naj še naredim….Sprijaznila sem se z mislijo, da je vse v Božjih rokah in da mi ni usojeno. Poskušam živeti polno in milsim, da je življenje lepo in da vsega ne moreš imeti, kar si želiš.

Vljudno prosim, Za Vaše dragoceno mnenje.

Lep pozdrav in veliko uspeha vama želim

Žalostno zgodbo ste nam poslali.

Zarodek lahko odmre, če ima sluznica v maternici napačen pH. To se zgodi, ko smo zakisani. Bolečine v sklepu nakazujejo, da bi lahko bili zakisani, kljub različnim očiščevalnim kuram, ki ste jih imeli.

Predlagam, da kupite poseben indikator za merjenje pH in si merite pH urina in sicer:

dva dni, ko nimate bolečin in dva dni, ko imate bolečine. Pošljite podatke na forum , jih bom komentiral.

Na takšen način bi videli, koliko ste zakisani in če se zakisanost poveča, ko vas boli zapestje.

Drugih idej trenutno nimam (brez testiranja).

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close