Najdi forum

Herbalife- za MICO

Živjo.
Jaz sem naročila Herbalife in preden začnem, bi te vprašala sledeče:
Prvič, ali je potrebno obroke vedno jesti ob isti uri in vedno jesti kot pravi obrok kosilo?
In kot drugo, ali je pomembno, kdaj poješ 2 tabletki formule 2 – pred ali po obroku?
Si bila vmes kaj lačna in kako dolgo si rabila za -20 kg?
NAJLEPŠA HVALA za odgovore in LP vsem.

Pozdravljena ekonomistka,

Ce si resnicno ekonomistka, je malo smesno, da podlezes takim marketniskim trikom. S tabletkami se ne shujsa 20 kg, to mi lahko verjames.

Za kvalitentno izgubo 20-ih kg bos potrebovala dobro leto dni, zaceti pa moras pri sestavi jedilnika, primernega treninga-vadbe(rekreacija kot fitness, tek,kolo,aerobika,…) in sele nato lahko zacnes z uporabo tako imenovanih prehrambenih dodatkov, ki ti bodo pripomogli k hitrejsemu napredku oz. kvalitetnejsemu napredku.

Ampak tabletke, ki shujsas 20 kg, ti odvsetujem, ker vsekakor niso ucinkovite in bos z njimi le razocarana, morebiti lahko se izgubis voljo za hujsanje. To so le marketinski nategi, take tablete ti vsekakor odvsetujem.
Verjemi mi, da to lahko naredis le s primerno prehrano in vadbo, ki sta najpomembnejsa dejavnika, sele nato ti predlagam, da se pozanimas kateri prehrambeni dodatek, bi bil primeren za tvoje potrebe.

Zelim ti veliko uspeha,
Boštjan

Jaz sem sedaj Avguština, ker že imamo eno Mico.

Ne nasedaj Boštjanu, ker ti jaz govorim iz lastnih izkušenj. Enkrat sem že napisala, da s Herbalifom v treh mesecih, s tem da sem še naslednje tri mesece ob obrokih jedla po dve tabletki. Navadila sem se na drugačen način prehranjevanja, ga sprejela kot normalnega in dejansko shujšala 20 kilogramov in NIČ dobila nazaj. Torej vsak mesec skoraj 7 kilogramov, kar pa ni pretirano. Ker sem lena za telovadbo, sem “samo” hodila vsak dan po eno uro.

Herbalife je za take, ki smo pri hrani nedisciplinirani in bi ves čas jedli. Zato sem jedla točno ob določenih urah, saj moraš 15 MINUT PRED OBROKOM POJESTI DVA BRIKETA Z VELIKO VODE. Kosilo sem jedla normalno, zajtrk in večerjo pa prah pomešan v mleko ali jogurt. Vmesnih obrokov ni. Prva dva tedna mi je bilo grozno, potem pa se je želodec navadil in kile so šle lepo dol. Prah je zelo dober, lahko izbereš okus jagode, vanilije ali čokolade.

Če mi ne bi uspelo, se ne bi javila.

Ob naročilu Herbalifea dobiš vsa navodila. Pa srečno.

Pozdravljena!

Verjetno si prebrala kar sem ti napisala nazaj o jemanju tablet 15 minut pred obrokom. Zanima me kako ti gre, si kaj lačna itd. Napiši koliko časa sedaj jemlješ Herbalife. Tableti in prah so za en mesec, ta čas pa boš kar nekaj kil dala dol. Vesela bom, če se mi boš kaj javila.

New Report

Close