Pri naši hiši smo ga v času naše neumnosti (že kar nekaj let nazaj) prodajali. Zadeva je takšna. Če je cena 120 evrov, imajo člani 25 % popusta, supervizorji 50%, stopnička nad supervizorjem 40%.
Oseba, ki je bila “taglavna” (torej stopničko nad nami v našem primeru) je vsakih nekaj mesecev šla z avtom v Italijo in tam nakupila velike količine po 40% prodajne cene, supervizorji (stopničko pod njenim rangom) so materjal dobili po 50% prodajne cene in so robo dobili pri njej – tako si je zagotovila, da je šla vsa roba naprej. Že samo supervizorji so že za vsak prodani komplet zaslužili 50%, ona še več (več kot so prodali supervizorji, ki so bili v piramidi pod njo, bolje je bilo). To je bil čisti profit. Nobenih računov.
Supervisor si postal, če si prodal dovolj robe (nabavit si mogel za 4000 evrov materjala se mi zdi, jurja gor ali dol – vrednost je bila torej 8000 evrov, ker si dobil 50% popusta), če si jih “pod sabo” dovolj včlanil, pa mislim, da si mogel it na neko kao izobraževanje še. In ti pod tabo včlanjeni so robo prodajali naprej (nabavljen materjal je tako kar hitro pošel, ker so včlanjeni pri tebi itak jemali robo pri tebi). Ti si seveda imel profit. Ko si uspel pod sabo včlanit določeno število ljudi, si dobil ček za določeno vsoto denarja. Seveda je bilo tudi taglavni v interesu dobiti čimveč supervizorjev in je zato “speljevala” stranke ostalim, ki so že bili supervizorji in jih je sama učlanjevala direktno. Gotovo je od tega imela korist. In za speljevanje strank ni izbirala sredstev (laganje o marsičem).
Takrat je naša hiša izstopila iz tega kroga.
Ko kupite to zadevo, imejte v mislih, da je nabavna cena tega krepko nižja. 20 evrov v Italiji mogoče (nikoli mi ni bil razkrit točen znesek, se mi pa zdi, da je glavna kupovala po 40% cene) in da na vas “zasluži” cela vrsta ljudi.
Tudi sama sem izdelke en čas uživala, shujšala, ker pa ni prišlo do premika v glavi, sem se tudi zredila nazaj.
Z znanjem o medicini, ki ga imam danes, se še vedno krepko nasmejim marsikaterim takratnim razlagam delovanja (“vlaknine v tabletkah se napnejo (dajte to sprobat, boste videli, da se ne napnejo) črevesje kar namažejo, naredijo nepropustno oblogo, da gre hrana kar čez tebe”), bi pa kljub temu odsvetovala take načine hujšanja.
Ne pozabite, za svoje zdravje ste v prvi meri vedno odgovorni tudi sami.
tipičen mrežni marketing. In do zdaj še nisem srečal niti enega produkta iz bilo katerega mrežnega marketinga, ki bi bil res to, kar trdijo, da je.
Samo cel kup sektaških ljudi, ki sanjajo “zvezdice” in premik v hierarhičnem sistemu, pa še kakšno nagradno potovanje in podobno. 🙂
Nazadje sem se nasmejal ob podobni zgodbi z eno kavo, ki ima sestavino neke zdravilne gobe. Tega je v Sloveniji zaenkrat še malo. v ZDA pa tipično sektaštvo kot vse te bedarije.
To je finančno donosno samo za tiste, ki si to izmislijo ali so hitro pri stvari. Konzumenti pa… eni pač verjamejo v čudeže in si mogoče ob tem še nezavedno zelo, zelo škodijo!
jem Herbalife, jedo ga moji bližnji, počutim se odlično
če nisi probal in če neveš za kaj se gre..pšššš…naj ti nekdo predstavi, probaj
če imaš slabo izkušnjo…bi se jaz vprašal po vodstvu osebe ki ti je to na tak ali onak način predstavila in te popeljala skozi to…za tiste, ki ste bili v tem nekaj let nazaj…mimo grede, od takrat se je veliko spremenilo
drugače pa ja, seveda se da s klasično prehrano jesti zdravo in kvalitetno, ampak bi rabil za to vrt, čas in voljo, ker hrana v trgovini ni več hrana ki je včasih bila…drugače so pa izdelki Herbalife lahko rešitev za vse tiste ki jim to ne znese, in imajo kakršno koli potrebo po izboljšanju zdravja, igubi maščobe, pridobiti mišice, izboljšati stanje kože ipd.
jaz samo vem da bom to jedel dokler bom dihal 🙂
p.s. negativnih odzivov nepotrebujem na napisano 😉
Pozdravljeni,
sem prebrala vse komentarje in strinjam se, kar je napisal M25, res je, so kot ena sekta, ki so naučeni, da ljudem prodajo popolnost in sami neverjetno verjamejo v to, kot da je to res neki novega.Nebom rekla, da ne pomaga, ampak se mi zdi, da je nepotrebno, če hočeš učinek za vedno, neboš tega vzel.:)
Sama se bila do 3 leta nazaj kar zavaljena.:) In potem sem nekako začela raziskovat svoje telo, da pri 23ih ne smem bit čunka, vse članke sem prebrala o hujšanju, o ločevanju hrane,o tem da ne smeš jest po 18.00h in podobno, skoraj sm že diplomirala.:)
In potem sem šla v akcijo…. trajalo je res skoraj 2 leti, ampak sem tudi poskusila določene napitke itd in sm ugotovila, da moraš najdit hrano, ki paše tvojemu telesu in takšno hrano, ki jo telo zelo lahko prebavi.
In potem naletim na en članek o krvnih skupinah, imam redko krvno skupino AB-. Imamo več vrst krvnih skupin, vsaka skupina ima v tabeli hrano, ki jo telo težko prebavi. in po celotni študiji, o moji krvni skupini, sem začela malo pazit, gledat na hrano kaj pojem, koliko pojem kaj mojemu telesu ne paše, recimo js ne smem mesa, lahko bi jedla samo jagnetino ipd, ampak tega pa ne morem jest, nikakor mi ni všeč, pa sm postala vegi, tko nič resnega, samo mesa nism jedla, 2 leti, koruza, ne smem paradižnika ipd, priporočeno za mojo krvno skupino pa so bili recimo mlečni izdelki…..:) vsako jutro sem pretekla 6km, 2 leti minus 26kg. Brez stroškov, razn za tekaške čevlje in pajkice.:)
Hočem samo povedat point hujšanja, da moraš spremenit način življenja in ne smeš mislit, da se bo kej čez noč spremenilo. Še danes tekam vsako jutro, še danes jem meso enkrat na teden,navadiš se na takšen način življenja, ker sam veš, da ti paše in ni več napor. Ti napitki in dodatki, kaj pač vse obstaja pa nekak se mi zdi konstanten stres, pred tem a bo kej ali ne, moraš začet uživat potem v športanju in svojem telesu.
Če pa že morate neki kemijskega zaužit,ki učinkuje, pa je to efedrin.
Lep neHerbalajf pozdrav.:)
Beky
Nekateri res pišete neumnosti in mi ni dalo miru, da ne bi še sam napisal nekaj stavkov. Herbalife sem spoznal, ko sem iskal novo poslovno priložnost. Eno leto sem raziskoval prehrano in tudi možnost preživljanja z njihovo blagovno znamko. Na koncu sem ugotovil, da to pač ni delo, ki mi leži. Motilo me je tudi nekaj stvari v zvezi z načinom novačenja novih distributerjev, stroški glede seminarjev itd. Sem pa preizkusil njihove izdelke in jih redno koristil eno leto. Nimam nikakršnih pripomb, tudi ljudje, ki sem jim predstavil te izdelke, so jih pohvalili. V treh tednih so se že poznali rezultati na mojem telesu: izguba visceralne maščobe, uravnovešenje pritiska, izginjanje luskavice, izboljšanje energije. To so samo nekateri od naštetih pozitivnih rezultatov. Kdor ima težave, jih ima zaradi pretiranega jemanja šejkov. Če ste se recimo dvajset let prekomerno najedali, ne morete rezultatov pričakovati v enem tednu. Pojavijo se nekje po dveh do treh tednih, odvisno od organizma posameznika. Poznam primer, ko se je možakarju zgostila kri. In so nekateri takoj udarili po Herbalife- u. Nihče pa ni pomislil, da je možak pretiraval, povrhu vsega pa je pil premalo vode. Koliko tistih, ki zavzeto kritizirate Herbalife ve, da je potrebno dnevno v normalnih pogojih spiti liter vode na 25 kg telesne teže? Drugače telo začne vodo črpati iz mehurja, na ta način pa pride do zastrupitve ledvic.
Kot sem napisal, vsaka medalja ima dve plati. Čeprav imam še licenco za prodajo izdelkov, se s tem ne ukvarjam več, občasno jih kupujem zase. Ne prenesem pa ljudi, ki znajo samo pljuvati po nekom ali nečem, pa se sploh prej ne poučijo o pravilni uporabi izdelkov. In, kdor uporablja Herbalife proizvode, naj jih pod nadzorom svetovalca, ker bo edino tako prišel do rezultatov. Pa še vzpodbudo bo imel, kadar bo udaril na plan pesimizem.
Živi in pusti živeti!
Lep pozdrav
Velika verjetnost je, da ljudje, ki poročajo o boljšem zdravju do tedaj s prehrano niso nikakor mislili na svoje zdravje, torej je vsaka sprememba na bolje dovolj dobra in prinaša zadovoljive rezultate, kar pa niti pod razno ne pomeni optimuma.
Tako kot bo debel človek hujšal če bo namesto dveh milk na dan pojedel le eno in nekdo s 40kilogrami viška srečen, če jih bo imel le 10 preveč.
Ljudje imamo zelo različne predstave o tem kaj je zdrava prehrana in kaj ne. Če se nekomu zdi, da zase najbolje naredi, če pije šejke vprašljivega izvora (glede na informacije), potem fajn zanj.
Naj se ti zdi še tako neumno, eni dejansko preferiramo hrano v svoji osnovi.
Malo bi se morali vsi poslušati in poskušati razumeti.
Če nisi uporabnik, torej če ti najprej izdelek ni všeč in nisi z njim dosegel nekega osebnega cilja (manj kilogramov, več energije, več mišične mase), ne moreš tega izdelka prodajati.
Pa kaj vam je, ljudje? Saj smo vendar odrasli, s svojo voljo in razsodnostjo za sprejemanje odločitev. Vi pa govorite o strupih in o laganju in nategovanju kupcev. Pa kaj koga poznate, ki so ga prisilili v nakup?
Srečanja ali izzivi so narejeni za ljudi, ki nimajo dovolj samodiscipline (vse čestitke takim, ki jo imate), da bi si ustvarili načrt zdravega prehranjevanja in gibanja in se ga uspeli držati. Tam se ljudje včasih nasmejijo svojim in drugim napakam, slišijo kakšno informacijo ali pa samo obnovijo že vedeno. In v skupini spremljajo razvoj – če pa tega ni, analizirajo, zakaj ga ni. Se vam zdi to slabo? Je bolje, da se kolegice dobite v slaščičarni in se ob kavi in sladoledu hudujete nad novo dieto, ki ni delovala?
Tudi mene so povabili na srečanje. In sem šla. S kolegico sva si naredili prijeten izlet v Ljubljano. In sem poslušala (po vašem mnenju člane sekte) in si ustvarila svoje mnenje. Če so poleg izgube teže uspeli še kaj zaslužiti, vsaka čast. Jaz nisem prodajalec v osnovi in bom ostala samo pri uporabi šejka zjutraj, ko si nimam časa pripraviti zdravega zajtrka.
Jaz menim, da z menoj ni nič narobe. Če se bom odločila, da šejka zjutraj ne bom pila, ga bom pa nehala pit. Ker sem sposobna sprejemat svoje odločitve odgovorno. In čisto vseeno mi je, kaj si kdo o tem misli. Ne, pravzaprav mi ni vseeno. Ne dovolim namreč, da bi kdo od vas govoril, da sem lažnivec, če bi se kdaj odločila priporočiti šejk svoji prijateljici, ki bi zaradi zdravja morala izgubiti 10 kg in je na meni videla, da mi je HB pomagal pri istem načrtu.
Pri uživanju teh praškov je NUJNO potrebna zdravniška kontrola. Kaj ti pomaga -10kg, če pa stakneš toksično okvaro jeter ali še kaj hujšega!!!
Namesto praška vrži v mikser skuto, jogurt, nekaj sadja, žličko medu in ovsenih kosmičev pa bo veliko bolje.
Izvedela sem tudi (iz profesionalnih krogov, ki testirajo-neuradno-te pripravke), da vsebujejo substance podobne lekadolu, ki škodujejo jetrom. Sama sem po enem mesecu (3xna teden) uživanja pripravkov dobila izvid, da imam toksičnost jeter. Hvala bogu, da sem opravila zdravniški pregled in opustila vse zadeve. Stanje se mi je čez čas izboljšalo, ko so se jetra regenerirala.
Tisti, ki to prodajajo, nimajo pojma kako škodujejo ljudem-in jim prav nič ne pomagajo.
Ljudje smo na svetu za to, da uživamo hrano, zato imamo zobe, da pregriznemo meso, testenine, zelenjavo… Če ni descipline hranjenja, ne moremo shujšati z ničimer.
Aja pa še ena dobra: Kolegica, od katere sem kupila nekoč Herbalife, se je ob jemanju le-tega še dodatno zredila, ker se ni mogla ostali hrani odreči. Tudi sama sem bila na predstavitvi in so omenjali tudi to, da je HL tudi pomoč pri dobivanju teže-tako da ješ še ostalo hrano zraven.
++moja mami je to jedla, ker naj bi bilo dobro za psoriazo-samo poslabšalo se ji je 🙁 in je obupala. Ko pa je začela piti čaje (domače) za čiščenje jeter (od tod izvira ta bolezen), se ji je stanje izboljšalo.
Toliko o tem od mene 🙂
To sploh ni res, da so proizvodi pregledani s strani MZZ. Dovoljenje za prodajo komisija izdaja na osnovi dokumentacije, ki jo predloži predlagatelj. Komisija mora v te dokumente “VERJETI”. Če sestava ustreza vsem zakonom, komisija izda dovoljenje. Izdelka komisija sploh ne vidi niti ne preverja, ali je dokumentacija skladna z izdelkom ali ne. Preverjanje ustreznosti živil na trgu preverjajo inšpekcije, pa tudi one preverjajo samo, če so sestavine take, kot so bile prijavljene na dokumentaciji in če so skladne z zakonom. Ne misliti, da sistem skrbi za vašo varnost. Sistem samo skrbi, da se spoštujejo zakoni. Zakone pišejo birokrati, ki jim je čisto vseeno za vaše zdravje.
Izdelka Herba life ne poznam. Vem pa, da je soja zelo škodljiva za zdravje, če ni pravilno predelana. Azijci, od koder soja izhaja, jo ne uživajo, če ni predhodno pravilno predelana (fermentirana), kajti le taka soja ni škodljiva za zdravje. Da o GSO niti ne govorimo. Ali je izdelek o katerem je govora škodljiv ali ne, je težko reči. Veliko izdelkov je, ki so zakonsko dopustni pa vendar zelo škodljivi za zdravje. Glede na to, kar so napisali uporabniki (hitro hujšanje) bi rekla, da ni zdrav, saj nobena naravna hrana ne deluje na tak način. Glede na to, kako se obnašajo prodajalci bi pa rekla, da skoraj zagotovo vsebuje kakšno sestavino, ki uporabnika zasvoji. Nekateri so za tako zasvojenost dovzetni, drugi ne. Zato tudi nekateri prisegajo na ta izdelek, drugi pa ga nikakor ne morejo uživati. Skratka, vsi znaki, ki sem jih opazila v teh komentarjih kažejo na to, da je izdelek sumljiv.
To je samo moje mnenje, svojega si naj ustvari vsak sam. Do sedaj nisem nikoli uživala nobenih “izdelkov” ampak izključno “hrano”, to pa je tisto, kar je nastalo v naravi. Edina obdelava, ki jo jaz toleriram je tisto, kar s sestavinami sama naredim.
dejansko sem presenečena nad tem kaj vse se tukaj piše. seveda sem tudi sama slišala o tem kako izigrani so HL seminarji toda o tem da je to strup pa še ne. namesto da se spravljate na HL se raje spravite na proteini.si zaradi katerih je že veliko kdo zbolel. razumem da je komu slabo po HL-ju, toda to je normalno kajti želodci so različni in vsak ne prebavlja vsega. če ti tisti šejk ni bil všeč, poskusi drugega. tudi meni sadni niso ležali,zato sem preiskusila piškotek. in z vso pravico zagovarjam HL, moj fant je iz 89kg shujšal na 64kg, ker se bori v amaterskem boksu v kategoriji 64 TKO. tako da ne mi srat tukaj, če vsak 90% ni niti preiskusilo tega “umetnega laboratorijskega sranja”. lepo vas prosim.
Hm, jah še jst pravim da se da shujšati s pravilno prehrano in telovadbo in ne z nekimi umetnimi napitki. Ljudje imamo v ustih zobe, da grizemo, kot je že nekdo omenil. Tudi sama sem konkretno shujšala, težko, ampak konkretno in trajno brez teh HL in NUPO scen!! Seveda da bo človek drastično shujšal, če bo pod vplivom intenzivne telovadbe in tekočih napitkov. Verjetno se pa negativni učinek pokaže kasneje, pri nekaterih bolj intenzivno, pri drugih manj, kot vse slabe stvari. Nekdo, ki pa svoje telo bremeni s tako intenzivnimi treningi se mu pa lahko imunski sistem hitreje sesuje. Tudi srčne kapi pri teh športih niso tako redke…in prav gotovo ne zaradi telovadbe same. Najprej se je začelo v Ameriki, saj je tudi ta “hrana” tam že bila kar nekaj časa predno je prišla v Slovenijo. Srčni napadi med športniki niso bili redkost. Tam prisegajo sedaj na čimbolj naravno, pri nas pa invazivno kopujejo HL in podobno sranje. Res se moramo vedno učiti na lastnih napakah.
lp
Lani tekom opravljanja študentskega dela je name naletela ženska ki je članica te, kako naj rečem, sekte. Ker sem bil naiven, sem se zapufal in ustvaril okoli 500 evrov minusa (zaradi česar me je celo punca pustila), toda sem kmalu uvidel da je vse skupaj nateg in da je “nadrejenim” poglavitni cilj zaslužek. Novembra lani sem bil v Laškem na nekem HL showu kjer je predaval nek zdravnik, ki ga člani HL častijo kot boga, a jaz nisem nikoli prej slišal zanj. Ko je ta zdravnik prišel na oder, je tistih 1000 ljudi tam prevzela taka evforija, kot da bi na oder prišli Elvis Presley ali The Beatles. Jaz pa sem se vprašal, kaj za vraga počnem tukaj. Ja, pa ženska ki me je vpeljala v ta posel, mi je zamolčala da od vsakega izdelka ki ga kupim, ona dobi provizijo. To je bila prva stvar ki je botrovala, da se s tem poslom neham ukvarjat. Namreč med mano in njo je razlika v tem, da ona ima opremljeno hišo in avto, jaz pa nič od tega. Pa nekaj dni sem na ulici v najhujšem mrazu delal ankete, preko katerih bi potem anketirancem skušal prodati te izdelke. Še dobro da sem po nekaj dneh odnehal, kajti pred kratkim sem izvedel da je anketiranje brez pooblastila kaznivo, in ravno takrat nekje so pri nas uvedli redarstvo, ki poleg tega da kaznuje nepravilno parkirana vozila, ima tudi pravico preverjati kaj nekdo počne na ulici… in bi me seveda oglobili, če bi me dobili. Kot drugo je pa že takoj naslednji dan po tistem, ko sem se nameraval začeti ukvarjati s prodajo HL, na Kanalu A v oddaji Svet povedali, da je tovrstno delovanje (piramidni marketing) pri nas nezakonito in zagrožena kazen do 8 let zapora. Skratka, kot da sem ves čas dobival znamenja, naj temu poslu obrnem hrbet.
Vam pa upam da sem uspel vsaj malo predstaviti, za kakšen zahrbten posel gre. Še ženska ki me je vpeljala v HL, ima registriran s.p., s katerega pa ni razvidno katere izdelke prodaja (seveda gre za prikrito prodajo HL izdelkov). Očitno je v tej Republiki Banana res vse mogoče, ko pa nihče ni kazensko preganjan.[/quote]
ja KAP kaj naj rečem drugega!!
Bila nekaj cajta (pred 10 leti) distributer in uporabnik. Nikoli vec (ja to je res sekta). Takrat so mi res sprali mozgane, da mi je se zdaj nerodno, kaj sm hotla (skupaj z mojim bivsim) prodajat ljudem in kaj sem na vse zive in mrtve strastno zagovarjala. Ja… oba sva malo shujsala, ko sva se nehala s tem ukvarjat pa sva se zredila. Jaz celo tako, da sem staknila inzulinsko resistenco in hipoglikemijo ter se zredila za 25 kil.
Sicer nikoli nisem pripisovala mojih tezav s hormoni in presnovo jemanju HL (dokler nisem zacela malo brat o prehrani in zdravju), vendar sem koncno dozivela razsvetljenje letos poleti, ko sm v upanju, da se malo “otesam” spet vzela komplet. Po 14ih dneh uzivanja je bila moja koza polna izpuscajev, srbeca, rdeca, lacna pa sem bila kot se nikoli prej. Grem brat deklaracijo (koncno so jo prevedli v slovenscino) in sem se zgrozila kaj jst jem!! Izdelki vsebujejo sojo, gluten, umetna sladila in sladkor. Stvari, ki se jih sicer strogo izogibam, sladkor in sladila pa sploh ne spadajo na shujsevalni jedilnik. Predvsem zaradi vplivanja na inzulin, glukagon in ostale hormone. Poleg tega pa uzivanje soje zavira tvorbo tiroksina, ki je glavni scitnicni hormon (jaz pa imam nezadostno delovanje scitnice)! Poleg tega je noter se en kup neizgovorljivih… substanc, za katere dvomim, da so sploh za jih pogledat, kaj sele jih uzivat. Tko da… nikoli in nikdar vec ne vzamem nc od HL.
Imam izkusnjo tudi z NUPO… dobila sem promocijski tetrapak nekega napitka z okusom manga in banane (vsaj zdi se mi da je tist okus). Sva si ga z mamo razdelili. Mene je takoj po zauzitju tako prekleto bolel zelodec, da sem mislila da mi ga bo razparalo. Mama je dobila drisko. Kolegica, ki je tudi poskusala, je bruhala. Tko da… hvala, ampak bom raje vztrajala na zmerni in zdravi NARAVNI hrani, ki jo dobimo v naravi, pazila na ohranjanje hormonskega ravnovesja in sportala. Je ceneje. In predvsem bolj zdravo!
Ja, na žalost se ljudje, ki prodajajo Herbalife in ga uživajo v večini ne zavedajo, kakšno škodo si delajo. Poznam kaj nekaj takih biserov, ki se s tem ukvarjajo. Bil sem tudi na seminarju in kot nekdo, ki ni popolni bebec na tem področju, takoj dobil slab občutek. O tem seminarju bi lahko napisal cel spis, pa ni vredno. Da ne omenjam tega, kar je že naštela Gnusoba, kaj ta svinjarija od Herbalifea vsebuje.
Lahko pa razumem, da se te izdelke z lahkoto prodaja naivnim, neizobraženim ljudem, po možnost takšnim s precejšno mero odvečnih kilogramov, katerih razlog je njihova lenoba, nedisciplina na področju prehranjevanja ali pa popolna nevednost\neizobraženost na tem področju. Takšni seveda iščejo bljižnice, da bi brez truda shujšali.
Že zdrava kmečka pamet ti lahko pove, da to ne more biti prav zdravo za tvoj organizem, da shujšaš po nekaj kilogramov na teden, ker ješ prašek z vsebino kakršna pač je.
Herbalife je neke vrste droga, se strinjam. Seveda se ljudje dobro počutijo po njem, če pa ima notri sestavine, ki te “našopajo”, npr. kofein in sladkor in še kaj. Kakšne posledice bo to prineslo dolgoročno pa je druga stvar. Nekateri uporabniki so to občutili na lastni koži, kar ste lahko prebrali zgoraj. O takšnih učinkih sem se lahko prepričal tudi pri prijateljih, ki so to svinjarijo (po dolgem času) nehali jemati. Na seminarjih vam seveda prodajajo same superlative.
Tisti, ki še nimate popolnoma spranih možganov – izogibajte se tem zvarkom, da tega kasneje ne boste obžalovali. Raje se držite nasvetov uradne medicine, jejte čim bolj redno, zdravo, v pravih količinah glede na vaše potrebe, pijte navadno vodo in kar je najbolj pomembno… ZAČNITE SE GIBATI! Le tako boste namreč dosegli dolgoročne učinke.
Pozdravljeni vsi!
Na “sveže” sem z vami, pa sem malce pregledala tole “jaro kačo” prispevkov, ki so napisani na tematiko Herbalife. Za in proti.
Hm, kolikor nas je, vsak ima svoje mnenje, svoje izkušnje.
Vedno so bili in bodo podobni ponudniki. Ker pa imamo svobodno voljo, se lahko odločamo, bomo nekaj zaužili ali ne bomo. Bomo sodelovali kot delček nekega posla ali ne bomo.
Svobodno voljo imamo ja. Smo gospodar svojega telesa, torej tudi uma, srca.
In tega se zavedajmo. In ravnajmo v skladu s svojo intuicijo. Bodimo modri! Zase!
Zato, živimo tukaj in zdaj. Živimo. Z vso svojo bitjo.
Predlagam, da gremo še na nove, sveže tematike in tole o Herbalifu enostavno zaključimo.
Tako sem začutila, tako sem napisala.
Ni spremembe brez spremembe. Bodimo sprememba zase!
Lepe dni prav vsem.