Najdi forum

Help!

Pozdravljeni!

Sama sem si postavila diagnozo: kandida. Poleg nitk v vodi, srbečega zadka, povečanega trebuha, nerednih mesečnih peril, vidim, ko grem na vodo ali blato tudi to bakterijoo tam prisotno. Ker sem trenutno v tujini, sem želela nareditii čim manj škode, zato sem jedla zelo enolično. Za zajtrk wasa kruhke z malo sirnega namaza, kosilo kitajsko zelje s krompirjem in ajdovo kašo in za večerjo kakšno zeleno jabolko naribano s korenjem. Po dveh tednih me je začelo srbeti lasišče, dan kasneje pa sem opazila že lise po obrazu in drugih delih telesa. Malenkost srbijo, ampak ni nevzdržno. Skrbi pa me, ker se hitro razširjajo. Za1x ne izgleda, da bi se kakšni gnojni izcedki naredili, samo rahlo reliefne so in okrogličaste.Zanima me, ali je to od pomanjkanja konketne hrane ali mogoče zaradi kandide, ki se mogoče izloča? Menite, da se bo ustavilo samo od sebe, ali porebujem kakšne dodatke?
Hvala za odgovor!
Lilo

Če imate res težave s kandido, potem je jedilnik, ki ste ga opisali, napačen. Navodila za jedilnik smo objavili in, če jih boste natančno prebrali in primerjali s svojim jedilnikom, boste ugotovili, da jeste preveč ogljikovih hidratov. Kruhki, krompir, kaša, jabolka in korenje – vse se spremeni v sladkorje in je hrana za glivice.

Lahko, da so madeži znak razstrupljanja, lahko pa se je kandida iz črevesja razširila po celem telesu (to je bolj verjetno, ker vas koža srbi).

Kaj narediti? Stroga protiglivična dieta in pijte veliko vode.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close