Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Hašiševo olje

Hašiševo olje

Kaj pa še kaj drugega (poleg tega), npr.: presna prehrana, post ob svežih zelenjavnih in sadnih sokovih, zdravilna zelišča? V knjižnici je kar nekaj literature na to temo (npr. Ernst Guenter, Norman Walker). Baje je precej učinkovit vodikov peroksid (če ga dobite prehranske čistosti, kar niti ni tako enostavno).

Lahko vam priskrbim olje če ga potrebujete….

Pozdravljeni,
vidim, da ste pravi vir informacij ki jih rabim. Kako lahko stopim v kontakt z vami?

Pozdravljeni!

Po petih letih remisije so mi izginili vsi tumorji po terapiji z h.oljem, soda bikarbona in askorbinska kislina v kapsulah. Dokumentirano z zdrav. dokumentacijo…sedaj sem na vzdrževalni terapiji…

Toliko vsem tistim, ki ne verjamejo!!!

LP Milena

Dragi moji, namesto se tukaj prepirate, se raje prvo dobro poučite o rakastih boleznih. Ne morete govoriti na splošno. Že pri isti vrsti raka, so velika odstopanja v dobi preživetja, ne glede na to ali je nekdo užival hašiševo olje ali uporabljal injekcije bele omele, ali pa se je zanašal le na uradno medicino.
Kako se bo kdo spopadal s svojo boleznijo, je čisto njegova odločitev iz lastnih izkušenj pa vam lahko povem sledeče:
Bela omela pomaga dvigniti imunski sistem, ki ga tako huda bolezen kot je rak, oslabi. To lahko z gotovostjo trdim, ker sem najmanj 2x mesečno zahtevala, da naredijo krvno sliko.
Hašiševo olje pa pomaga obvladovati bolečino, ko tudi opijati več ne pomagajo. Vendar pozor! Dejansko nekateri vidijo v tem le priložnost za masten zaslužek, zato vam hočejo prodati večjo količino kot je potrebno.
Glioblastoma in mislim, da tudi drugih težjih oblik raka, na žalost ne ozdravi ne eno ne drugo. Olajša pa bolnikom življenje, ki jim je preostalo.

Lp,

Tanja

Potrebujem hašiševo olje za zdravljenje raka.

Prosim poklicite o41–677–274

Kje si pa to slišal!
Hašiševo olje pa res ne zdravi raka.
Pomisli malo, da bi potem morali tisti ozdraviti, ki so ga konzumirali.
Sem bil ravno včeraj na kontroli in srečal starega znanca, ki je nasedel tem lažem.

orim

piši na [email protected], tam ti bodo zelo strokovno in prijazno svetovali kako in kaj pri vaši diagnozi…

LP Milena

zaradi resnično podlih in nerazumno gnilih potez ljudi, ki ponujajo to “čudežno zdravilo, v resnici pa prodajajo smeti in dobesedno kradejo bolnikom denar,
posredujem kontakt, kjer boste dobili resnično to kar mora bit.
Olje smo preverili tudi sami v družini, prej pa kot marsi kdo kupovali smeti okoli iz obupa.
Ko pa smo prisli končno do pravega olja, je bilo pa žal prepozno.
Res sramotno in žal nam je vsake minute, ki smo jo izgubili s tratenjem dragocenega časa,
zato kontakt sporocamo naprej in upamo, da bo komu koristilo.

pišite na : [email protected]

tukaj vam bodo iskreno in predvsem pošteno svetovali.

lep pozdrav iz Žalca

zaradi resnično podlih in nerazumno gnilih potez ljudi, ki ponujajo to “čudežno zdravilo, v resnici pa prodajajo smeti in dobesedno kradejo bolnikom denar,
posredujem kontakt, kjer boste dobili resnično to kar mora bit.
Olje smo preverili tudi sami v družini, prej pa kot marsi kdo kupovali smeti okoli iz obupa.
Ko pa smo prisli končno do pravega olja, je bilo pa žal prepozno.
Res sramotno in žal nam je vsake minute, ki smo jo izgubili s tratenjem dragocenega časa,
zato kontakt sporocamo naprej in upamo, da bo komu koristilo.

pišite na : [email protected]

tukaj vam bodo iskreno in predvsem pošteno svetovali.
……….

lep pozdrav iz Žalca

Olje zdravi!!!!
Nehajte pametovat, ko si boste prisli to gor bo žal za marsikoga prepozno.
Zato kdor ima moznost naj zacne s terapijo cimprej in naj ne poslusa tle teh pametnjakovicev!!!

Kot da gledam idiote iz parlamenta!!

vsi, ki iščete pomoč, si oglejte alteromnia.si, mogoče boste našli informacije, ki jih iščete…

Pozdravljen, potrebovala bi nekaj informacij kako do semen ter o gojenju medicinske konoplje za predelavo v hašiševo olje. Veliko sem našla na netu, vendar bi prosila vseeno za pomoč, saj vidim, da obvladate to. Že v naprej se vam zahvaljujem. Moj mail: [email protected]

Pozdravljen, potrebovala bi nekaj informacij kako do semen ter o gojenju medicinske konoplje za predelavo v hašiševo olje. Veliko sem našla na netu, vendar bi prosila vseeno za pomoč, saj vidim, da obvladate to. Že v naprej se vam zahvaljujem. Moj mail: [email protected]

Semena so na voljo v kar nekaj trgovinah po Sloveniji
( nakup je dokaj varen, plačilo z gotovini, parkiran avto daleč vstran… nikol se ne ve, za katerim grmom tiči plavi pajac…)

izbirate lahko tako med klasičnimi kot tudi med medicinskimi vrstami, ki vsebujejo večji % BDC

zaradi umetne selekcije po visokem THC-ju današnje ”moderne” vrste vsebujejo manjši delež BDC-ja( 2-3%), ki je pri zdravljenju ravno tako zaželjen.

pri rastlinah z večjim BDCjem, zato naziv ”medicinske”
( delitev je več. a tovrstna literatura je na voljo povsod… poiščite)

Izbor naj ne postane problem. Pomembno je, da so semena ”feminizirana”, da bodo rastline samo ženskega spola, kajti samo te bodo dale željen pridelek.

sajenje in gojenje je enostavno…

je praktično neuničljiva rastlina, ne potrebuje veliko, samo vodo, dobro zemljo in sonce.
semena vzklijemo v lončku nekje marca aprila…in jo gojimo do začetka maja na okenski polici.
Sledi presaditev na končno lokacijo.

lahko seveda sejemo ( 5-10 semen ni ravno setev ) sredi aprila na vrtu.
1 rastlina potrebuje najmanj 1m2 površine, zato jih sadimo dokaj narazen…

rastlina ne potrebuje nobenega ”vzdrževanja”… če jo želimo obdržati ”nizko”, da nam ne zraste v nebo vpijočih 3 metre, jo ”vršičkamo”….to pomeni, da ko doseže višino 50 cm, kar bi naj nekje do junija, ji preprosto odrežemo vrh ( 2 cm… …brez skrbi, bo preživela) in rastlina bo pognala stranske veje. To vajo lahko ponavljamo dokaj pogosto, na 14 dni. Stranske veje lahko kasneje tudi prevežemo za bolj vodoravno rast. Z nekaj experimentiranja, bo grm bolj širok kot visok. Tudi če se kakšna veja zlomi, nič hudega, se bo zarastla, le oporo ji naredite.

ZAKAJ je višina problem????
ker je prepovedana rastlina in nepotrebna pozornost ni zaželjena..

KDO je problem?
Plavi varuhi nesmiselnih zakonov
sosedje, ki mislijo, da ste postali ”mamilaš”
lokalni uživalci te rastlinice, ki jih je iz dneva v dan več…

previdnost pri izbiri prostora za rastline je nujno potrebna…

obstaja še možnost gojenja pod umetno svetlobo, vendar se pri tem zadeva hudo zakomplicira .
simulirati je potrebno naravo, kar je za začetnika dokaj zapleteno.
Tudi investicija je precej visoka. VSAJ 1500 EUR. Se pa rešite problema nezaželjene pozornosti.
Seveda je poraba elektrike posledično višja. Za pridelavo 60G olja potrebujete cca 500g suhe materije( posušenih cvetov ženske rastline).
To se doseže s cca 600-1000W razsvetljavo, ki vam bo višala račun elektrike 5-6 mesecev. 2-3 mesece po 18 ur na dan in še 2-3 mesece po 12 ur na dan, Dodati je potrebno še kakšnih 100-200W za ventilator. Strošek si izračunajte sami.
Ta količina je dovolj majhna, da s porabo NIKOLI ne boste povzročili suma, da gojite nekaj prepovedanega.

TOREJ.

So 3 poti do željene zdravilne učinkovine ( odločitev, da jo uporabite je povsem vaša )
IN S TEM 3 RAZLIĆNE FINANČNE OBREMENITVE

1. počakate na pomlad… sadite, vzgojite ( tvegate, da vas dobijo in zaprejo, da vas oropajo, slaba letina, napad plesni, slaba zemlja, škodljivci, katerih ni ravno veliko, so pa!!!… etc… )
Dovolj je, da vam uspe cca 5 biljk za potrebno količino.
( čas ni vaš zaveznik…. do žetve je 1 leto !!!!! )
STROŠEK: 10 SEMEN ………………………………….100€
predelava v olje (isopropanol..4 litre, filter za kavo …50€
potrebujete kuhalnik za riž, da bo izhlapevanje alkohola enostavnejše in varno!!!!

2. sajenje pod umetno lučjo.. ( problem prostora, elektrike, zalivanja, vlažnosti, temperature, škodljivcev)
Pri tej metodi ste odvisni samo od sebe. Nihče vas ne more prijaviti, če nihče ne ve kaj počnete. Nihče ne more oropati sad vašega dela. Z dovoljšnjo mero zdrave pameti je metoda popolnoma izvedljiva. Obstajajo KIT kompleti s osvetljavo, ventilatorji etc… vse kar pač potrebujete.
Znesek od 1000 eur pa navzgor za primerno velikega.
Donos na rastlino pri gojenju pod lučmi je nižji, precej nižji. Na rastlino od 15-35 g suhe materije. Zato je potrebno več sadik. V povprečju, če ste vse naredili vsaj 90% pravilno, se lahko nadejate približno 1g na 1w moči žarnice. To pomeni, da v idealnih pogojih s 1000W žarnico pridelate cca 800-1100 g suhe materije( vršičkov)

STROŠEK: 30-40 semen…………………………………………200-300€
KIT komplet ( ventilator, luč etc…. ……………………………1000€
lončki, NOVA zemlja , naravna gnojila………………………………200€
elektrika 1000W luč…poraba:2500Kw/h v 5-6 mesecih…….350-500€

( čas še vedno ni vaš zaveznik….Do končne žetve vas čaka divjih in zabavnih 4-6 mesecev gojenja vašh rastlinic. )
Najprej je potrebno najti kje vse to kupiti…kar je sicer dokaj enostavno, a ker se želimo izogniti prevelikim stroškom, bo iskanje potekalo vsaj 1 teden, Postavitev in testiranje avtomatike še naslednji teden. Potem na vrsto pride sajenje semen. Ta del lahko skrašamo z nabavo živih biljk v Avstriji, kjer je prodaja le teh popolnoma legalna. Na ta način lahko privarčujemo cca 2 meseca do žetve. Biljke so vse 100% ženskega spola, dovoljšnje starosti ( kronološko mora biti rastlina stara vsaj 3 mesece da lahko uspešno cveti) in kvalitetnega izbora. Seveda jih morate pripeljati nekako do vašega doma. Semena je lažje skriti v avtu. 🙂 Gojenje prvi mesec do 2 bodo luči prižgane z avtomatiko 18 ur na dan,da bodo postale velike cca 60-80 cm, naslednjih 2-3 mesece pa 12 ur, da simulirate jesen in vzpodbudite cvetenje. Postopek je dokaj enostaven, a če se začnejo težave s ŠKODLJIVCI, PLESNIJO, boste dobili kar nekaj sivih las, kajti kemikalije za reševanje rastlin NIKAKOR pod NOBENIM pogojem ne smete uporabiti!!! . pa vendarle, zadeva je z malo previdnosti in kanček sreče 100% izvedljiva

3. Nabava olja 40-70 € za gram
60g olja za terapijo …MIN 3000€

Kot vidite, veliko lahko storite sami. Čas je tisti faktor , ki bo na koncu odločal, kaj boste storili. Do olja lahko pridete skorajda zastonj, a potrebno bo počakati vsaj leto dni. Lahko sicer vse to skrajšate v idealnih razmerah na cca 4 mesece in do zdravila pridete sami s gojenjem v zaprtem prostoru. Strošek bo vsekakor krepko čez 2000 EUR.

Če čas ni vaš zaveznik in je potrebno reagirati TAKOJ, potem vam drugega kot nakup olja ne preostane. Vem pa, da se olje da dobiti po dokaj razumni ceni 25€ za gram. Le pravi naslov je potreben, a ti so skriti zaradi zakonodaje

In še beseda o načinu predelave suhe materije v olje…

Sveže obrane cvetove sušimo naravno v temi na zračnem prostoru 14 dni . Enako kot bi sušili kamilice. Posušimo jih popolnoma, da se pod prsti drobijo. Dobili boste 20% teže svežih cvetov.

Popolnoma suhe svetove zdrobimo in jih v skledi namočimo v ISOPROPANOLU 10-12 minut.Premečkajte kr z rokami, uporabite latex rokavice. Za 100g cvetov rabimo cca 1 liter topila. Topilo isopropanol topi smolo, ki se nabere na cvetovih. 10 min bo popolnoma zadostovalo. Dlje je v topilu, več klorofila bo v smoli, bolj grenko bo. Precedimo v dugo posodo.
Sedaj je potrebno tekočino filtrirati. Uporabimo kavne filtre. Postopek je dolg in zamuden. Moja metoda je uporaba zgornjega dela plastenk od gaziranih pijač. Vstavimo v zgornji del narobe obrnjene odrezane plastenke filter in počasi filtriramo. Filtre menjamo po 2 dcl prefiltrirane tekočine.

Prečiščeno tekočino segrevamo na odprtem prostoru v kuhalniku za riž. ( stane 20€) Postopek izparevanja 5 litrov alkohola bo trajal 2-3 ure. Najpomembnejši je zaključek. Alkohol izhlapeva pri cca 70’c. Smole ne smete pregreti čez 140’c. Najlažje je s digitalnim termometrom, vendar ga nima vsak. Dokler so mehurčki, je temperatura pod vreliščem vode, ko mehurčkov več ni, se temperatura dviga. Če dodamo nekaj vode, par kaplic, dobimo indikator, kdaj temperatura doseže željenih 100’c. takrat je izhlapevanje končano. Ostanek v kuhalniku je olje, ki ga posrkamo v brizge ali kako drugače….

POMEMBNO: Vse kar daste rastlini, potem pojeste ali kako drugače. Kemija NIMA prostora na tej poti!!!!

Upam, da sem razjasnil kakšno dilemo in da bo odločitev za katerokoli pot že, enostavnejša.

VELIKO SREČE VSEM, KI STOPAJO PO TEJ POTI…

in še moje mnenje…
– uporaba samo te substance za zdravljenje vsekakor ni dovolj….pristop mora biti celovit in zavračanje uradne medicine in njene diagnostike je lahko usodno, Čudežne tabletke ali olja ni. Je kombinacija vsega. Zdrave prehrane, zmanjšanje stresa, pozitivne naravnanosti, novega začetka… raziskave v smeri uporabe olja iz cvetov kanabisa obetajo veliko. Uspešnih primerov je veliko. Tudi žalostnih. Odločitev naj bo trezna in dobro premišljena. Dokler uradna politika kriminalizira uporabo, se bomo šli skrivalnice. Vse to pa se odraža na trgu v cenah. A ne povsod. Realnost, s katero se spopadamo je žal napisana v SLOVENSKIH zakonih.

Pozdravljeni.

Oče ima diagnozo slabo diferenciran holangiokarcinom (glede na izvidi) na žolčnih kanalih oz pokazatelj na jetrih. Gastro na japljevi 2. Zelo nekorektna bolnica. Niso zdravniki obupali nad očetom ampak smo mi nad zdravniki samo pošiljajo ga iz ene bolnice v drugo. Jaz sem se odločil da bom poskusil z konopljino smolo ker toliko zateka oz se mu voda zadrzuje da niti na kemo nemore. prosim za vaše mnenje. hvala vsem skupaj

Pozdravljena, ja hašiševo olje pomaga, ga je jemala moja znanka iz Anglije. Je pa zelo drago. Sama sem tudi iskala to olje, vendar je res zelo drago od 35 pa do 70 eur za 1 ml, a potrebuješ 60 ml to je 3 mesece jemanja tega olja, kar znese preko 2000 eur za 60ml za 3 mesece. Spoznala pa sem eno gospo, jemljem njeno zdravilo. Izboljšave so že vidne. Jemljem ga 3 tedne. Zdravilo sploh ni drago, stane 85 eur za 2 meseca, jaz ga moram jemati vsaj 6 mesecev, lahko tudi da manj ali pa več, bodo pokazali rezultati pri zdravniku. Trenutno sem prekinila z kemoterapijo za kar sem zelo hvaležna tej gospe. Zdravilo je narejeno iz zelišč. Zato gospo ve malo ljudi ker se ne želi izpostavljat. To zdravilo je naredila za svojo hči, ki je bila zelo bolehna. Lahko pa ji probate pisat na [email protected] Na mobitel se ne javlja

Lep pozdrav. Glede na vse zgoraj opisano skoraj ni kaj dodati, razen mogoče to, da je Stvarnik ustvaril konopljo z razlogom in za pomoč ljudem (oblačila,vrvi, prehrana, olja,zdravilni nameni,papir…..).Konoplja je v uporabi že več kot 5 tisoč let tako da tisti ki ne verjamete v njeno dobrobit verjetno ne veste ,da je manj škodljiva kot Aspirin, da o drugih umetnih substancah katere promovira in pridno služi svetovna zdravstvena srenja sploh ne govorimo.O čemu se pravzaprav pogovarjamo??Pogovarjamo se o Božji rastlini katera bi morala biti vsem na razpolago in če bi malo več vedeli o zgodovini prepovedi konoplje bi vam bilo marsikaj bolj jasno.Tako, da se prosim( nekateri) podučite o stvari in šele nato pljuvajte čez njo !! Pa da ne boste mislili, da v cerkvi sedim v prvi klopi – še vem ne kakšna je od znotraj.

Škratek – CBD ne BDC.

pozdravljena,
kaj pa vas zanima?
smo v stiku z ljudmi, ki si na ta nacin pomagajo in zdravijo svoje tegobe,
prav tako z raznimi ustanovami v tujini, ki so dosti pred nami kar se omenjenega zdravljenja tiče.
pišite na ZS in upam, da vam lahko pomagam.

lep pozdrav

New Report

Close