Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo GERMANIJ132 DODATEK K PREHRANI

GERMANIJ132 DODATEK K PREHRANI

Od sodelavke mama ima raka na žolču, močno je oslabela, ni ji niti do hrane, saj težko golta. Tako ji sedaj deva le še presirano hrano in sokove.
Nekdo jim svetoval kapsule z GE-132, matičnim mlečkom in zelenim čajem, naj bi bile dobre za jačanje imunskega sistema in lajšanje težav oz- pripomoglo k zdravljenju ob zdravili.
Nekaj sem o tem zasledila na ameriških straneh interneta, pri nas skoraj da se ne omenja.
Zanima me Vaše mnenje o tej kombinaciji, koliko lahko pomaga, oz. ali lahko kakrkoli škodi.

Nimam izkušenj z omenjeno kombinacijo, zato vam ne morem povedati, ali deluje. Za jačanje imunskega sistema predlagam vulkanski prah zeolit, veliko lanenega olja in skute (Budwig).

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Ali tudi sami jemljete zgoraj predlagano in v kakšni dnevni količini?

Ne, ne jemljem vsak dan zeolita, ampak naredim kuro, ko čutim, da je to potrebno.

Laneno olje jemljem vsak dan, najmanj 2 jedilni žlici. Skuto pa občasno, trenutno si stiskam veliko zelenjavnih sokov.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

O Germanij 132 sem sem se pozanimala in našla zanimivo stran, http://www.XXX , tu je opisan Ge132 kot najboljši antioksidant trenutno na našem tržišču. Koliko je to res bom sama preizkusila v naslednjih tednih.

Lep pozdrav.

Popravil moderator.

Zelo zanimivo stran o tem GERMANIJU132 sem našel. Film oz. intervju XXX je dokaj prepričljiv. Enako tudi njena knjiga o Germaniju.
Prilagam povezavo;

http://www.XXX

Poglejte si in pričakujem komentar oz. demant tega kar razlaga XXX.

7.2.2010 popravil moderator.

Na žalost ne znam hrvaško, še s slovenščino sva se komaj spoprijateljila. Poleg tega se v tem forumu oziroma na MON izogibamo reklamam za določen izdelke – kar omenjen prispevek vsekakor je.

LP

Pozdravljeni!

Imam 29 let in do lanskega leta nisem imela nobenih problemov z dihali. Lansko leto pa so mi odkrili astmo. Dobila sem standardno terapijo, ki je nekaj časa učinkovala, sedaj pa sem zopet začela kašljati (suh kašelj in stiskanje v grlu). Poleg tega sem tudi stalno prehlajena, ima pogoste angine in se na splošno počutim zelo oslabljeno, nimam energije. Mi lahko svetujete kaj bi lahko vključila v svojo redno prehrano, da bi vsaj malo okrepila imunski sistem. jem veliko sadja in zelenjave in se tudi veliko in aktivno gibljem. Hvala za odgovor!

Lp Nina

Vsi simptomi, ki ste jih napisali, kažejo še na kakšne druge alergije, na primer na mleko ali plesen. Sama krepitev imunskega sistema vam ne bo pomagala, ampak je treba najprej najti alergene, potem pa jih pozdraviti. Svetujem vam testiranje z bioresonančno metodo, da boste vedeli, kako in kaj.

Sanirati bo treba tudi črevesje, saj so vse sluznice povezane. Če imate težave z dihali, je bolno tudi črevesje.

LP

New Report

Close