Najdi forum

Vse najboljše za tvojih 18 let ti želiva mami in oči.Čuvaj ostale bratce in sestrice tam gori nad oblaki!

škratek

Kako čas beži. Čestitke med oblake tudi od mene, čeprav bi raje videla, da bi bile te čestitke namenjene zdravemu mlademu fantu, ki bi imel pred sabo še vse življenje.

Danes je točno eno leto odkar sem zadnjič slišala kako bije srček moje punčke.

Silvya

Vse najboljše Gašper. Čuvaj tudi mojo malo punčko. Pred petimi dnevi bi se rodila.

mami

Vse najboljše! 18 let!!! Kako dolga doba, moji otročki bi praznovali šele 5, 4 in dve leti.
Uapm, da jim je skupaj lepo tam gori med zvezdami.

silvya, moje sožalje!

lp
škratek

Gašperju in ostalim angelčkom vse najboljše tam taleč, tam zgoraj…

Pogrešamo vas!

Vidka Pitka ******************************************** http://www.mojalbum.com/vidka-pitka

Čeprav pozno, a iz srca vse najboljše Gašper! Pazi na svoje bratce in sestrice, imejte se radi in se skupaj zabavajte!
Škratek2, tebi pa veliko, veliko moči še naprej. Si res super ženska, zato upam, da se bodo v tvoji knjigi življenja kmalu pisale samo vesele strani!!

Hvala Aria!Kako gre tebi?

lp
škratek

Sem bila v bolnici in izgleda, da bodo morali nosečnost predčasno prekiniti, tako da zdaj bijem psihološko bitko, a saj kar gre. Močno pa pogrešam “pogovore” z mojo Nikico na pokopališču.
Pa s teboj? Saj vem,da so ti dnevi še zelo težki, a vseeno.
Lp, Aria

Jaz sem kar ok, kakšen dan me spet zgrabi žalost, a redkeje kot prej.
Upam, da bosta zdržali še nekaj tednov, če bo treba prej prekiniti pa kar brez panike, saj te imajo pod nadzorom.Javi kaj se dogaja, jaz pa ti močno stiskam pesti, da bosta čimdlje skupaj!

lp
škratek

Hvala lepa! Tudi jaz zate držim pesti, da bi bilo kmalu žalosti vse manj, moči pa vse več!!!
LP, Aria

New Report

Close