Najdi forum

Pozdravljeni ljubitelji Med Over Net-a !

Prosim za strokovni nasvet ali pa nasvet iz izkušenj kakšnega posameznika. Namreč, letos sem se preselila v novo stanovanje.
Opremila sem ga po svojem okusu in počutim se kar v redu. Toda , ko sem povabila znanko v stanovanje in sem ga ji razkazala, mi je rekla, da v spalnici nekaj ni v redu. Pravi, da je zelo neugoden položaj moje postelje, ker je postavljena tako, da gledajo noge v ravni osi proti vratom.Tak položaj je menda zelo neugoden.
Ker je spalnica razmeroma majhna, ne vem, kaj naj naredim. Obrniti posteljo je skoraj nemogoče. Ali kdo ve, kako se da pomagati, da to neugodno vertikalo nekako razbijem.
Sedaj se počutim nekoliko nelagodno, ker razmišljam, da je pa le mogoče kaj na stvari.
Rada bi energetsko uredila udobje bivanja.
Ali mi zna kdo svetovati.

Ker sem velika ljubiteljica turškega sloga še iz tistih časov, ko je imel sultan svoj harem, sem opazila, da imajo v teh sobanah vedno postavljeno posteljo tako, da je smer nog obrnjena proti vratom. Ne vem, kaj to pomeni, vendar sem to opazila.
Tudi, če se gleda turške nadaljevanke, npr. Sila, je v njihovih sobanah vedno tako.
Imajo pa pogosto posteljo zastrto z baldahinom, to bi bila mogoče rešljiva kombinacija.
Lepo spanje in prijetne sanje ter dobro in zdravo počutje želim.

Svetovala bi, da le poskusite posteljo zamenjati. Nisem sicer še slišala ali brala, da bi bilo kaj narobe, če je postavitev postelje taka, prav gotovo pa le obstaja kakšna možnost, da jo premaknete.
Ko enkrat prebereš nekaj takega, se mi zdi, da potem slabo spiš, dokler nekaj ne ukreneš.
Najbrž je bilo mnenje znanke v tistem trenutku prav namenjeno, da narediš neko spremembo.
Jaz sprejema te stvari tako. Če me nekdo na nekaj opozori, sprejmem to kot neko šolo za učenje.

Mislim, da je bolj pomemben položaj telesa, da si obrnjena v smeri sever – jug. Glava proti severu.
http://www.siol.net/trendi/lepota_in_zdravje/aktualno/2014/01/polozaja_spanja.aspx

New Report

Close