Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost endometrioza – laparoskopija – kje, h komu?

endometrioza – laparoskopija – kje, h komu?

Imam postavljen sum na endometriozo.

Zanima me, kam ste šla na laparoskopijo?
Koliko je čakalne dobe v Lj? Se da pridet do Ribič Pucelj, a ona sploh operira? Al k komu naj grem?
:(((

Menda je Ribičeva najboljša, tudi jaz sem bila pri njej na laparo, a ne zaradi endometrioze, je pa tudi res, da ima najdaljše čakalne dobe. Kako dolgo je treba čakat, ne vem, najboljše, da pokličeš na GK – naročanje in povprašaš.

Jaz sem operirana zaradi endometrioze pri dr Voglerju.
Napotnico za laparoskopijo sem dobila koncem maja 2011 operirana julija!
Jaz sem bila zelo zadovoljna, dr Vogler je res odličen zdravnik.
Srečno !

Odvisno od stopnje endometrioze. Če imaš nizko stopnjo, se pravi, da endo ni razširjena, potem greš lahko h komurkoli. ČE imaš težjo stopnjo pa obvezno Ribičeva. Jaz sem čakala nekje pol leta pri njej, mogoče malo več.

Jaz sem bila pri prof. Tomaževiču v Ljubljani in sem zelo zadovoljna še delal mi je postopek IVF-ICSI in nama je tudi uspelo…
Odločitev je tvoja. Sedaj pa ne vem kakšno ima čakalno dobo….
lp,

Tomaževič in Ribičeva imata približno isto čakalno dobo za operacijo – nekje 6 mesecev, lahko tudi malo več.

Jaz pa bila pri Dr.Požlebovi. Ma je krasna in jasna, odgovori in tudi preventivno vzame vse resno in pregleda zadeve in vsak sum.
Zelo priporočam. Je mlajša in zavzeta zelo zelo. Pa tudi svetuje kaj je pametno narediti.

Srečno

Mimo vrste je, da se naročiš na Bledu v diagnostičnem centru pri Ribičevi samoplačniško, čakaš nekje mesec dni da prideš na vrsto. In potem sama postavi diagnozo in te napoti na operacijo, sama sem na operacijo tako čakala štirinajst dni in prišla na vrsto, ker smo bili v postopku oploditve in se je mudilo.

odgovor6
kaj mi lahko sporočiš tel.št., ker tudi jaz bi se naročila samoplačniško pri Dr. Ribičevi. Koliko pa si plačala samoplačniški pregled? Kaj potem si morala plačati tudi operacijo??
Hvala!

Živjo.

Jaz grem tudi na laparoskopijo čez dva tedna, zaradi endometrioze, in so mi vsi odgovori na tem forumu zelo pomagali dobiti malo bolj jasno sliko o zadevi 🙂
Zanima me pa, če je imela katera kakšne izkušnje z dr. Vesno Šalamun iz ljubljanske ginekološke klinike? Jaz sem namreč naročena pri njej. Pa je bila čakalna doba zelo kratka, glede na vaše izkušnje pri drugih zdravnikih (1 mesec).

Torej, že vnaprej hvala za odgovore 🙂

Lp, Evi

Ojla,

tudi jaz sem naročena pri dr. Šalamun. Malo me skrbi. Kako je bilo na operaciji, izkušnja?

Lp, Mateja

dr. Šalamonova je sicer bolj mlada, ampak meni ok zdravnica. Uči se od dr. Ribičeve, se pravi, da se uči od najboljše. 🙂

Salamun sedaj dosti operira namesto Ribiceve in je zelo dobra in jo bo nadomestila, ko bo sla Ribic v pokoj. Nic skrbet:)

Ribičeva gre v pokoj z novim letom.

Mene je operirala dr.Šalamun in je bila prijazna in strokovna. Je pa res, da imam kar veliko brazgotino, čeprav naj po laproskopiji ne bi bilo brazgotin. Ne vem, če je to odvisno od zdarvnika ali pa od zahtevnosti operacije.

Samo za intermezo: velikost in izgled brazgotine je odvisen od tvoje kože.

Čist res ti to? Jaz sem bila pri njej 2x na laparoskopiji, res TOP zdravnica. Zdaj me tudi vodi skozi IVF postopek, pa sem si blaaaazno želela, da bi bila z mano do konca :S

Jaz sem bila danes verjetno zadnjič pri njej. Sem šla po novo napotnico za IVF. Bo pa še delala na Bledu in občasno še kaj operirala. Več pa ni želela povedati. Škoda, da gre, ampak tako pač je. Naj uživa 🙂

Zaradi suma na endometriozo me čaka laparoskopija. Izvedela sem, da ima dr. Šalamunova najkrajšo čakalno vrsto. Vsega me je zelo strah, zato me zanimajo vaše izkušnje in kako je bilo na posegu?

Brez strahu spoh ni tok strašno kokr se sliš! jst sm mela profesora tomaževiča in se res bla zadovoljna sm k on gre konc mesca v penzjon!

New Report

Close