Najdi forum

driska

Pozdravljeni!

Zanima me, ali imate kakšne nasvete ob driski pri otrocih. Naš mali ima že od ponedeljka drisko in to ne samo “mehko blato”, pač pa prav konkretno teče z njega.
Danes sem ga morala že ob 4h zjutraj tuširati, da ne govorim, kako je čez dan. Nima vročine in tudi drugače je z njim vse ok, zato ga nisem peljala k zdravniku.
Dajem mu linex kapsule, kar pa je tudi uspeh pri njegovem sodelovanju. Poskusila sem s čajem iz borovnic pa ga je v celem dnevu popil le pol skodelice. Glede na to, da mora nadomestiti ogromno količino vode oz tekočine, si ne upam privoščiti držati ga samo na tem čaju.

Ali je na pohodu spet viroza?

Hvala za odgovore!

********************************************** Danes so dovoljene sanje, jutri je novi dan...

Driska je znak, da se želi telo nečesa očistiti – na primer bakterij. Torej jo v alternativni medicini jemljemo kot nekaj pozitivnega. Če pa pride do driske zaradi alergičnih reakcij, traja dalj časa in jo je treba jemati zelo resno , saj se bo ob naslednji alergični reakciji ponovila.

Ker se vaš otrok drugače dobro počuti, pazite samo na to, da bo res veliko pil, še posebej pijač, ki so bogate z minerali. Kupite dodatno mineralne tablete in naj jih pije. Še boljše: sveže stisnjeni zelenjavni sok.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close