dr. Reš – ali se že ve kdaj bodo začli s postopki?
Super vesela za vse vas! Drzim pesti 🙂 Roza7, kateri postopek je to za vaju? Jaz grem okrog 24. v prvega. V ponedeljek, 18.9. imam se enkrat posvet, takrat morava z mozem se kri za SPB dat in pol konec naslednjega tedna akcija! Joooj, sem ze full nestrpna. Punce, a ste tudi v fb skupini Neplodnost izkusnje-ivf,icsi,iui…? Sem nova tam, se mi zdi kar v redu.
Srecno!
Ekapuka, tudi jaz imam Puregon 200 enot in Gonapeptyl. Jutri grem še na en UZ in če bo vse po sreči imam v nedeljo punkcijo. Problem je v tem, da je že v prvi rundi vse zgledalo dobro, veliko foliklov, potem je pa iz vsega tega prišlo ven eno jajčece pa še to se ni oplodilo. Tako, da upam da bo tokrat boljši “pridelek”.
Roza7, sam jaz imam res najmanjso dozo. Je rekel, da v prvem postopku dajo vedno najmanj, potem pa prilagodijo v morebitnih kasnejsih postopkih. Sem ga vprasala, ce bo zadoscalo, pa je rekel, da raje tako, kot pa da pride do hiperstimulacije. Ne vem…zdi se mi, da ce ze moram skozi vse to spikanje, da ne bo zastonj na koncu zaradi premajhne doze. Upam, da se vama tokrat izide. Tebe v nedeljo caka punkcija, jaz pa v nedeljo cakam M, da ze zacnem :). Srecno! 😉