Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost dr. Reš – ali se že ve kdaj bodo začli s postopki?

dr. Reš – ali se že ve kdaj bodo začli s postopki?

O, super 🙂 Vesela za vse nas. Sama potem začnem v začetku oktobra. Punce poročajte, kako vam gre. Držim pesti.
lp

Živjo.

Jaz sem včeraj začela z injekcijami. V ponedeljek prvi UZ. Uglavnm Dravlje zdaj obratuje s polno paro 😉

Super vesela za vse vas! Drzim pesti 🙂 Roza7, kateri postopek je to za vaju? Jaz grem okrog 24. v prvega. V ponedeljek, 18.9. imam se enkrat posvet, takrat morava z mozem se kri za SPB dat in pol konec naslednjega tedna akcija! Joooj, sem ze full nestrpna. Punce, a ste tudi v fb skupini Neplodnost izkusnje-ivf,icsi,iui…? Sem nova tam, se mi zdi kar v redu.
Srecno!

Ekapuka, za naju je to 2. postopek. Prvi žal ni bil uspešen.
Nisem na FB, ker imam občutek, da se to potem prehitro razve, pa mi nekako ni, da bi razglašala najine težave naokoli. O tem vesta samo 2 moji prijateljici.

Močno upam da bo tokrat pozitivno za naju in pa seveda za vse vas.

Roza7, saj jaz tudi drzim bolj zase, ve samo par prijateljic, najina druzina pa ne. Upam, da vama tokrat uspe!
Midva imava danes pri Resu zadnji posvet, konec tedna pa zacnem s spikanjem. Can’t wait! A ve tudi prakticirate jajca, pivo in ananas med postopkom? 🙂

Jaz sem bila tudi danes v Dravljah. 🙂 Imela sem UZ, jajca rastejo. 😉

Vse te ananasi in podobne zadeve – ne. Nekako se mi ne zdi najbolj zanesljivo.

Roza7, super za jajca! 😉 Meni je pa dal navodila, predpisal zdravila puregon 100 enot in Gonepeptyl 0.1. Kaj imas pa ti? Zdaj komaj cakam M, da lahko zacnem. Sem malo v strahu, ampak tudi v pricakovanju najboljsega. Drzim pesti! 🙂

Ekapuka, tudi jaz imam Puregon 200 enot in Gonapeptyl. Jutri grem še na en UZ in če bo vse po sreči imam v nedeljo punkcijo. Problem je v tem, da je že v prvi rundi vse zgledalo dobro, veliko foliklov, potem je pa iz vsega tega prišlo ven eno jajčece pa še to se ni oplodilo. Tako, da upam da bo tokrat boljši “pridelek”.

Roza7, sam jaz imam res najmanjso dozo. Je rekel, da v prvem postopku dajo vedno najmanj, potem pa prilagodijo v morebitnih kasnejsih postopkih. Sem ga vprasala, ce bo zadoscalo, pa je rekel, da raje tako, kot pa da pride do hiperstimulacije. Ne vem…zdi se mi, da ce ze moram skozi vse to spikanje, da ne bo zastonj na koncu zaradi premajhne doze. Upam, da se vama tokrat izide. Tebe v nedeljo caka punkcija, jaz pa v nedeljo cakam M, da ze zacnem :). Srecno! 😉

New Report

Close