dominor
Lepo pozdravljeni,
razlog za izključno slovensko lokacijo Dominorja je v tem, da je Dominor slovenska blagovna znamka in na voljo (zaenkrat) samo v Sloveniji. Za več zadetkov morate iskati aktivno učinkovino, ki se nahaja v Dominorju. Če boste iskali bioaktivni dekapeptid ali hidrolizat mlečne beljakovine (v angleškem jeziku) boste našli več zadetkov. Učinkovina je mednarodno patentirana in je francoskega izvora. Odgovor na vaše vprašanje, kje se dopolnilo proizvaja, je v Sloveniji po sledečem protokolu: nakup učinkovine pri proizvajalcu učinkovine, ostali proizvodni procesi (kapsuliranje in blistriranje itn.) pa so dokončno izvedeni v Sloveniji. Slovenske lekarne Dominor dobijo samo od nas, če pa se odločijo za nakup drugih proizvodov z enako učinkovino (vendar pod drugim imenom), pa se obrnejo na druge dobavitelje.
Hvala za vaše vprašanje, saj je bilo odlična priložnost za obrazložitev, kako celoten proces poteka. Tudi vam vse dobro.
Draga Mina, Dominor in Bilobil lahko zaužijete hkrati. Med enim in drugim naj bo kakšno uro premora. Svetujem vam, da Dominor zaužijete približno 3 ure pred spanjem. Prednost Dominorja je namreč to, da preko noči pomaga pri hitrejši regeneraciji zdravega ravnovesja v možganih. Tako boste zjutraj bolj čili, vaši možgani pa bodo pripravljeni na mentalne obremenitve.
V prilogi si lahko preberete tudi moj članek na temo zbranosti – morda bo nekaj nasvetov uporabnih tudi za vas.
Lep preostanek večera in veliko zbranosti.
Lepo pozdravljeni,
najlepša hvala za vaše vprašanje. Dominor je v obdobju PMS in/ali menopavze zelo priporočjiv. Zanimivo je, da so nas na svoje pozitivne izkušnje opozorili zdravniki, ki so sami priporočali Dominor občutljivejšim ženskam. Z Dominorjem dosežete, da so vaša čustvena in razpoloženjska nihanja manjša oziroma da ta nihanja postopoma izginejo. Ker ste tudi v službi zelo obremenjeni, bi vam svetovala, da za učinkovito upravljanje stresa poskusite z Dominorjem. Dominor vam namreč vzpostavi in ohranja zdravo ravnovesje v možganih. Le-to pa je osnova za dobro psihično in fizično počutje. Zaznali boste, da s podporo Dominorja, ohranjate notranji mir in da ne “skočite na vsako vrženo žogico”. Hitra, impulzivna in živčna reakcija je takrat, ko smo v stresu, zelo pogost odziv. Postopoma boste zaznali, da imate trdna tla pod nogami in da svoje obveznosti veliko bolj obvladujete.
Svetujem vam, da Dominor zaužijete približno 3 ure pred spanjem. Prednost Dominorja je namreč to, da preko noči pomaga pri hitrejši regeneraciji zdravega ravnovesja v možganih. Tako boste zjutraj vstali čili in boste imeli več energije za vse obveznosti. Vsekakor pa lahko Dominor in Remifemin uživate skupaj.
Želim vam čim več časa zase in uspešno upravljanje stresa.
Pozdravljeni.
Sem 21-ltna študentka medicine v Lj. Pred dobrim tednom sem pred spanjem doživela hud napad panike, tako da sem morala na IPP. Zgledalo je tako, da ko sem pomislila na obdukcije, ki nas čakajo poletni semester, nisem mogla normalno dihati, tiščalo me je v prsih, tresla sem se, srce mi je razbijalo(150/min)…ko so mi naredili pregled krvi in mi dali zdravilo, ki naj bi zavrlo delovanje sym, se je razbijanje srca umirilo, dihati vseeno nisem mogla normalno. Tako so prišli do diagnoze; panični napadi in anksioznost…kriv naj bi bil študij, menda preveč študiram (čeprav letos skoraj manj kot prejšnja leta). Ko sem v ponedeljek bila pri psihiatru mi predpisal zdravil, ker imajo menda vsa preškodljive stranske učinke. Ampak meni se stanje vseeno ne popravi…šlo naj bi za tako imenovan strah pred strahom. Danes sem šla v lekarno po Persen. Zanima me, če ima poleg tega, da blaži simptome stresa tudi kakšne učinke na možgane in dihanje…namreč pri drugemu zdravilu (Dominor), ki so mi ga prav tako svetovali, sem prebrala, da vpliva na možgane tako, da človek lažje diha, oz. ni več občutka tiščanja v prsih. Ali ima morda Persen tudi takšne učinke ali mi morda priporočate, da bi začela jemati Dominor?
In še eno vprašanje; občutek tiščanja v prsih, tresenje, potenje…saj to so znaki stresa?Ali bi lahko šlo za kakšno resno fiziološko motnjo v mojem primeru (kri in EKG sta bila normalna)
Strah me je namreč ravno tega, da ni narobe kaj drugega in da ko bodo(mo) to ugotovili bo že prepozno. Ravno to je tisto, kar me najbolj skrbi in zaradi tega se mi stanje verjetno ne popravi kot bi se moralo.
Upam, da je moje “poročilo” dosti izčrpno in da so vprašanja dovolj jasna.
Najlepša hvala za odgovore.
Lep pozdrav, Ana
Pozdravljeni!
Dominor jemljem ze dobre tri mesece in moram priznat, da sem učinkovitost zaznal že po zaužitju prve tablete in za enkrat težko zaradi česar koli Dominor sploh odsvetujem.
Je pa res ena stvar, namreč…od kar jemljem Dominor imam občutek povečane želje po hrani, ki se ji ne morem upret, kar je rezultiralo v sedem dodatnih kil v treh mesecih.
Ali so same tablete Dominor tako hranljive, da bi znale povzročiti dodatno telesno težo, ali samo vplivajo na povečano željo po hrani?
Najlepsa hvala za odgovor!
Draga Kreda,
zaradi Dominorja vaše počutje ni slabše, verjetno gre tudi za druge okoliščine (npr. vreme, večji zunanji pritiski…), ki vplivajo na vaše počutje. Razumljivo pa je, da ko v našo obstoječo rutino vpeljemo nekaj novega, da vse spremembe pripisujemo tisti zadevi, ki smo jo vpeljali na novo. Dominor deluje na uravnavanje zdravega ravnovesja v možganih, ki je nujno potrebno za naše dobro počutje.
Lep pozdrav,
Dominor lahko uživate zraven vašega zdravila (kot povedano že večkrat, med enim in drugim naredite kakšne 2 uri odmora). Dominor zaužijte približno 3 ure pred spanjem. Tako boste dosegli optimalno delovanje, saj vam bo Dominor pomagal pri hitrejši regeneraciji zdravega ravnovesja v možganih. Le-to je namreč nujno, da lahko zaznavamo notranji mir.
Želim vam miren začetek novega tedna.
Pozdravljeni,
Na tem forumu sem prebrala veliko dobrega o Dominurju, zato razmišljam, da bi ga zaradi stresnih situacij, ki me ves čas spremljajo, začela uživati (sem ga tudi že nabavila). V navodilih je navedeno, da obstaja možnost alergije pri osebah alergičnih na mleko. Alergijo na mleko so mi ugotovili pred kratkim, zato se mleka in skoraj vseh mlečnih izdelkov v celoti izogibam. Zaradi alergije imam namreč zamašen nos, včasih me tudi tišči v prsih. Kaj menite, ali mi Dominor lahko povzroči alergično reakcijo in kakšna naj bi ta bila? Naj omenim še, da sem pred cca štirimi meseci vzela en Dominor in sem otekla nad zgornjo ustnico, vendar sem takrat imela vnetje sinusov in sem uživala tudi antibiotik. Zdravnica mi je antibiotik zamenjala in je bilo v redu, Dominorja pa nisem več poskusila zaužiti, tako, da nevem kaj je bil vzrok otekline. Kaj mi svetujete?
Hvala za odgovor in lep pozdrav
Draga Klementina3,
kar se tiče alergije na mleko oziroma intoleranco na laktozo, so bile narejene dodatne študije, ki so pokazale, da Dominor ne povzoča težav pri ljudeh z laktozno intoleranco. Tisti, ki imajo zelo izraženo laktozno intoleranco lahko, ne da bi se pokazala alergijska reakcija, zaužijejo do 5g laktoze dnevno. Dominorjeva učinkovina je hidrolizat mlečne beljakovine – za hidrolizate je znano, da so skoraj nealergeni. Če zaužijete eno kapsulo dnevno, ne presežete niti 1% »dovoljenih« 5g laktoze. Zaradi tega lahko skoraj gotovo zatrdim, da je Dominor varen tudi za posameznike z laktozno intoleranco.
Glede na oteklino izpred 4 mesecev bi si skoraj upala trditi, da je bila povezana s čim drugim. Poskusite ponovno (še z eno kapsulo) – če se oteklina ne ponovi, potem bova vedeli zagotovo.
Za vsa nadaljnja vprašanja sem vam vedno na voljo, vesela pa bom tudi vaše povratne informacije glede ponovnega uživanja.
Pozdravljeni,
ugotovila sem, da je bila tista oteklina le posledica nečesa drugega in ne Dominorja, zato ga veselo jemljem. Vendar pa imam težave z imunskim sistemom, ravnokar sem prebolela pljučnico, poleg tega pa so mi ugotovili še mononukleozo. Da bi si malo popravila imunski sistem sem si kupila Ekolostrum. Zanima me ali bi mi ta lahko povzročil alergijo, glede na to, da sem alergična na mleko in ali ga lahko uživam istočasno z Dominorjem,
Hvala za odgovor in Lp
Glede Ekolostruma raje preverite, če ga lahko uživate. Dominor je varen tudi za tiste, ki so alergični na mleko, saj gre za hidrolizat (ki pa skoraj ni alergen). Morda bi kombinacija lahko presegla mejno vrednost, ki jo lahko zaužijete. Za dvig imunskega sistema se lahko odločite med medicinskimi gobami (npr. Ganoderma) ali sladkovodno mikroalgo (npr. Algea). Res pa je, da se imunski sistem okrepi tudi s tem, ko zmanjšamo stresne dejavnike.