Dobri fantje dobijo ostanke?
Da še dopolnim, kaj pomeni grdo zavrnila. Ko sem ji enkrat priznal, da jo mam rad, se je samo obrnila, odkorakala stean brez besede in pol leta ni govorila z mano. Potem sem vajo ponovil še enkrat, čez 2 leti, pa je pred vsem folkom res na glas rekla, da bi bi raje umlra, kot bla z mano.
Razumem, da ji nisem, ampak se da pa to tud na lepši način povedat.
Enostavno sem obupal. V tem času sem se pogovarjal z več kot sto ljudmi, ki so mi povedal podobno zgodbo kot večina tukaj, recimo tbhtbhtbh. Takrat sem se odločil, da bom za vedno samski. Šel sem na nekaj žurk in se mi je dosti punc nastavljalo, ampak jaz jih nisem hotel pofukat, ker sem globoko v sebi vedel, da nočem resne veze in nočem punce prizadet. Sedaj res delam na tem, da mi to ne bo predstavljalo ovir.
@Lažete: Zelo mi je žal, da te je prizadela “siva miška”. Si imel pač smolo, da si se zagledal vanjo in je bila premalo čustveno zrela, da bi te odšpikala jasno in na lep način (ter seveda čimprej), če ji pač ni bilo do tebe. Odločil si se, da boš za vedno samski, punce imel za noč ali dve, potem pa jih za vedno odvrgel? To pove tudi marsikaj o tebi. Ob tem mi v misli prihaja zabava na kateri me je zelo simpatičen (in izrazito narcisoističen) tip poskušal prepričati, da je dokončal dva faksa, je asistent na faksu ter ima zasebno firmo. Nisem ga jemala resno, ker vem da je nabijal in manipuliral z mano, marsikatera bi pa ga in njo bi verjetno taka stvar resno prizadela. Pa smo v začaranem krogu.
Potem rajši v MGTOW prestopi (poglej si vse videe) in naredi kaj iz sebe, ker sigurno imaš še kakšne cilje (za naprej), četudi imaš odlično (kot praviš) materialno podlago.
Namreč s takšnim pristopom kot ga načrtuješ boš samo še naprej futral sistem (razne PUA-e), ker se bo tvoje življenje realno (abstraktno) še zmeraj vrtelo okoli “tihih mišk”. Nima smisla to jezo takole ekspresirat, ker ostale realno niso krive – “kriva” je samo ta. Pa tudi ona bo prej ali slej naletela na zid.
Stay strong & go solo. 😀
fant ne sekiraj se slej kot prej bodo te ‘lepe humorne punce ‘postale debele presrane babnice,če si pa ti tako sposoben kot si napisal boš pa sčasoma dobil žensk kolikor boš hotel in to mlajših od teh ki so sedaj tvoje vrstnice imel boš dobro službo
,kupi si dober avto te blesave trape pa pusti ,ker bodo kmalu same začele divjati za tabo,takrat pa si jih privošči naj se malo slinijo,ti pa jih ignoriraj in si vzemi pravo žensko ,brez skrbi dobil jo boš,najkasneje pri tridesetih ostale pa pošlji vklinac.Takšna je namreč moja izkušnja pa sem sedaj star 50 let ko sem bil star 21 let pa sem bil ravno tak kot ti,zdaj pa imam čudovito ženo pri tridesetih odličen avto,dve hiši,žensko bi lahko imel katerokoli od 25 let naprej,pajih ne maram,hočem svojo ženo in amen ostale ,ki so me zajebavale pri 21 letih pa sem poslal nekam, saj veš kam.So paskoraj vse postale debele zagrenjene stare babnice,jaz pa živim kot šenikoli in isto privoščim tudi tebi,ker si nyce guy in tako je tudi prav!
Jaz te pa ne razumem. Resnost, neka pretirana čustvenost, pa vse za njo, pa da je slučajno nebi kaj prizadelo, tega punce ne marajo. mogoče po 30em ko se zresnijo, prej pa rabijo akcijo, zabavo, odklop, sigurno tudi malenkost resnosti pa romantike, ampak človek, ne pretiravat, ne ženiš se še 🙂 Tudi meni je 20 let, faks sem 1 leto zluftal, oktobra začnem s prvim letnikom, srednje težak faks, športam, ajde, tisti 2 uri nogometa vsak petek in nedeljo, pa mogoče med tednom če se najde družba, delam ko se ponudi priložnost, skrbim za izgled, frizura, koža itd., občasno pretiravam :), potujem, sem pa tja sam, ker sem tako najbolj na izi in ni nikogar, ki bi me oviral, ampak človek, živim življenja, uživam, pa magari s punco ali pa brez. Imel sem eno zvezo, pa trenutno niti nimam želje po še eni, preprosto me ni da bi se vezal. Žuram, pomoje vsak mesec bolj, uživam v flirtanju, dalje grem redko, skoraj vedno v klubu pristaneva z eno skupaj, pač spontano pa naslednji dan ne vem več kdo je bila, nerad delam neke povezave, čeprav me vpraša za cifro, fb, whatever, ne sprašujem se življenjskih vprašanj, nisem bad guy, ampak poskušam čim bolj izkoristit tale 20ta, resnost pride po 30, takrat boš pa že naveličan vse te togosti.