Dobri fantje dobijo ostanke?
Fant, ignoriraj vse, kar je neumna raja napisla tu. Tu je tvoj odgovor, jaz sem veliko pametnejši, bolj razgledan kot ta folk, in, glej ga zlomka, bil sem v isti situaciji. Zdaj vem veliko več in ti lahko pomagam: Tu je par dejstev:
1. folk v resnici ne seksa niti 10 % toliko, kot si misliš. zavedaj se, da je seks v prvi vrsti preganjanje časa za reveže, njim je tudi to neka pomembna stvar v življenju, in o tem potem tudi stalno govorijo in lažejo in pretiravajo. pametni. in potem dobiš občutek, kot da vsi razen tebe skačejo kot zajci. razumni ljudje niti približno ne živijo le zato, da seksajo!
2. ta hipoteza “nice guys ne dobijo nič” je res le za neumne kurbe, kose mesa, ki si niti približno ne zaslužijo biti v tvoji družbi, lepo povedano. tudi jaz sem bil v popolnoma istem položaju kot ti: zafustriran, ker nisem mogel razumeti, kako lahko nekdo, za katerega vem, da je v primerjavi z mano navaden drek v smislu videza, obnašanja, denarja itd. tako hara z puncami, najstnicami, in kaj vse so počeli z njimi. pa sem bil premočen, da bi me kaj takega ustavljalo. tudi sam sem končal zahteven faks in v življenju poharal. in glej ga zlomka, kurbe so začele prihajati same od sebe. samo, da jim jaz pač nikoli nisem zares odpustil in nobene ne pustim niti blizu in ne grem v zvezo. S bi dobile moj denar, 3 stanovanja, 2 avta, čoln itd … in lahko se zaneseš na to, da nerazmišljajočemu kosu mesa, ki je bil ustvarjen le, da ustvari nov kos mesa ne dam N-I-Č razen kurca. (ampak to je stvar okusa)
zdaj sem jaz tisti, ki pusti najbolj privlačne ženske izkoriščene, zafrustrirane in zmedene.
če se ti ne da brat: ne razmišljaj s tičem, vedi, da je vse v zvezi s seksom bedarija, pridno končaj faks in boš v življenju haral, da se bo kar kadilo. vsega boš imel vrh glave. tvoja odločitev pa je, ali potem eni ženski daš svoje bogastvo ali pa daleš to, kar delam jaz. stvar vzgoje 😉
pa srečno!
Ja sj zato pa imaš zmeraj svoje tako veš, da ni preluknjan in, da te nemore zajebat.
Sej one ne vejo, da to delam iz maščevanja kar če po pravici tudi ne delam iz maščevanja delam zato ker so mi pač atraktivne in bi jih rad “povalju” nebi pa z njimi imel nikoli resne zveze…zakaj ne? Sem pa že zgoraj napisal.
Itaq če ti pa začne kaj govort, da je pa mislila, da imata pa kej več se neumnga nardiš pa rečeš uuu jz sm pa mislu, da sva samo tko na neki casual ravni skupaj pač mal lepši izraz za seks če kr po domače povem.
To danes itaq velika množica dela in s tem ni nič narobe. Sploh pa “geeki” moramo tud nekje izkušnje dobit…nemormo kot devičniki čakat na “tapravo” ker nas itaq nebo hotela in dvomim, da so tudi vredu punce/ženske navdušene nad moškim, ki še nikoli ni seksal in imel kakšnih izkušenj z ženskami čeprav je super oseba v vseh pogledih.
Jbg tako je življenje.
Iz tvojih zapisov so razvidne frustracije, ki ji človek, ki je res pomirjen sam s sabo, ne čuti. Ne verjamem ti nič kaj dost, da si ženskam zanimiv, sam praviš, da nekoč nisi bil nič zanimiv, da so bili eni revnejši in grši zanimivejši, po koncu tvojega faksa in zaradi neke kobajagi kariere pa naj bi se to kar naenkrat spremenilo?
Prvo praviš, da ti je seks bedarija, potem pa pišeš, da kao seksaš, skratka cel post je ena nakladacija.
@ iceman
Razumem kar si hotel reci glede punc ki merijo bolj to kar fant zasluzi in z katere vrste avta vozi vse bolj kot njegov karakter ..ta pa je mogoce pesji — i so sposobne na vse samo da bi se obogatile ali fajn zivele
z nekom ki je dobro urejen …Glede izbire zensk pa bi ti rekel nasprotno kar pa ti reces da ti na stran vrzes vse spufane ali tiste katere nimajo prave situacije in po tvoji meri bres interesa so zanic ..Ti pa menis da
te WONDER WOMAN morajo biti iste situacije da je ljubezen mozna med vama ..Ti si pa zares kalkiral =kopijo delal
po indijski manieri kjer postoji system kastov –kjer ubogi ljudje sploh nimajo se pravice da ven grejo iz okolja kjer zivijo pa kaj se da bi si zamislili da se med drugimi kasti zdruzijo = caste alfa + gamma jih je pa okoli 500 tam .tudi bogatasi ki so pa iz istega ranga se ne druzijo med seboj ..
za mene index pa ni tak spicast kot si ti zamisljas = bogati z bogatimi ubogi pa z ubogimi .. ker cim visje gres v eni socialni druzbi vse vec je interesov ? Ne pa kar ti dusevno veljas –pac pa koliko ti tehtas v denarju … ce se ne razumes vec z eno SIK punco pa te bo oskubila do mozga in te bo golega ven vrgla ..po moje najlepsa druzenja pa so kjer ni sploh govora kaj si ti kak si ti prima gospod pac pa kaj imas v srcu in koliko je tvoja prava morala vredna …ce si mogoc ali nemogoc clovek po karakterju da bi ljudje z teboj ziveli …Jas bolj spostujem zdravnika ki se bo z cestilko za ljubezen porocil in ji nigdar tega ne prinesse pod nos gdo je kaj —-kot pa bahac ki se sprehaja z svojo limuzino z cigaro v ustih ki steje koliko punc so oci za njim obrnile –ker vecina teh pa misli -Pauvre typ =—Ubogi poba ali on misli da me bo z svojim denarjem ujel meni je treba mnogo vec –srce — to pa se ne kupi ga imas ali pa ne …To bo pa cement vasega razumevanja voda ki bo zaivala rozico vase ljubezni ….
@timeflows
Popolnoma te razumem! Sam sem star 22 let in prav tako kot ti nisem še nikoli imel punce in to za mladega fanta kot sem jaz ali pa tebe zna bit zelo stresno.
Sploh je bedno ko srečaš recimo kake sošolce ali sošolke iz osnovne ali srednje šole in skoraj zmeraj prvo stvar, ki te vprašajo ali imaš punco, da ne govorim o sorodnikih…že tako tako vejo, da z nasprotnim splom nimaš uspeha oni te pa še kar naprej sprašujejo.
Zelo teško je tudi, ko te ljudje s časom začnejo tudi čudno gledat recimo v mojem primeru punce iz osnovne šole me danes tako čudno skoraj grdo pogledajo (kot, da nebi bil nič vreden vbistvu z gnusom), ko jim odogovorim, da nimam punce.
Po pravici povedano niti nevem kaj naj sploh naredim kot sem že prej rekel nikoli nisem imel punce kaj šele, da bi sexal v glavnem toalno bedno mi je tako kot tebi…upam, da si vsaj ti do zdaj dobil kakšno ker vidim, da je post kar star.
Lp
nisem prebraql vsega, ker je preveč….
v glavnem poba, delaš hude napake.
tu so ti pičke tvoje starosti lepo povedale kaj iščejo…ne resnosti, temveč igro…..moj nasvet….na ta lepe se spravi( tiste, ki so ti simpatične, ni nujno, da je zdaj manekenka)…samozavest gor, s kakimi povabioli na pijačo itd in že ob prvem kontaktu govorit kako si oh in sploh je brezveze.
malce karikirano rečeno je, da jo takoj in direkt vprašaš ali je za fuk….80% se bo zasmejalo, imaš potencial za naprej, 10% bo reklo ja, ostale ne…..veliko je odvisno od tvoje samozavesti….
ko jo podreš, bože nedaj, da si ves zaljubljen, hočeš biti z njo takoj, zdaj, ves čas….dobesedno odjebi jo……ob naslednji priliki ko jo srečaš ji rečeš, da bi bilo zabavno, da bi ponovila od prejšnjič…
ker so žensek tvoje starosti kure, moraš tako z njimi delati, če nočeš biti devičnik pri tridesetih….pa tudi takrat te te kure, ko bodo prišle k pameti, ne bodo želele, ker boš za njih velik ?, ker si še nedolžen.
jebat ga….življenje ni potica.
http://www.youtube.com/watch?v=3VXXXX9iVPI poglej si ta video:) lp
In ti smatraš to žensko za pametno ?
Poglej, ne bom reku, da to kar govori v tem videju, da ni res, je pa na nek način tudi ona začela s posloševanjem, s tem, da je vse nice guye stlačila v eno skupino in želela povedat, da so obkroženi z napačnimi puncami, ki na nek način spominjajo na materialistke, ki padajo na denar, avtomobile itd. Bullshit. Jaz take punce še pogledam ne, kaj šele, da bi hodil z njo po več mesecev. To, da nice guyi finishirajo, kot zadnji, je zato, ker so preveč prijazni do punc, in ker so preveč prijazni do punc, se jim ne izkažejo dovolj atraktivni. To pa izgleda tako, da se ženska začne počutit ogrožena v tvoji družbi in ima občutek, kot da ji ves čas dihaš za vratom. Predstavljaj si, da ti tip vsak dan najmanj 10krat pove kok si mu lepa, se skos hoče neki objemat, te neprestano buli v oči, in ti utruja s pocukranimi komentarji, vse to pa počne samo zaradi tega, ker te tisti trenutek dejansko vidi, kot EDINO žensko na tem svetu, za katero se je vredno potrudit, in bo tip tudi dejansko naredil VSE, da te ne izgubi. Ne rečem, da bi tudi ona tebe kdaj pohvalila, da bi bilo 50:50, če ji pa ti za brezveze kupuješ darila, ji lezeš v rit s komplimenti, ji opravičiš katerokoli stvar že, in to še isto sekundo, skenslaš prijatelje, da bi še več časa preživel z njo. C’mon man, c’mon…
ja, se strinjam, posplošuje. video je entertainment narave, zato ti ni treba vsake besede vzet smrtno resno. ima pa par zelo zanimivih stališč. in sicer, da večina teh fantov cilja na zeelo privlačne punce, medtem ko oni mogoče niso “za dol past”. če bi pa malo pogledali okoli sebe, mogoče kako punco z obrazom polnim aken, ali grdimi zobmi, debelimi očali, ali kakšno drugo bolj vidno nepopolnostjo… ja, to jim pa ne diši preveč. in verjemi, je ogrooomno punc, ki si enako močno želi fanta in bi dala vse da ji kdo tolikokrat pove da je lepa itd. in mogoče nebi to vzela kot nadlegovanje. AMPAK priznaj, čisto vsi smo preveč površinski. in verjemi, bla sem priča enemu takemu primeru. Moja prijateljica, ki se že od malega bori z odvečnimi kilogrami je bla zelo zaljubljena v enega “dobrega fanta” , on pa je seveda vzdihoval za 170cm, 50kg blondinko in se pritoževal da je v “friendzone” in da nikoli nebo našel punce. in ko sem mu namignila da ji je všeč, je pa slavnostno izjavil, da jo on vidi samo kot prijateljico.. Déjà vu? seveda da bo privlačna punca iskala sebi enake, in zakaj nebi, če lahko. Ampak naj vsi cucki ki se vlačijo za njo malo razširijo svoj vidni spekter.
@video
Jaz tudi nisem nekaj lep pa me močnejše punce in pa akanste/mazoljaste punce enostavno ne privlačijo ker ljudje, ki niso bom rekel urejeni jih enostavno ne morem niti gledat.
Saj razumem če si kakšen dan mal tako “zjeban” ok to ni panike ampak recimo mene debelost ne privlači ker ženska mora met vsaj kakor toliko postavo pač mal oblin pa ne mislim tistih debelih oblin. Nič ne rečem če ima ženska kake zdravstvene težave (samo kaj ko jih večina uporablja to bolj kot izgovor jaja lenoba lenoba zvet ji bom do groba).
Sem pač boj športne narave in tako žensko tudi želim imeti ob sebi kar se pa tiče kože se pa zmeraj lahko gre h kozmetičarki tudi jaz hodim in imam lepo kožo na obrazu. Res je, da na začetku dokler ti ne poštimajo vse mal več plačaš ampak ko maš vse poštimano pa samo še vzdržuješ s kremami in je to to.
Jaz sem pač tak človek, da rad vidim urejenega človeka ob sebi ker sem tudi sam tak kar se pa tiče punc je pa tako vem katera je moja liga in v tej ligi tudi “igram”.
@ Video
Saj tudi Chris Rock dela stand upe, pa še vedno večino kar pove, tudi tako temelji na resničnih primerih in tako njegovi štosi niti niso tok daleč od resnice, kot se nam zdi. Entertainment do neke mere, video še vedno nosi neko sporočilo, kar tako iz zajebancije že ni nastal.
Druga stvar. To, da moški padamo na dekleta privlačnega videza že dolgo več ni noben tabu, problem v tvojem odgovoru, pa vidim na koncu, kjer mi na nek način želiš dopovedat, da ženske gledate na lepoto ravno toliko, kot mi, kar je pa nič drugega, kot brca v temo. Mi boš rekla, da nisi še nikoli naletela na par, kjer si si rekla, đizskrajst, kje je pa tegale našla, pa tok lepa punca, komot bi si lahko dobila boljšega ? Seveda so tudi primeri, kjer je ženska “nikakva”, tip pa tak, da bi lahko igral v Fight Klubu namesto Brad Pitta, ampak to so res redki primeri. Dejstvo je, da moški bolj gledamo na videz, kot ženske, kar pa pomeni, da če je ženska “nikakva”, si bo lahko zaradi tega tudi zelo težko dobila kvalitetnega moškega in se dostikrat tudi prisiljena zadovoljit s povprečnim, včasih tudi s podpovprečnim. Karizma in še enkrat KARIZMA je tisto kar moškega postavi v odspredje. Resnica je pač takšna, da moški ne potrebujemo cel dan previset na fitnesu in si oblikovat 6peke, ne potrebujemo tistih roza majčk in ala Cristiano Ronaldo frizure, vse kar potrebuješ je to, da znaš vrtet jezik. Gobčni, samozavestni moški pridejo najdlje, tako v poslovnem svetu, kot tudi pri osvajanju izstopajo pred ostalimi in imajo najboljše rezultate v primerjavi s povprečnimi, manj zgovornimi & sramežljivimi tipi. Ženska pa ne potrebuje veliko, da pritegne nase dovolj pozornosti, pogostokrat so ji dovolj že samo vizualni atributi. Tudi v poslovnem svetu bodo takšne imele prednost pred ostalimi, direktor bo dostikrat za tajnico zaposlil mlajšo kandidatko privlačnejšega videza, kot pa žensko srednjih let, pa čeprav ima slednja več izkušenj in več znanja od prve. Pri moških pa šteje samo pamet, samozavest, komunikativnost, dober humor je pa ponavadi samo še plus. Social skillsi več ali manj.
Tretja stvar. Ženske palijo na bogataše. Hm, ja okey, recimo, da ti tu dam prav, AMPAK, marsikatera si bo izbrala bogataša, potem ga bo pa občasno prevarala z nekom, ki po možnosti še zaposlen ni, in pri 30ih še vedno živi pri svoji mami. Na forum Nezvestoba pojdi, pa boš razumela kaj ti želim povedat. Očitno ti tudi denar ne da zagotovila, da boš obdržal žensko, lahko jo lažje pritegneš nase kot nekdo drug, obdržal jo boš pa težko, če nimaš določenih karakteristik, ki sem jih naštel zgoraj.
Aja pa še tole. Jay-z in Beyonce ne služita ravno za nek example, to pa iz čisto preprostega razloga, ker se tu gre za medijsko prepoznavne osebnosti. Jay-z ni samo nek navaden grd raper, katerega spoti se vrtijo na MTVju in ima čisto slučajno tudi svojo založbo Roc-A-Fella records, gre se za to, da naj bi bil Jay-z po mnenju mnogih tudi najboljši raper vseh časov. Potem pa imaš tu eno tako lepo romantično zgodbico za medije, ko sta se najboljša r&b pevka in najboljši raper vseh časov, srečala, na prvi pogled zaljubila v drug drugega, zdaj pa še pričakujeta otroka. Isti primer sta Angelina Jolie in Brad Pitt. Angelina je bila tistega dne po mnenju mnogih najatraktivnejša ženska na planetu, na drugi strani Brad Pitt sanje vsake ženske, in ta sta se potem, kao po naklučju, našla med snemanjem filma Mr & Mrs Smith. Vidiš, spet imaš eno tako lepo ljubezensko prigodo. Stvar ima smisel ane ?…
Tole pa ne vem, če bo držalo. Morda preveč ameriških filmov gledaš – v teh je res tako, ja. V resničnem življenju pa so tajnice in ostale pisarnarice pogosto ženske nad 40 let, močnejše postave in nič kaj urejene. Pa še faks jih veliko dela kasneje ob delu. Danes veliko mladih niti blizu ne pride zaposlitvi v pisarni; tudi mlade ženske niso izjema.
Tole pa ne vem, če bo držalo. Morda preveč ameriških filmov gledaš – v teh je res tako, ja. V resničnem življenju pa so tajnice in ostale pisarnarice pogosto ženske nad 40 let, močnejše postave in nič kaj urejene. Pa še faks jih veliko dela kasneje ob delu. Danes veliko mladih niti blizu ne pride zaposlitvi v pisarni; tudi mlade ženske niso izjema.[/quote]
Nekam veliko stereotipov je v tvojem prispevku.
Sicer pa, če tip misli, da je dobil ostanek, ker je punca imela več partnerjev kot on partneric, se lahko samo obrne in odkoraka, brez filozofiranja o njeni kobajagi izstrošenosti. Za mene nekdo, ki o drugi osebi govori kot o ostanku, tud slučajno ni nice guy. Pri spoštovanju se vse začne in/ali vse konča.
Nisem vsega prebrala ampak lahko povem lastne izkušnje. Sem bila že na parih zmenkih, kjer me je moški takoj odbil z obupanostjo in govorom o zvezah, ljubezni itd. Obstaja tudi veliko deklet, ki bi jih to zelo pritegnilo ampak roko na srce, so to večinoma tiste, ki nimajo kaj dosti izbire. Veliko samooklicanica “cine guyev” se pritožuje nad dekleti, v resnici pa so samo ravno tako plehki in ciljajo na napačne. In večinoma ne drži, da nas privlačijo kreteni. Privlačijo nas fantje, ki izgledajo dobro, so samozavestni, nas zabavajo, smo ob njih sproščene, so za nas vsaj nekoliko iziv in se nam ne bi podredili. Žal pa so fantje s takšnimi lastnostmi večinoma kreteni. Idealen moški bi imel vse te lastnosti in bi poleg tega z nami še lepo ravnal. Izbira partnerja (vsaj pri naših letih) ni racionalna ampak čustvena. Ne želimo si fanta, ki je stabilen in dober na papirju ampak takšnega, ki nas privlači in zaradi katerega dobimo metuljčke. Tako da, moj nasvet je, da se ne sili toliko. In tako kot so rekli ostali, malo več življenja, samozavesti in sproščenosti ne bi škodilo. Tega ne moreš kar vklopiti čez noč, lahko pa poskušaš počasi delati na tem.
Uf, kakšen nonsense… malo se pozanimajte tisti ki trdite, da je za moške bolj pomemben videz ženske kot obratno. Že kar nekaj časa to ni res… danes so ženske tiste, ki so mnogo bolj izbirčne pri videzu moškega. Na to temo je bilo narejeno kar nekaj raziskav (google is your friend), ki so to potrdile. Zato pa je danes taka kriza med samskimi ženskami 30+, ker so jim vsi moški, ki jih sploh še pogledajo, pod nivojem oz. ne dovolj lepi. Padajo samo še na lepe kurbirje, ki pa jih – njihovi mentaliteti primerno – izkoristijo za seks in zavržejo, potem pa jokajo celemu svetu kako so vsi moški isti in prasci. Sorry ljubice, niso, samo same vedno izberete zgolj take… ampak glavno da so lepi! 😀
Žal fantje, dekleta so ravno tako oz. še bolj plehka kar se tiče videza kot fantje. Pač živimo v medijsko podprti realnosti kjer šteje prvo in predvsem videz, na kar so dekleta danes še mnogo bolj občutljiva… žal na lastno škodo, ker je mnogo zelo kvalitetnih fantov, ki pa žal niso ravno dobrega videza in si bodo pač izbrali dekleta, ki nad njimi ne bodo vihala nosu… zato tisti ki ste pametni nehajte zapravljati čas z napihnjenimi lepotičkami, razen če nimate sami tudi ega, da se bo kosal z njihovim.
Uf, kakšen nonsense… malo se pozanimajte tisti ki trdite, da je za moške bolj pomemben videz ženske kot obratno. Že kar nekaj časa to ni res… danes so ženske tiste, ki so mnogo bolj izbirčne pri videzu moškega. Na to temu je bilo narejeno kar nekaj raziskav (google is your friend), ki so to potrdile. Zato pa je danes taka kriza med samskimi ženskami 30+, ker so jim vsi moški, ki jih sploh še pogledajo, pod nivojem oz. ne dovolj lepi. Padajo samo še na lepe kurbirje, ki pa jih – njihovi mentaliteti primerno – izkoristijo za seks in zavržejo, potem pa jokajo celemu svetu kako so vsi moški isti in prasci. Sorry ljubice, niso, samo same vedno izberete zgolj take… ampak glavno da so lepi! 😀
Žal fantje, dekleta so ravno tako oz. še bolj plehka kar se tiče videza kot fantje. Pač živimo v medijsko podprti realnosti kjer šteje prvo in predvsem videz, na kar so dekleta danes še mnogo bolj občutljiva… žal na lastno škodo, ker je mnogo zelo kvalitetnih fantov, ki pa žal niso ravno dobrega videza in si bodo pač izbrali dekleta, ki nad njimi ne bodo vihala nosu… zato tisti ki ste pametni nehajte zapravljati čas z napihnjenimi lepotičkami, razen če nimate sami tudi ega, da se bo kosal z njihovim.
Tole pa ne vem, če bo držalo. Morda preveč ameriških filmov gledaš – v teh je res tako, ja. V resničnem življenju pa so tajnice in ostale pisarnarice pogosto ženske nad 40 let, močnejše postave in nič kaj urejene. Pa še faks jih veliko dela kasneje ob delu. Danes veliko mladih niti blizu ne pride zaposlitvi v pisarni; tudi mlade ženske niso izjema.[/quote]
Fajn. Potem mi pa povej, kdaj si nazadnje videl/a v trgovini, na delikatesi, mlado atraktivno žensko staro okoli 20 let ? Meni ni uspelo naletet na tako ne v Merkatorju, ne v Šparu, ne v Leclerku, Tušu, Hofferju, Spinu,… Zakaj ti to pišem, zaradi tega, ker to so dela, kjer bi človek pričakoval, da bi lahko tudi kakšni mlajši ponudili priložnost, do tega pa ne pride, ker so si le te sposobna dobit boljšo zaposlitev. Primer, v Zari, Milerju, New Yorkerju in podobnih fancy trgovincah zlagajo oblekce, prodajajo parfumčke ipd. Kako je s kelnaricami pa itak vemo, 40+ nimajo šans, če imajo za kandidatko še kakšno privlačno 20 letno študentko, bodo raje njo vzeli, pa čeprav ni še nikoli stregla, ali pa delala za šankom. To ni film, to ti je real life 😉
Raziskave google is your friend, pa daj no, saj nisi resen. Logično, da če boš vprašal žensko kakšni moški so ji všeč, da ti bo začela naštevat, toliko pa toliko mora bit visok, imet tak stil in barvo frizure, močne roke, izklesano telo s 6peki,…Who gives a sh*t, ko jo pa naslednji vidiš se za roko držat, z enim mazoljastim, na pol plešastim tipom močnejše postave. Zapomnite si tole fantje, ženske MARSIKAJ izrečejo, kaj naredijo je pa druga zgodba 😉