Najdi forum

Dobri fantje dobijo ostanke?

Vidim, da me nisi razumel. Tebe sploh ne štejem med nice guy :). Že nekje zgoraj sem napisala, da me takšen tip moških ne zanima. Torej ne obtoževat, da govorim eno, delam drugo. Govorim to, da mi takšni tipi kot si ti, niso všeč
In tudi badguyi mi niso všeč. Ne maram tipov, ki popivajo, ki se važijo, ne maram bahačev, ne maram tipov, ki se preseravajo z dragimi avti, ne maram nezanesljiv, ne maram kadilcev, še manj pa maram nasilneže, arogantneže. To so zame badguyi.

Nice guy pa so kontra badguy. In kar je pomembno, da je nice guy: optimističen, prijazen, nezamorjen, ne obsoja vseh po vrsti in tako naprej. Razgledan, odprt za nova doživetja.

To pa res niso neke hude zadeve, kar si napisal?
Starost je jasno, da žensko ne bodo zanimali 15, 20 let starejši. Večinoma kako leto ali par let starejši, mogoče tudi mlajši, ampak ne preveč mlajši. To je nekak logično.
Glede postave je tako. Meni osebno je pomembna predvsem kondicija, ker sama rada športam, bi rada moškega, ki bi se mi pri športanju pridružil. Če ima nekaj kg preveč pa res ni nek problem. Samo, da ni to 30kg preveč. Pa četudi ima bolj malo kg pa nima kondicije, hvala lepa zanj. Torej ne oblika telesa, ampak učinkovitost telesa me zanima. Če ima kondicijo, ima zaradi mene lahko tudi trebuh čez pas :). In mlad moški bi moral biti v kondiciji, je to tako čudna zahteva?
Diploma ni nujna, je pa nujno, da je razgledan. Zaradi mene je lahko samo poklicno šolo končal (jaz sem mag.), če je razgledan, je to super. Torej razgledanost, ne izobrazba.
Če pri 30ih še nikoli ni hodil v službo, potem pa res kar hvala lepa.
Hja, s stanovanjem je pa tako. So tipi, ki ga imajo, ker so ga dobili od staršev, babic… je tak tip, kaj boljši od tistega, ki še ni na svojem? Ne, ni. Rajem imam takega, ki je v najemu, ki si ga sam plačuje, kot takega, ki so mu šenkali stanovanje. Tudi, če je še doma, je ok, če seveda zna kaj skuhat, oprat, poskrbet sam zase, če plačuje stroške… to je nekaj osnovnega, kar se pričakuje od odraslega človeka nad 25.
Značaj pa seveda mora biti na mestu.
So to res strogi pogoji?

Zato ker NAČELOMA preveč pričakujejo.

Pa poglejmo tipično 27-30 letno samsko punco (ki seveda želi in išče zvezo) in je diplomirana z univ. diplomo.

Želi sledečega moškega:

– star tam nekje 31-35 let
– z relativno dobro postavo se pravi tak pol/pol ali pa malo bolj nagnjen proti športni postavi
– izobražen na podobnem nivoju izobrazbe kot je ona (torej diploma)
– ima službo in VSAJ povprečno plačo če ne nadpovprečno (torej minimalno 1000 evrov in navzgor)
– ima po sreči že svoje stanovanje če ne pa vsaj živi samostojno in je v najemniškem stanovanju!
– dovolj romantičen ampak vseeno dovolj možat da se počuti varno in ljubljeno HKRATI

[/quote]

Samo problem je v tem, kot je že povedal Matkic, da se moški, ki imajo s strani žensk zaželjene lastnosti, za takšne ženske ne zanimajo, ker imajo dovolj ponudbe strani mlajših žensk. Pa nič slabega ne mislim s tem, to je pač naravno dejstvo. Tisto kar pa ostane za izbor od moških te starosti, pa tovrstnih lastnosti ne premore. Tako, da je treba narediti kompromis. Takšnih moških, ki jih je opisal Matkić, sicer ni tako veliko, ne pa tud tako zelo malo, vendar imajo svoje lovke razpredene v čisto drugem ribniku. Če pa bi hoteli spremeniti svoje ribolovno območje, bi morali v zameno dobiti določene dražljaje za prestop. Ženske v tem primeru seveda ne morejo postavljati pogojev njim, ampak se morajo same prilagoditi njihovim zahtevam, kar je za ženske 30+ zelo težka naloga, vendar pa edina rešitev, če želijo takšen ulov. Ženska mora zato znati takšnega moškega privleči nase, ne pa mu postavljati pogoje. Problem je tudi v tem, ker imajo takšne osebe ženskega spola visoko subjektivno menje o sebi, objektivna stvarnost pa je precej neusklajena s to osebno predstavo (šibko povpraševanje močnejšega spola. Na drugi strani pa žeiljo osebo pri kateri subjektivno mnenje in vsakdanja realnost veliko bolj sovpadata. (samozavesten, privlačen, postaven in poklicno uspešen moških po katerem je izredno močno povpraševanje): Zato se morajo v tem primeru one vprašati, kaj vse moram narediti, da bom izpolnila njegove pogoje in ne kaj vse mora on narediti, da bo sploh lahko prišel v širši izbor za mojo roko.

Zato ker NAČELOMA preveč pričakujejo.

Pa poglejmo tipično 27-30 letno samsko punco (ki seveda želi in išče zvezo) in je diplomirana z univ. diplomo.

Želi sledečega moškega:

– star tam nekje 31-35 let
– z relativno dobro postavo se pravi tak pol/pol ali pa malo bolj nagnjen proti športni postavi
– izobražen na podobnem nivoju izobrazbe kot je ona (torej diploma)
– ima službo in VSAJ povprečno plačo če ne nadpovprečno (torej minimalno 1000 evrov in navzgor)
– ima po sreči že svoje stanovanje če ne pa vsaj živi samostojno in je v najemniškem stanovanju!
– dovolj romantičen ampak vseeno dovolj možat da se počuti varno in ljubljeno HKRATI

[/quote][/quote]

[/quote]

Vidim da ti citiranje povzroča težave. Preden pošlješ sporočilo, lahko izgled sporočila preveriš s pritiskom na Predogled. Upam da se boš prej ali slej naučila citirati. 😉

Pri 21ih letih vam ni treba obupati. Še vse je pred vami. Razpoloženje se nenehno spreminja. Sama imam 38 let. Ko se spominjam svojih 21ih let, ugotavljam, da sem tudi jaz hrepenela po normalni zvezi. Življenje sploh nima neke logike. Ljudje pa še manj. Vse bolj se mi zdi, da je vse skupaj (odnosi, poroka, partnerstva) neka loterija. Vse modrovanje grev veter. Samo to vam polagam na srce. Radi se imejte, ne ozirajte se na zlobne in nesramne komentarje, še vse je pred vami. Morate pa se zavedati tudi tega, da vam nihče drug razen vas ni najbližji. Še tako zelo čudovite zveze razpadajo, kar poglejte številne ločitve. Trdnost in srečo je mogoče najti samo v svojem srcu. Vrednost človeka se ne meri glede na to, če je samski, če ima privlačnega partnerja. Svojo vrednost prepoznate lahko v svoji notranjosti le vi sami. Ne ozirajte se na druge. Študirajte, prepustite se življenju kot peresce v vetru, uživajte v sedanjosti, v mladosti, hodite v naravo, prisluhnite jeseni in listom, ki padajo z dreves. Če bo pravo dekle prišlo, ali pa ne, vi imate še vedno samega sebe in to je še največ.

Pri 21ih letih vam ni treba obupati. Še vse je pred vami. Razpoloženje se nenehno spreminja. Sama imam 38 let. Ko se spominjam svojih 21ih let, ugotavljam, da sem tudi jaz hrepenela po normalni zvezi. Življenje sploh nima neke logike. Ljudje pa še manj. Vse bolj se mi zdi, da je vse skupaj (odnosi, poroka, partnerstva) neka loterija. Vse modrovanje gre v veter. Samo to vam polagam na srce. Radi se imejte, ne ozirajte se na zlobne in nesramne komentarje, še vse je pred vami. Morate pa se zavedati tudi tega, da vam nihče drug razen vas ni najbližji. Še tako zelo čudovite zveze razpadajo, kar poglejte številne ločitve. Trdnost in srečo je mogoče najti samo v svojem srcu. Vrednost človeka se ne meri glede na to, če je samski, če ima privlačnega partnerja. Svojo vrednost prepoznate lahko v svoji notranjosti le vi sami. Ne ozirajte se na druge. Študirajte, prepustite se življenju kot peresce v vetru, uživajte v sedanjosti, v mladosti, hodite v naravo, prisluhnite jeseni in listom, ki padajo z dreves. Če bo pravo dekle prišlo, ali pa ne, vi imate še vedno samega sebe in to je še največ.

Evo, bom še jaz dodala svoj piskrček, ker malce drugače gledam na situacijo 🙂
Sem pravtako 23-letna medicinka, pridna na faksu, zagnana, zanima me vse: od rock glasbe, marksizma, dobrih filmov, črne luknje, psihologije, seksa..Vglavnem, se imam kar za razgledano, kar je dandanes v instant svetu kar lepa vrlina. Poleg tega tudi dobro zgledam ( tip manekenske postave) in vsakič, ko se odpravim kam ven, imam kar dosti osvajalcev. Vendar me to sploh ne gane, taki alfa male osvajalci so me mogoče pritegnili pri 17. letih, ko sem se šele iskala. Čisto mehka kolena pa dobim, kadar padem v konstruktivno debato z razgledanim intelektualcem, jebgiga inteligenca moškega me grozno privlači. Če je moški pri tem še prijazen, kavalir, s kvalitetnim smislom za humor, sem pa pečena. Tako se mi je že pogosto dogajajo, da sem se zatrapala v kake profesorje, asistente in tudi geekovske sošolce. Sedaj imam že kar nekaj časa resnega fanta, ki je tipa good guy in ima zgoraj opisane kvalitete, poleg tega pa še v redu zgleda in sva srečna. Ne hrepenim po petelinih, ki vsak večer naskočijo drugo kuro, bolj me privlačijo ljudje z neko globino in z zrelim pogledom na življenje. Pa da se razumemo, nisem ravno tiha miška tip (ta oznaka ni podana v negativnem smislu), sem energična in včasih glasna in se ne bojim izstopiti iz množice in povedati svojega mnenja, kadar je to potrebno. Tako tudi aktivno sodelujem v debatah s profesorji, s sošolci, z zdravniškimi kolegi, z random ljudmi in velikokrat dobim pozitiven feedback in občudojoče poglede ( posebej moških) 🙂
Prosim, ne razumite narobe- v mojem primeru ne gre za narcisoidno hvaljenje, gre le zato, da sem hotela na podlagi mojega primera pokazati, da dobri fantje ne smejo obupat, ker so prav tako lahko turn on, samo malo bolj morajo izpostaviti svoje kvalitete, mogoče pokazati svojevrsten humor.

Ne govori kar na pamet…to je bil škrat :D…en nasvet…do not worry, be happy 😉 😉

jaz sem bil pri 21 tudi se samski pa me ni skrbelo, pa sem sedaj nad 30 pa sem se vedno samski,
pa me se vedno nic ne skrbi. Zenske se ne zanimajo za mene.
Tak da se ne obremenjujem s tem. Mislim da so mi marsi kateri problemi katere pestijo duge prihranjeni.
Se pa mi kdaj pa kdaj nasmeji katera, in to me tudi naredi srcnega. Dalje pa se nikoli nisem prisel.
Sem pa se tudi ze pogovarjal z zenkami , razne stvari. Glede vsakodnevnih stvari. je kar prijetno.

Avtor!

Saj na nek način razumem kaj hočes povedat čeprav si mal grob naslov izbral ampak ok.Glej naj ti iz izkušenj povem, da bit priden hodit v šolo pa te nice guy fore to pri ženskah ne vžge sj na papirju sicer zgledajo te lastnosti zelo dobro ampak to ti v praksi z ženskami ne pomaga prov velik.
Dj mal se zmigi pejt v akcijo če ne boš izvisel…kljub temu, da si dober fant sodeč po tvojem opisu.
Ženske se ne zaljubijo v uspešnost moškega pridnega moškega al karkoli si tm gor naštevu.
Ljubezen se enostavno zgodi. Takrat ženska ne razmišlja ali ima moški kakšno šolo narjeno ali je bad ali nice guy/girl to sploh ni važno enostavno se zgodi to je to.

Nekako mi deluješ kot tip človeka, ki je prveč preponosen maš prveč enih principov pa tko…mal se sprosti lej vseno ti mora bit ne glej to nice guys bad guys ali karkoli sprosti se kšno podri se ga napij to je to kar mi mladi delamo, če si kj drugačen si za večino mladih čudn jebga…ko dekleta vidjo da si sproščen pa zabavn tip s katermu se je super družit bojo same od sebe pršle sam ne preveč razmišlat o tem samo sprosti se.

u s tabo je nekaj narobe, daj se model v akcijo čim prej, da nebi trenutno majhen problem kasneje ratla velik problem.

stairway to heawen you rocks!!

Timeflows go with the flow, ti si del sistema, če je sistem slab bodi tudi ti slab, če je sistem dober bodi tudi ti dober, še enkrat pravim go with the flow. Če pogledam kaj vse si napisal, to je tako kot da bi js samega sebe bral 4 lete nazaj. Samo si res patetičen in povsem je očitno, da te zanimajo tista pokvarjena dekleta, ta prijaznih še opaziš ne. Malo se sprosti, daj si prostora za kaj novega in začni že enkrat igrati igro!!!

Hmm…sj posovoje ma tale timeflows prov.
Je mal bedno če tkole kar se tiče žensk v svoji mladosti zaostajaš velikrat je tko, da te geek typ fanti nemorejo velik nardit glede tega pač lahko spremeniš stil oblačenja pa obnašanje pa kaj jaz vem kaj samo videza pa ne moreš razn če greš delat plastično operacijo pa še punce ne marajo ravno geek typ fante ker to ni IN tako mediji pravjo LOL.

Ponavadi ti geek typ fantje dobijo možnost veliko pozneje pa to samo zato ker so ponavadi na svojem področju uspešni in zalužijo dober denar mogoče se jim tud mal videz spremeni zgledajo vizualno mogoče malo bolj privlačno in tukaj se tud začne tista težava katera moti fante kakor je timeflows vsaj jaz tako mislim.

Ne gre se za to koliko fantov je neko punco nekdo “nabijal” oz koliko jih je imela (čeprav število pratnerjem s kolikim je že seksala ni ravno nek faktor ki bi ga lahko ignoriru torej neka velika cifra res ni zaželjena mislim da ko to rečem govorim za večino moških), gre se bolj za to, da večina teh punc, ki ima dosti razmerij s fanti oz moškimi so čustevno totalno na psu.
S tem mislim, da se jih večina skrega z fanti katere so imele, potem so kake zamere kakšen jo samo izkoristi za saj veste kaj in potem ženska krivi celotno moško populacijo oz je pri nslednjem že mal paranoinčno previdna.

No ko pa končno dobi nek tak fant kot je recimo timeflows neko možnost z kakšno tako žensko (katerih je ogromno) ta ženska potem stresa jezo na njega torej timeflowsa ker je moški sj veste potem pa pride še kup enih pogojev oz lastnost katere jih ženske tako rade naštevate oz hočete od novega dragega recimo: dober avto( bog nedaj, da je rabljen), denar( tako, da me lahko razvaja ker sem jz ženska in mu dajem za seksat), stanovanje (ki mora biti kupljeno, veliko in luksuzno saj ona ne misli plačevat najemnine) in še bi se kaj našlo. Seveda one pa niti enega pogoja ne izpolnjujejo

Zdaj jaz ne vem za vas ampak meni osebno se to nezdi ravno pravično oziroma fer. Če zadevo malo analiziramo (btw to res rad počnem, sem neke sorte analitik ROFL) včasih ko je bila mlada oz še vesela in ne zafustrirana baba kot je recimo danes so tisti fantje jo lahko veselo povaljali in na splošno z njo uživali brez, da bi potrebovali katero koli lastnost od tistih zgoraj, ki sem jih naštel…samo lep je mogu bit sj veste ala brad pit ali pa beckham ali ronaldo ali kaj jaz vem to je bilo vse in zdaj bogi revež recimo en geek mora pa zdej tok enih lastnosti met, da te kr glava boli, da sploh dobi šanso oziroma za seksat nevem no jz tkole zdej ko to tipkam se mi res ampak res ne zdi fer oziroma vredno.

Aia bedno je tudi to, da večina teh geek sorte fantov ni še seksalo nekateri do svojih poznih 20ih niso še seksal poznam par takih in zna to bit kr jeba in to zna bit kr kritičen faktor za mene to osebno ni nek bav bav samo če neko žensko spoznajo te geeki in se dobro ujamejo z njo pa recimo ona vid da on nima pojma oz, da ni izkušen v seskanju takoj izpade (za mene osebno butast razlog sploh če sta se super ujela) in seks ravno ni nek faktor za to ali bi bil z neko osebo ali ne samo zato ker ni ravno izkušen nekako se mi zdi škoda neko osebo zavrnit oz jo/ga od jebat samo zato ker ni izkušen čeprav je super človek. In moram reči, da je ženskam vsaj večina časa dosti bolj pomembno seksanje kot , da se ti z neko osebo na čustevni ravni ujameš.
Tako, da ja teli geek typ ali nice guys typ moški/fantje kr na jeb ejo sploh zato ker je dons tko, da je vsa odločitev ali bo moški seksal ali ne na ženski razn če jo posili kar seveda ne pride upoštev razn če je psiho.

Zgleda, da tale pregovor ali karkoli že je res drži : Nice guys finish last one way or another!

Se opravičujem za slovnične napake sm vidu tole temo in sem hotu delit svoje mnenje pa še mal je pozn. Lahko noč. 🙂

iceman, ti moraš pa s sabo nosit res hude frustracije…

Ne skrbi Yo_ jih ne nosim. To je samo moje opažanje pa sj če dobro razmisliš je to nekako res…

Kaj je se za dodati vsemu temu kar je ze receno …

Treba je pa vse-eno recti tole (((((((da pridne ali prima punce ne marajo imeti pred seboj typa ki jim je podoben v zivljenju –govorim o mladenkah katere so tvoje letnice .Ker vse kar ste ze vi opisali one
so ze same to ogledalo imajo ze tudi v torbici kadar se ogledajo njihovo zivljenje se jim zdi nemarno pusto brez interessa zato ker je pripravni studij ki jim bo potreben za delo in financne potrebe ni nic zabaven kar jo ne veseli niti ne zabava. danes ..Zato kadar pa se bo pripravila da gre malo na spregled z prijateljicami ali bolje na lov fantov pa one imajo rajsi tiste ki jim niso podobni –vase vrste perfektnih typov jih dolgocasijo .Kaj si zelijo za spremembo nekaj kar one same si ne dovolijo biti- ali postati – tisti ki so drugacni zabavljivi ki niso ure in ure v knjigah tisti kateri vejo kaj pomeni profitirati od zivljenja ki letijo visje kot vsi ti dobri prima studenti polni mozoljev ki se nigdar niso uspeli eno dol potegniti ..Cetudi se ti reces prima da bi te punce vidle moras tudi da se malo posvetis v luci ne ostajaj v senci skusaj biti bolj druzljiv in zabaven pa te bojo poslusale ce jim malo sanj prineses .Ce bojo v tvojem drustvu oright pa te bo sledile ..
Vsescozi pa bos introverti zaprt v sebe na tvoji visinski meri stime po tebi vse dokler bos se vse druge za luzerje vzel in se prevec vaznega delal pa bos drkac ostal …

@Muharcek

Kaj pa vem no jaz recimo ko sem bil v študentskih letih sem pač bolj pridno študiral, ker sem bil na enem izmed težjih fakultet torej naravoslovne smeri Fakulteta za elektrotehniko če sm natančen in nisem imel ravno preveč časa za žuranje in tako naprej pa še na tej fakulteti ni ravno bilo veliko punc.
Sem pa kar zadovoljen, ker mi je zaradi pridnega dela in študija danes zelo lepo imam zelo lepo plačo pa še svoj popoldanski sp imam in imam kar lep prihodek denarja in s tem brezkrbno življenje.

Hočem samo povedat, da dosti punc katere se z menoj prej niti pogovrajt niso hotele me danes kličejo in si mi mal prilizujejo z nasmeški in tko in ono pač vse so nekako “sladke” z menoj.
Nebom lagal sj mi kar paše to samo s takimi puncami nikoli nebi imel kaj resnega, ker točno vem kaj od mene hočejo.
Tako, da ja vsi vi štrebarji,geeki,neerdi ali kdorkoli, ki je neuspešen z ženskami JA VEM BEDNO JE ampak, ko doštudirate in postanete uspešni boste imeli ogromno izbiro žensk zato ker se bodo takrat prioritete žensk spremenilie takrat ne bo več pomembno ali je tip lep ali popularen ampak bo pomembno kako dobro situiran je zato, ker počasi bodo te žureke in lahke punce hotele imeti družino in vse več denarja ko boste imeli večjo izbiro boste imeli.
Ampak tukaj je glavni catch: s takimi puncami se samo poigrajte mejte pač nek “casual thing” če bojo pa kaj gobcale pa samo rečte pa saj si ti tud isto počela kaj me obsojaš ali pa jih samo na ignore dajte.
Če pa iščete ljubezen je pa več možnosti, da jo dobite pri ženski, ki je vašega ranga torej nekako razmišlja tako kot vi torej, da je sama tudi uspešna kot vi ali pa vsaj približno na isti ravni ker edino tako boste vedeli, da ni z vami z denarjem sicer obstajajo izjeme to je res…je pa tudi res, da izjeme ne potrjujejo pravila.
Torej iščite nekoga, ki je istega “ranga” kot vi, ker tako se boste še najbolje razumeli.

Oj,

Sam sem nekaj časa nazaj podobno izkušnjo (v eni temi lepo na dolgo in široko nekje leži zgodbica; v tem podforumu).

Spreobrnjencev načeloma ne prenašam, čeprav odvisno od argumentacije svoje spreobrnitve. Pri ženskah moraš biti pa sploh pazljiv, ker če te ima ona na piki, bo vsa orožja potegnila na plan, tako da bodo tvoje “analize” bolj kot kakšna resna študija primera bolj kakšen Jakličev magisterij 😀
Sam se ne bi niti poigraval, ker ti kondom preluknja, potem pa tole[/url] čez nekaj časa. Zakaj bi se sploh spuščal na ta nivo ? Samo pokažeš, da si bil (takrat) prizadet, ker te nobena ni šljivila. Raje šlataj SMD upore pa mikrokontrolerje programiraj + kakšna afera z Eagle-om.

Kaj pa če se tiste “iz tistih dni” tako spremenijo, da so sedaj kao “tvojega ranga” ? Bi verjel ali zavrgel ?

PS: Veš kako se sedaj sam zgovarjam, ko naletim na takšne ? Preprosto rečem, da se (je) ne spomnim, da sem se žal reprogramiral (v čebuli) in da imam takšen program, da ljudi, ki niso naredili nobenega vtisa ali pa pokvarili, pozabim, odmislim. Vmes se še prijazno nasmehneš, potem pa leva noga naprej, potem desna in… si že nekaj korak stran od osebka. Ona pa tuhta (v katero skupino spada), pa BSOD v glavi. 🙂

New Report

Close