Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Detoksikacijske blazinice in bioenergiser

Detoksikacijske blazinice in bioenergiser

Zanima me vaše mnenje o detoksikacijskih blazinicah, ki se prilepijo na podplate in razstruplajo preko akupunkturnih točk ter o napravi bioenergiser, ki ima deloma podoben način razstrupljanja. Sta vam zadevi kaj znani, jih vaši pacientje uporabljajo, so učinkovite?

Hvala za odgovor.

Nastasija

Blazinice so v redu, vendar abosultno predrage (v Sloveniji), zato jih mojim pacientom ne priporočam.

Bioenergiserja pa ne poznam.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

http://www.guardian.co.uk/science/2004/sep/02/badscience.science

Toliko o “čudežnih detoksifikatorjih”…

Aqua detox poznam in vem, da je to potegavščina, kar pa sem že večkrat povedal na tem forumu. Blazinice pa so dosti boljše, tudi drugače delujejo, ampak so predrage (v Slo), glede na koristi.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close