darovalec sperme
Iščem darovalca brez spolnosti, moški se odpove vsem stiku otroka. Starost do 35 let , bodi temnejše narave pa, da nimaš v družini genskih bolezni. Piši na : [email protected]
Pozdravljene!
Z zeljo po otroku pripravljen pomagat z darovanjem. 30let, zdrav, brez genskih bolezni. Ce te zanima vec pisi na [email protected]
- Sem darovalec, pripravljen pomagati brez pričakovanja ničesar v zameno. Verjamem, da je to lep način za prinašanje sreče. Imam odlične gene. Zelene oči, rjavi lasje, visok 1,80 m, vitek in atletski. Imam odlične gene in imam nedavne preiskave, ki dokazujejo moje popolno zdravje in plodnost. Pišite mi sporočilo na [email protected]
Spoštovane dame,
Sem moški star 30 let, ki si iskreno želi otrok. Otroci so mi vedno predstavljali veliko vrednost in veselje, zato sem pripravljen pomagati ženskam, ki si prav tako želijo postati mame. Z vso odgovornostjo in spoštovanjem bi rad daroval spermo in s tem pomagal uresničiti sanje o starševstvu.
Če si tudi vi želite otroka in iščete donatorja, ki je odgovoren, zdrav ter iskreno motiviran, mi lahko pišete za več informacij. Pripravljen sem se odkrito pogovoriti o vseh podrobnostih, da bi skupaj našla način, ki vam najbolj ustreza.
Lepo vas pozdravljam in se veselim pogovora.
Še moj kontakt: [email protected]