Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost darovalec sperme

darovalec sperme

Sem samska mama, želim si še enega otroka. Ker umetna oploditev samske ženske v Sloveniji ni možna, prosim za nasvet, kako do darovane sperme. Hvala.

Več info mi lahko pošljete tudi na mail: [email protected]

Ob pravem času greš v prvo gostilno in se sexaš z neznanim moškim.

Ker že sama veš, da pri nas ni možna oploditev samskih žensk z darovano spermo se pozanimaj v tujini. Verjetno pa je to tam drago.

Prosila bi za resne predloge.

Sem samska mama in če že ne do sebe, moram biti odgovorna vsaj do otroka, ki ga že imam s tem, da se ne izpostavljam tveganim spolnim vedenjem, ki so lahko povezana z nasiljem, spolno prenosljivimi boleznimi in podobnim.

@Juhuhu: tujini bi se, če le gre, izognila. Vem, da se da do darovalcev tudi pri nas, ampak žal ne vem, kako (ne poznam iz prve roke samskih prejemnic spolnih celic).

Kakor sem jaz informirana se pri nas ne da priti preko klinike do darovalcev če si samska. To bi si morala potem na svojo roko zorganizirati- se z nekom dogovoriti, da ti daruje seme, na kliniki se pa predstavi kot tvoj partner, je pa to malo sporno a se ti ne zdi? Pa tudi IVF ni kar tako, kot da greš na nek tretma, je zelo naporen postopek za žensko.

Našla sem forum, kjer je malce več podatkov, hvala vseeno. 😉

Zdaj se moram še najbolj lotiti iskanja darovalca. 😛

Jest ti jo dam

jaz ti jo dam v usta

Samski zenski doniram spermo

Zdravo, najdi prostovoljca tudi kak portal, dobro se pogovorita in moški naj naredi std test.
Potem pa je vse odvisno na kakšen način prejmeš spermo.

In nato želim dosti sreče in ljubezni.