Najdi forum

Prosila bi vas za vaše mnenje.

Prijateljica se bo poročila, poroka bo le v krogu družine. Ko sem se jaz poročila, sem jo povabila na mojo poroko in dobila sem darilo od nje.

Kaj menite: ji ga moram kupiti tudi jaz?

Jaz bi ji ga.

lala

Jaz bi ji ga tudi. l.p.

Draga Mo,
Prijateljica bo imela poroko v družinskem krogu, tako se je pač odločila. Kljub temu, da nisi povabljena, ji izroči darilo. Jaz bi ji ga, z veseljem, dobra prijateljica je zlata vredna. LP

Hoj Mo!
Ne glede na to ali si povabljena ali ne, kupi ji darilo….Saj ji bo tvoje darilo vracalo spomin na njen res poseben dogodek v zivljenju in nate, ki si njena dobra prijateljica….
LP!

Tudi jaz sem bila enkrat na tvojem mestu. Kupila sem ji darilo, pa sem imela takrat velik cmok v grlu. Sedaj se je na žalost ločila in veš kaj mi je zadnjič rekla,da ji je moje poročno darilo, na katerega sem jaz že zdavnaj pozabila zelo pri srcu. Pa lep dan Eta

Draga Mo!
Ce si mogoce zalostna, ker nisi povabljena na poroko prijateljice, potem mogoce razmisli tudi o moznosti, da se je hotela izogniti neskoncno velikemu stevilu povabljencev in s tem tudi povezanimi velikim stroski..Kajti, ko zacnes delati seznam, ki ga siris se na tega najboljsega prijatelja, pa ne drugega , pa tako dalje, se nehote zgodi, da se po neki logiki enega in drugega bodocega zakonca mimogrede znajde na seznamu npr.50 ljudi..To je pa ze kar lepa stevilka, ce ostane res le v taksnem obsegu in ce se celo ne zvisa, kajne?
Ce je med vama iskreno in globoko prijateljstvo, potem sama poroka brez tvoje udelezbe na njej nikakor ne more pokvariti vajinega lepega prijateljskega sozitja…
Tako bi razmisljala jaz…LP!

Ne, nikakor nisem žalostna in vesela sem za prijateljico! Samo srečo ji želim in spoštujem njuno odločitev za poroko v družinskem krogu.
Hvala vsem za mnenja.

Jaz sem že bila večkrat v tvoji koži, pa sem vedno kupila darilo.

Pri nas je navada taka, da vsakemu, ki se poroči (seveda, če je kolega, sosed) kupimo darilo.

Jaz sem se poročila pred 3 tedni, pa sem dobila ogromno daril. Kupili so mi jih povabljeni, prijateljice in prijatelji, kolegice in kolegi, sosedi, kakšna sodelavka mi je še posebej kupila darilo (poleg skupnega darila, ki ga je podaril kolektiv).
Rekla bi, da je to stvar posameznika.

Meni je logično, da če se poroči nekdo, s katerim sem prijatelja, pa čeprav ne gre za najboljšo prijateljico, čutim, da moram kupiti darilo.
Če pa je tvoje mnenje tako, da se darilo kupi samo v primeru, če si povabljen na poroko, potem spoštuj svoje mnenje in ni potrebno kupovati.

Mislim, da ni potrebno, da druge sprašuješ o tem, da ne boš potem kdaj v prihodnosti imela slabe vesti glede tega.

Lp Urša

New Report

Close