Da se malo oglasim po dolgem času!
Jutri ponovno začnem migati in merkati malce bolj…ker sem imela sedaj dolgo pavzo.. moram pa reči da mi ta počasen način ustreza ker se je telo navadilo na novo težo in ker sem uspela obdržati izgubo, to je 5kg minusa, kar je in ni veliko 🙂
Čestitke vsem pa ne obupati! se še oglasim
Pozdravljeni – če koga zanima
Avgusta se začne ponovno Izziv zdravega hujšanja v LJ (že 4. izziv) in mogoče , če bo dovolj prijavljenih tudi v MB. Pristopnina je 25€ za 3 mesece (12 tednov). V teh dvanajstih tednih spoznate vse kar rabite vedet o prehrani (vlaknine, beljakovine,…). Povprečna izguba v 12 tednih je 12 kg. ( približno 1kg na teden)
Za prve tri zmagovalce so tudi nagrade in je.
Vse dodatne informacije dobite na: [email protected]
Najmanj 20 in največ 30 ljudi. (zaenkrat je prijavjenih mislim da 11)
Se vidimo
lp
Zdravo!
Pred 14 dnevi sem že pisal da sem začel z 90 ločevalno dieto! Lahko povem, da zaenkrat je učinkovita, počutim se vredu, izboljšala se mi je prebava, grešim nena, lačen nisem. Če pa sem že lačen sedaj pojem kako sadje, ponavadi sem pa mazno po kaki čokoladi ali čipsu in podobnem!
Začetek:
106,4kg
pas: cca.115cm
po 14 dneh:
103.9kg
pas: cca.113.5cm
Jaz sem z rezultatom zadovoljen in mislim da mi bo uspelo! Sem tudi trmast 🙂 hehe
Čao
Lep pozdav vsem!
Super, carski30!
Čeprav pravo hujšanje se šele začenja. Šele sedaj se bodo začele topiti maščobe. Upam, da piješ dovolj tekočine in da se tudi redno giblješ, kajti brez tega je tudi dieta manj uspešna.
Sicer pa je trma lahko zelo pozitivna stvar, če je le v smislu trdne volje. Na ta način kar bodi trmast in vztrajaj!
Lp
Živjo vsem! Tudi jaz sem se odločila,da nekaj napišem,ker prebiram ta forum že nekaj časa in me je kar malo opogumil,da sem se kooončno spravila na dieto!Stara sem 23 let in v dveh letih sem pridelala veliko odvečnih kilogramov.Na dieti sem 2 tedna in sem se vmes samo enkrat malo pregrešila…Ko sem začela sem tehtala 73 kg(vsoka sem 167cm) in danes jih imam 70,4…Rada bi jih imela vsaj 56 kot sem jih imela par let nazaj. Evo,pa sem povedala:o)
Vsem tle gor:SVAKA VAM ČAST!!!!; in kar tako naprej!
Hojla!
Po dolgem času se oglašam.In to zeloooo uspešno- prišla do neverjetnih 62 kg.Skoraj me v službi niso prepoznale.Počutje je fenimenalno, zdravje prav tako. In tudi samozavest se ti dvigne.
Moram rečt, da z ločevalno uspeš s trdim delom. Bilo je kar nekaj pregreh in psihičnih padcev ampak to ti še dodatno da minus na tehtnici. Nekako se le izmažeš z vztrajnostjo. Vsaj jaz sem imela nihanja razpoloženja.Tudi poletni plan je bil v normalni meji in tako tudi nadaljujem.
Vsi na forumu: plan sprememb mora biti jasno začrtan in tega se je treba držati! VSEM VAM ŽELIM OBILO USPEHA.
Hojla!
Po dolgem času se oglašam.In to zeloooo uspešno- prišla do neverjetnih 62 kg.Skoraj me v službi niso prepoznale.Počutje je fenimenalno, zdravje prav tako. In tudi samozavest se ti dvigne.
Moram rečt, da z ločevalno uspeš s trdim delom. Bilo je kar nekaj pregreh in psihičnih padcev ampak to ti še dodatno da minus na tehtnici. Nekako se le izmažeš z vztrajnostjo. Vsaj jaz sem imela nihanja razpoloženja.Tudi poletni plan je bil v normalni meji in tako tudi nadaljujem.
Vsi na forumu: plan sprememb mora biti jasno začrtan in tega se je treba držati! VSEM VAM ŽELIM OBILO USPEHA.
Hojla!
Da mal obudim to temo. Več al manj se klatijo neke reklame po forumu … pa bom raje obudil staro temo. Danes sem se tehtal in imam 79kg trenutno ampak res ogromno jem pa sicer zelo počasi zgubljam še zadnje kilograme bi se reklo. Nekje v treh mesecih sem izgubil to kilo.
Upam, da še kdo od teh ki so sodelovali v temi odpišejo kako je z napredkom.
Lp
Hej, Goran, bravo!
Jaz sem danes spet vesela. Po dobrih dveh mesecih, ko sem imela v obdobju zmanjševanja telesne teže najmanj kil – izgubila sem jih 20 (potem je prišel dopust, pa dve poškodbi in tri kile gor – groza, natanko pred mesecem dni sem imela 83,5 kg) sem spet na najnižji točki – to je 79,7 kg. To pomeni, da grem od te točke samo še navzdol s kilami. Še kakih 20 kg, da pridem na idealno težo (višina 166 cm). Je pa res, da gre vsaka kila težje dol. Telo se strašansko upira temu, da bi imelo manj “depozitnega tkiva”. Zato vem, da me čaka še dolga pot do ideale, a jaz se ne dam. Glede na to, da nisem na dieti in da se sedaj počutim tako dobro kot že dolgo ne, mislim, da mi ne bo problem vztrajati še kako leto ali dve, potem pa vzdrževati pridobljeno telesno težo.
Lp