Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Danes sem začela hujšati – pridružite se mi

Danes sem začela hujšati – pridružite se mi

Moja omara z oblačili je postala premajhna. Včeraj sem si vzela čas, zmetala vse ven in začela zlagati na tri kupe svoja oblačila. Na en kup sem zlagala vse, kar mi je postalo preveliko in sem doslej še nosila (izgledala pa kot en obešalnik, na katerem vse visi). Na drugi kup sem zložila svoja stara oblačila, ki jih nisem zavrgla (šparovna Savinjčanka pač), pa so mi zopet prav (v tem tisočletju se je to zgodilo prvič!). Tretji, čisto majčken kupček, pa predstavljajo stara oblačila, ki mi še bodo prav. Ker gre za brezčasna oblačila, sem v eni uri pridobila toliko oblačil, kot jih že dolgo nisem imela! Juhu!
Razmišljala sem, kaj bom storila s prevelikimi oblačili. Imelo me je, da bi jih shranila (za vsak slučaj), potem pa sem se odločila, da nazaj na stara pota ne smem več, zato jih bom oprala, zlikala in podarila Karitasu. In s tem se bom dokončno poslovila od prve tretjine viška svoje teže.
Kot je že napisala Pandica: Punce, potrudite se, se splača!

Lp

ojla..

najprej moram vsem čestitat za dosežene rezultate..res se dobro držite..
no, saj gre tudi meni čedalje boljše..med prazniki je bilo sicer malenkost več hrane kot ponavadi, vendar sem se potrudila, da sem zraven malo več športala..sem pa takoj v ponedeljek spet začela z zdravim prehranjevanjem..sicer pa grem sedaj skoraj vsak dan na sprehod ali pa tečem..če je le lepo vreme :)..še vedno pa naredim tudi kakšne vaje za čvrsto telo..no, toliko o meni..

..in kako gre vam?

lp

Danes sem se tehtal in trenutno kaže 85kg kar je precej dober rezultat. Skupno 20kg v 6ih mescih. Struktura telesa se je popolnoma spremenila, najbolj seveda vidno na samem trebuhu in okoli. “Šlaufov” sm se skorajda znebil že, če me razumete 🙂

Prijetno hujšanje še naprej 😉

Pozdravljeni vidim ,da gre nekaterim ,kar lepo dol no meni je šlo tudi v mesecu in pol za 6,5kg sem tudi na ločevalni in mi je kar všeč ni nobene krize ni nobene želje ,da bi kar jedu ali kaj podobnega samo še z rekreacijo moram začeti pa bo na začetko ko sem začela sem jih imela 92,50kg zdaj jih imam 86,in sem zelo zadovolna no še bolj pa bom če jih dam še kakih 10-13kg no pa še naprej uspešno hujšanje in lep preostanek vikenda pa se slišimo

Da se spet malo javim… danes sem se tehtala in imam 70,5 kg! Jupi! Če bi kaj bolj telovadila, bi bila izguba verjetno še večja. 😀 Upam da bo šlo takole še naprej…

Lepo lepo, dobro da vam uspeva 😉

oj vesela sem za vse tisteki ste že shujšali in tiste,ki še boste ,imam eno uprašanje zanima me kje se lahko dobi knjiga ločevalne diete naslednjih 90dni.hvala in še enkrat hura

Za kjnigo ne vem tukaj pa je link, kjer najdeš vse o dieti in pa še forum.

http://mojplanet.si/intro/index.php

Lp Anda

Živjo,

jaz imam pa eno vprašanje: zgubila sem 3.5 kg do zdaj, pa oblačila so mi tut že postala širša… sam me pa zanima kok kg je ponavadi tiste vode, ki naj bi jo najprej izgubil in kdaj začenš dejansko izgubljati težo?

lp

Pozabi na to 😛 Ti samo pridno hujšaj pa bo. Struktura telesa se ti mora spremeniti. To vidiš ko se pogledaš v špegu.

Sem nekaj za foro prebral forum “mojplanet”, ker si nisem nikol pogledal te diete za 90dni. Me je kr stisnilo kake omejitve so 😀 Dobro da eni sploh še živite.
Kje ste pa ostali ?!?!?! 😀

Ja GoranP sem sama nekaj brala in se odločila, da se te diete ne grem. Pač pa sem se potem raje odločila za zdravo prehrano. Ajdi. sem samo hotela pomagati.

Drugače sem pa še tule. Zdaj grem telovadit-pumpat, potem pa se javim ko se stehtam.

Lp Anda

Ekola pa sem nazaj!

Sem se “spumpala”, malo sta mi čebeli pomagali. In tehtnica je pokazala napredek. Tako da imam 11.5 kg MINUSA. Jupije.

Ja še bo šlo, ker mora. Tole s telovadbo si pa nikoli nisem mislila da je tako fajn. Moram priznati, da sem se v zadnjih letih zanemarila, sedaj pa toliko bolj uživam.

Torej uspehom naproti.

Lp Anda

Super. Jaz tudi pravim, da je bolše zdravo hujšanje kot pa definitivno odrekanje vsemu in neki strogi režim, kaj se je na kateri dan.

lp

Sem iz radovednosti danes izmeril obseg trebuha, glede na pas, ki sem ga prej nosil z sedanjim stanjem. Rezultati so kar smešni.

obseg trebuha:
prej: 105 cm
danes: 90 cm

Ni slabo 😉

Vse, kar mi zdajle pade na pamet je: Uauuu! Čestitke, GoranP!

Bravo GoranP. to pa je res odličen in vzpodbuden rezultat. kaj ni slabo, to je fascinantno.

Lp Anda

Zanima me, kako ste uspele s hujšanjem??

Jaz bi rada izgubila le 3 do 4 kg, pa ne gre in ne gre.

Sicer je res, da pri hrani nisem dosledna in da pojem vse kar vidim, ampak gibam se pa veliko.

Nisem ravno debela, vendar me motijo “šlafi” okoli pasu. Začela sem delati trebušnjake, predno grem spat.

Lp, Maja

Da sporočim še trenutno stanje. Tehtnica kaže 83,9kg kar je čisto v redu.

Lp

Napiši kak jedilnik imaš in ob katerih urah ješ. Sami trebušnjaki ne odstranijo tega okoli pasu.

Lp

New Report

Close