Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa čiščenje organizma z grenko soljo

čiščenje organizma z grenko soljo

Občutek je res dober in tudi prijetno se počutiš pa takšnem čiščenju,jaz to delam že par let in si ne morem predstavljati,da tega ne bi več storila,kako se zdraven še fino prečistiš,to pa potem vidiš v wc školjki.

Fuj.
kako lahko to počnete svojemu telesu.

Zivjo…lani marca sem naredila ciscenje organizma z grenko soljo in oljem (kateri je omenjen v formu…8dcl vode…zvecir mesanica olja z grenivko itd…)za post sem se odlocila ker ze dolgo casa imam povisane jetrne teste in celo zivljenje tezave z alergijami…morem povedat da sem nad rezultatom bila zelo zadovolna…pocutla sem se super…prvih 14dni po opravljenem postu sem izgubila 8kg…po stirinajstih dneh pa so mi kilogrami zaceli brez kakrsnih djet padat dol preblizno 1kg na mesec…v manj kot 1letu sem izgubila dobrih 15kg…ker sem se u zadnjih dneh spet pocutila “napihnjena” sem post ponovila…vendar me ni tako “scistil” kot prvic saj sem cez noc vse izlocila skozi “bruhanje” zanima me ce bi kdo vedel zakaj..saj predvidevam da tokrat mi ni ratal..vemo vsi da post poskrbi da se scistimo skozi analno odprtino..pri meni pa tokrat ni bilo tako..upam da mi kdo ve kaj povedat o temu…vseeno pa ta post svetujem vsakemu saj ko sem prvic vidla rezultate nisem mogla vrjet rezultatom…..

Kaj je lahko narobe pri tem čiščenju če si imel grenke soli za tretje čiščenje še samo za 4 deci raztopine? Ali potem to olje ostane v tebi? Se ne izloči dokončno? Ker potem moram hitro v lekarno…Hvala punce za odgovor. Lp

Moja izkušnja:pred čiščenjem jeter mi je zdravnik nameril dioptrijo -3.Po treh čiščenjih jeter v enem mesecu pa -1!!!Mislim,da tu ni potrebna nikakršna znanstvena raziskava…

Odgovor na objavo uporabnika
Dieta, 27.07.2011 ob 16:03

Jaz sem z grenko soljo poskusila pred pričetkom shujševalne diete, pa sem se po zaužitju počutila zelo slabo. Mislim, da se je najboljše potruditi se z svežimi zelenjavnimi sokovi, zelenim čajem in nekaj dni posta. Ja, koliko pa tehtate g.Olga?

Pozdravljeni vsi,

Kot izkušen zasebni vlagatelj vam ponujam hiter in enostaven način za pridobitev finančne podpore. Posojila odobravam po vsej Sloveniji brez kakršnih koli vnaprejšnjih stroškov. Moji pogoji so pošteni in pregledni, zato ste lahko prepričani, da ni nobenih skritih stroškov. Ne glede na to, ali morate premagati kratkoročne finančne težave ali izvesti večje naložbe, sem tu, da vam svetujem in pomagam. Še danes me kontaktirajte, da bi izvedeli več o svojih možnostih in našli rešitev, prilagojeno vašemu finančnemu položaju. [email protected]

S spoštovanjem

New Report

Close