Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! CHEMTRAILS – Globalen zločin s kemijo v atmosferi

CHEMTRAILS – Globalen zločin s kemijo v atmosferi

odličen video!

sicer pa…ovce raje buljijo v tv…:(

chemtrail očitno bo neki na tem, kr to kar se dogaja v luftu je neki cudnga. nihce ne čist točno kaj je s tem, to vedo tisti, ki majo prste vmes. je pa zelo neodgovorno, da se tako obnašamo do planeta- ker se bo to čez neki čaSa vrnilo v taki ali drugacni obliki.

prevec priganjamo naravo v neki . mislim da bi lahko preprecli ozonske luknje. pa nič ne vedo o tem.

sam MALI ljudje ne morejo nič tko nardit proti temu, vprašanje je kakšne so gospodarske s tem pa politične žželje nekoga (ZDA) zadaj , je pa priporočljivo in nosi odgovornost. če se sami potrudimovsak po svoje in naredimo nekaj za svoj planet .

politiki itak vlečejo svoje vrvice kamor hočejo.
SPREMEMBE SE KAŽEJO POČASI A vztrajno!!!. high temperature, windstorms, tsunami, . ..

je pa res (tko pac tudi nekateri znanstveniki pravijo, da je vse to kar se dogaja , NATURE DISASTERS samo posledica naravnega cikla v katerega zemlja prihaja (naj bi se nahajali v predledeni dobi) sledila pa naj bi …. LEDE… D. seveda čez ok.200-300 let.

dinozavri tudi niso čez noč pristali v ICE AGE zaradi njihovih plinov “CO2″ = to je v bistvu samo naravni cikel v katerega preide planet, isto kot menjava polov, magnetnega polja, itd. kar se je ze zgodilo pa nas se ni blo takrat na zemlji ” bolj pametne -razvite rase od nase pa tak al tak še nikol ni bilo pred nami” tko , PROSIM – THINK ABOUT THAT and send your opinion!!!
just like that are changes possibly.

Ponovno odpiram to temo, kjer je spet zelo zelo aktualna!

Glede na to, da so v tem prahu barij in aluminij… se je že kdo za štos šel in v laboratoriju preveril nasičenost v svojem telesu? kot zanimivost naj povem, da v sloveniji nisem dobil NOBENEGA laboratorija, ki bi delal te preiskave kljub temu, da sam barij večkrat uporabljajo v zdravstvu saj ga bolnikom dajo za pit, zaradi lažjih preiskav za druge bolezni.

če boste pogledali na stran http://www.arrs.gov.si/sl/ boste ugotovili kar nekaj zanimivih raziskav, ki so jih opravili po naročilu Vlade in EU. In tudi sicer je zelo zanimivo, kdo financira te raziskave.

torej še enkrat vprašanje: je kje laboratorij, ki bi delal preiskus nasičenosti barija v telesu oz ali je kdo že delal ta test?

hvala za odgovore!

CHEMTRAILS – Globalen zločin s kemijo v atmos
jaz do pred parimi dnevi sploh nisem vedel niti do sedaj nisem slišal za to ter kaj se dogaja na nebu
sedaj pa prebiram in iščem vse kar je povezano z tem do sedaj sem z parimi kliki zvedel toliko da ne
vem kako je možno da tega nisem nikoli opazil niti nikjer slišal kaj se na nebu dogaja že toliko let
treba je ljudi spodbuditi ter jih zbuditi iz sanj saj tako se meni zdi kod da sem dosedaj vse to prespal.

od letošnjega pustošenja žledu v SLO in do poplav v BiH, Srbiji in Hrvaškem se vedno bolj sprašujem….ali res vsi ljudje spijo…

rabim CB!

New Report

Close