CHEMTRAILS – Globalen zločin s kemijo v atmosferi
Špricajo, povsod špricajo! Prekrivajo nebo s kopreno, čakajoč vremensko fronto iz smeri Španije…. nato bodo pa s Haarpi skušali naglo ohlajevati atmosfero……
Medtem pa “slovenčeki” spijo svoje spanje in sanjajo svoje sanje misleč, da so budni, da živijo,……..pa še norčujejo se iz nas in iz naših opozoril, arogantno in prepotentno zahtevajo od nas dokaze. Saj ne vedo več, kako izgleda čisto, naravno nebo- pozabili so…… Hvala jim za vse etikete, ki nam jih lepijo.
Tale forum je itak postal bezveze, saj ga bere le peščica ljudi……ostali se itak raje poslužujejo “dojenja” in laži iz medijev…..
Tako pač je, kaj češ…..
Pri nas v osrednji Sloveniji tudi škropijo.
Poglej skupino na FB, ki zbira video in slikovne dokaze.
Kdo je odgovoren za kemične sledi na nebu? (NO CHEMTRAILS SLOVENIA!)
Vsekakor bi rabil pomoč pri izdelavi orgonskega topa.[/quote]
Upam, da si bo Miran lahko vzel čas tudi zate. Pošlji mu mail.
Vso srečo![/quote]
Gospodu Miranu sem že pisal. Odpisal mi je, da mi želi pomagati, vendar je do nadaljnjega popolnoma zaseden s projektom “orgonizirajmo okolje”. Če poznaš še koga, ki zna kakovostno izdelati orgonski top, mi sporoči.
Sicer pa danes poteka na polno škropljenje. V času nekaj več kot dveh ur in pol, začeto s štetjem nekaj po 10. uri, sem naštel kar 71 letal, ki so za sabo puščala vidno sled. Škropljenje še ni zaključeno.
Upam, da si bo Miran lahko vzel čas tudi zate. Pošlji mu mail.
Vso srečo![/quote]
Gospodu Miranu sem že pisal. Odpisal mi je, da mi želi pomagati, vendar je do nadaljnjega popolnoma zaseden s projektom “orgonizirajmo okolje”. Če poznaš še koga, ki zna kakovostno izdelati orgonski top, mi sporoči.
Sicer pa danes poteka na polno škropljenje. V času nekaj več kot dveh ur in pol, začeto s štetjem nekaj po 10. uri, sem naštel kar 71 letal, ki so za sabo puščala vidno sled. Škropljenje še ni zaključeno.[/quote]
Kontaktiraj z njim še enkrat, verjetno se je že toliko razbremenil, da si bo lahko vzel čas zate.:)
LP
Mene pa zanima, kakšen je doseg CB. Če ima enega gospa Kumer v vasi Belo pri Medvodah, ali
je zaščiteno tudi širše območje Medvod – recimo Preska, Medno….
Pa še nekaj: že dva dni me strašno boli glava, pa sicer nimam glavobolov. Ali je to lahko posledica kemije v zraku, ali pa mogoče povečane vrednosti ozona?
Različni CB-ji imajo različen doseg. Pomembnejši od dosega je obseg efektivnega čiščenja in vzpostavljanja harmonije v atmosferi in v okolju.
Taki CB-ji, kot jih ima ga. Meta so tako šibki, da delujejo le lokalno- razen v višino, seveda. Medno, Preska….so popolnoma nepokriti z delovanjem orgonskih generatorjev-transformatorjev. Kolikor vem, so vam najbližji efektivni CB-ji v Lj-Dravlje, v Domžalah( ta je daleč najmočnejši!) in v Kranju.
Obrnite se na Mirana- toplo priporočam! Njegovi topovi se postavljajo v energetsko “mrežo” na pameten in premišljen način, so pa vsaj 20 krat ućinkovitejši od vsega, kar najdete na Netu.
Lp
Ali lahko z izdelki Tower Buster (TB) izničimo delovanje chemtrailov in sistema HAARP? BI bilo TB smiselno uporabiti v Sloveniji okrog vojaških objektov, baznih postaj mobilne telefonije, televizijskih in radijskih oddajnikov ter drugje? Lahko tudi v kombinaciji z drugimi orgonskimi izdelki.
V juniju 2009 je več oseb po ozemlju Cipra, okuženem s HAARP stolpi in velikimi vremenskimi žogami (weatherballs), namestilo več sto TB. Številni vojaški objekti, HAARP antene, antene mobilne telefonije ter drugi objekti so dobili svoj TB.
Ne, ne moremo.
En TB še zdaleč ne zadostuje.
S 36 TB-ji je moć izničiti ELF valove in elektrosmog povprečnega repetitorja za mobilne telefone tako, da postane nenevaren. Za nevtralizacijo delovanja Haarpa potrebujemo veliko bolj sofisticirano orgonsko
napravo…..
Gifting bi v Sloveniji moral biti že zdavnaj izpeljan, pa žal še dolgo ne bo – zavest Slovencev je pod nulo:( – zamrznjena.
http://www.infowars.com/print/misc/gossamer.htm
…….in uradna izjava meteorologov SLO ?
Včeraj sem se peljal po Savinjski dolini in je v enem trenutku na sprednjo šipo padel nek prah. Kasneje sem videl, da je prah take bolj rumene barve. V primeru izpostavljenosti svetlobi pa se na površini, kjer je ta prah, pojavijo mavrične barve. To se mi zdi nenavadno. Tak prah naj bi med drugim izpuščala letala, ki sicer za sabo puščajo sled.