Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa BrutalFIT-nova FB skupina (fitness, hujšanje, zdrava prehrana, gibanje…)

BrutalFIT-nova FB skupina (fitness, hujšanje, zdrava prehrana, gibanje…)

Dragi uporabniki foruma
Odprli smo novo facebook skupino BrutalFIT, kjer želimo da si ljudje vseh starosti izmenjajo mnenja, izkušnje, prehrano, napredke itd. Vse v zvezi z zdravim življenjem, aktivnostjo in seveda glavno temo fitnessom. Zaželjeni vsi da nas všečkate in pokomentirate

Všečkajte nas na
http://www.facebook….420403911342219

Dragi uporabniki foruma
Odprli smo novo facebook skupino BrutalFIT, kjer želimo da si ljudje vseh starosti izmenjajo mnenja, izkušnje, prehrano, napredke itd. Vse v zvezi z zdravim življenjem, aktivnostjo in seveda glavno temo fitnessom. Zaželjeni vsi da nas všečkate in pokomentirate

Všečkajte nas na
http://www.facebook.com/pages/BrutalFIT/420403911342219

zakaj pa ravno brutal? To se mi ne zdi ravno pozitivna konotacija.

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Meni pa se zdi dober naziv. Zdaj je tak trend. Bodi žival, treniraj kot ponorel, bodi brutalen torej. Asociira na surovo moč. Poleg tega so beseda brutalen oziroma njene izpeljanke v rabi za izražanje kakršnega koli ekstrema, “brutalno dober”, “brutalno lep” … Brutalno fit je kar dobra pogruntavščina. Mnenje.

Bolj slabo je to, da uporabnike vabite na spletno stran (ne FB skupino, ampak blogspot, katerega naslov je v coverju na FB), kjer še ni vsebin.

Najslabše pa je, da ni najt informacije o tem, kdo je/bo/so/bodo avtor/-ji nasvetov, če gre za “Center fitness svetovanja prehrane in hujšanja”. Dobronamerna kritika.

Hvala za kritiko. Brutalfit smo izbrali ker kot je povedala AkiAm, bodi brutalen, bodi žival le z hard workout, se daleč pride.

Hvala za opomin te popravke bomo še uredili, v kratkem času.

Informacije pa ščasoma ko se ljudje naberejo seveda še pridejo 😉

Veseli smo kritik in še jih bomo 🙂

Današnji članek , med drugijm objavljen na FB- zelo dober!!
http://www.maxximum-portal.com/Huj%C5%A1anje/Splo%C5%A1no/2/20/975/20/Huj%C5%A1anje:_Pomemben_je_individualni_pristop/

Pa tisti, ki reče, da je treba trenirat brutalno in na hard pojma nima.
Zato pa je oziroma bo tok kripljev v fitnesih in telovadnicah, k jih križ boli, pa včasih mal kolen zaškriplje …ojoj!!
To ni res, da se z hard workoutom daleč pride, ampak bi človek lahko rekel, da si s pametno vadbo lahko prišparaš čas in morebitne poškodbe.

Vse objave so z razlogom: http://www.youtube.com/watch?v=lsSC2vx7zFQ Npr. zakaj pravimo hard to ne pomeni, brezglavo dvigovanje in nepravilno z možnostjo raznih poškodb in bolećin npr. v križu kot pravite ali pa naprimer sklepih. Da razložim enkrat kako je to mišljeno “HARD”: Trud, volja, brez izgovorov (danes se mi neda, prehlajen sem, moram nekaj opraviti ipd.). Fitness ni balet kot pri nekaterih vidim, ko dvigujejo, se pogovarjajo in imajo enormne pavze med serijami. Rajši eno uro trdnega dela kot dve uri nekega debatnega krožka. Dviguje se resne kilaže (“švicaš, dereš karkoli) ampak ne pa brezglavega in nepravilnega dvigovanja. Ustvarjate si napačno mnenje ko gledate npr. nekatere, ki dvigujejo nenormalno težo zraven pa premikajo še celo telo in delajo tako da so možnosti poškodb velike, tako si vi predstavljate “HARD”.

Z PAMETJO DO UTEŽI IN VAJ IN !!!!RESNIM!!! TRUDOM -HARD WORKOUT

Zdej si pa poglejte video http://www.youtube.com/watch?v=lsSC2vx7zFQ !!!!.

Upam da sem vsaj pribl. razložil.

…kakorkoli obrneš je naziv ZELO SLAB in ima tako kot je rekel Mito, negativno konotacijo.

Sicer pri nas starost ni ovira, ampak po odzivu je največ mlade publike, ki pa se z imenom BrutalFIT verjemi da strinja 😉

…ker “klinci” mislijo, da vse kar je brutalno in nasilno je tudi “frajersko”, žalostno.

Dajte za foro odpret še skupino SoftFIT, dajte gor iste vsebine, pa da vidimo odziv 🙂

Eni smo zgleda res old school, meni brutalno tudi ne zveni ravno vabljivo.

No naj bo pa ime Fitko ali pa BeautyFIT, pač ne! Vesel sem za komentarje in podobno ampak ime je naša odločitev, in tako bo ostalo, pač Brutal sem kot prej povedal izraža HARD WORKOUT. Poglejte prejšne komentarje in video kaj to pomeni pa bo 🙂

BrutalFIT vas pozdravlja 😉

Vsakemu svoje seveda. Prepričan sem, da ciljne populacije ne bo manjkalo. Kot je že napisala AklAm je to pač v trendu.
Jaz sem v tem poslu že zelo dolgo in besedne zveze brutal in hard me spominjajo na tisti slogan: ‘Što ne ubija jača!’ Verjemi mi videl sem, nešteto žalostnih zgodb ravno zaradi takšnega pristopa.
moje mnenje pač…

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Meni tudi ime odbija, ker me asociira na nasilneže, kriminalce…

Kaj naj še rečem, sledimo trendom in naši filozofiji, ki sem jo prej razložil zato je sledilo tudi tako ime. Upam da bo čim manj takih ki bodo naše ime vzeli napačno in čimveč takih, ki bodo našo filozofijo sprejeli in jo razumeli.

…upam, da zaradi tega imena ne bo poškodb… ko gredo ljudje brutalno[/i] preko sebe in svojega telesa. Tudi samo eno mnenje. Nič nimam proti HARD vadbi, seveda ob upoštevanju svojih zmožnosti (zaradi morebitnih že prisotnih poškodb). V končni fazi tudi… do vsakega posameznika je potrebno pristopiti individualno.

Z vso to “brutalnostjo” in “hard vadbo” zagovarjamo pravilno delo in pametno vadbo, nikoli se dvigovanje uteži ne sme sprevržti v brezglavo in naduto dvigovanje z kilažami, s katerimi bi se nekateri radi “pokazali”. Naj bodo kilaže in aktivnosti resne vendar ne čez svoje telesne zmožnosti. Resno v to ,ampak kot povem fitnes, vadba, borilne veščine itd. tukaj vseeno ni “baleta” 🙂

…tudi tisti, ki resneje trenirajo kolesarstvo, tek ali gorski tek, imajo tudi težke treninge, pa ne verjamem, da bi jim “dišalo” ime, kot na primer: BrutalCycling ali BrutalRunning :).
Kljub temu vam želim veliko uspeha v vašem delu.

Meni bi in ciljni publiki bi ta imena verjemi da bila všeč. Ime ostaja, mi pa z vso vnemo novim ciljem in zmagam naproti :)! Maksimalno se bomo in se trudimo za tiste, ki smo jim všeč in nas odobravajo, ter jih bomo na njihovi poti do novih ciljev ves čas spremljali.

New Report

Close