Bruno Groening
Pozdravljeni,
nedavno sem si ogledala film o Brunu Groeningu, za katerega moram priznati, da je name pustil močan vtis in sem resnično čutila neko posebno energijo v mojem telesu. Ali je mogoče kdo imel podobne izkušnje ne samo kar se filma tiče, ampak glede njega nasploh preko Kroga prijateljev Bruna Groeninga, v smeri pomoči, izcelitve ?
Karizmatični zdravitelj = očetovska figura, nadomestek odsotnega ali neprimernega očeta?, arhetip modreca, usmerjevalec, borec, vzpodbujevalec, zaupanje vase, uveljavljanje, simbolni nosilec znanja|razuma|spoznavanja|samoiniciativnosti|asertivnosti|uspešnosti|vztrajanja|discipline|prodornosti| ???
meni se on zdi še eden v množici “gurujev” osebne rasti. Ne odkriva tople vode, ima pač svoj način posredovanja znanja. On je namreč mrtev. Njegovo znanje, prepričanja se širijo preko skupin in z mislijo nanj, vrtenjem njegovega dvdja, ponavljanjem njegovih besed. Lahko bi reklo tudi novodobno pranje mozganov množici, ki potrebuje voditelja, h kateremu se lahko zateče v času krize. Kot neke vrste vera. Nič napačnega samo po sebi. Njegove nauke najdemo v marsikateri “duhovni” literaturi, gre pač za univerzalne generilizirane stavke.
dober prepisovalec :))[/quote]
Zdravilec in genij! 🙂
Aleksandra in M.M.1, malo imata zapacano auro s tako sivo barvo v predelu ust, pazita na jezično čakro! 😀 Drugače pa do mene, bom polagal roke (na usta)… :)))[/quote]
ti začni kej druzga polagat, boš tle manj pisal in neka druga barva se bo izžarevala :)))))
Parket za položit? 😀 Jaz sem se za zdravilca ponudil, za parketarja boš pa morala drugega nafehtat. :)) Neko marsovsko energijo ti izžarevaš, to je planet vojne, bo treba tudi Venero obiskat, da te omehča. :)[/quote]
hahahahahahahahahahahhahahaha, ja tko mal je treba da se nekoga v dobro voljo spravi.
Parket za položit? 😀 Jaz sem se za zdravilca ponudil, za parketarja boš pa morala drugega nafehtat. :)) Neko marsovsko energijo ti izžarevaš, to je planet vojne, bo treba tudi Venero obiskat, da te omehča. :)[/quote]
matjaž, neki bo še od tebe vidim haha
bom bl resno pristopila zdej – parketa nimam, mam pa zlo podobne ploščice, kr se marsa tiče ja – ovnom vlada. kr se venere tiče bom pa kdaj drugič kej več povedala haha