Najdi forum

Britje penisa

dvomim da bom spremenu mišljenje čez 5-6 let, kajti ni bolj hot telesa kot je tisto brez dlak

hah ok, če ti tko pravš ;), sploh je pa govora tuki o ženskem okusu.

Živjo. Imam 17 let in sem se končno odločil, da se obrijem okoli penisa. Sem zadovoljen, saj je videti lepše, pa tudi penis je večji. Imam pa 2 problema.

1. Mozoljčki/rdeče pikice na penisu. Rdeče pikice se mi ves čas pojavljajo po britju in so zelo grde za vidt, ker jih je ful. Kako to odpraviti?

2. VEDNO se urežem, Pa ne fuul urežem, ampak malo. Tako, da mi kri teče iz pikic, kjer sem obril dlake – vendar ne povsod!! Na primer: Jaz se obrijem in čez čas na treh ali štirih mestih začne teči kri iz pikic.

PROSIM SVETUJTE MI, KAKO NAJ OPRAVIM VARNO IN UČINKOVITO BRITJE PENISA, DA SE NE BOM VEDNO UREZAL IN DA BO VSE LEPO IN PRAV. PROSIM ZA PODROBEN OPIS IN NAVODILA. Hvala.

bri si ga po tuširanju in si ga vredu namaži z peno za britje pa počakaj mal. kaj se pa možolčkov tiče si ga brij vsak teden.

kako si ga naj obrijem alhko gdo napiše ai pa pošle kakšno sliko na zasebnega

Še dobr, da se penis poveča, ko se pobriješ.

Tako kot pravi AnalFreak, tiste ženske, ki naju zanimajo (in obratno) imajo raje kosmate tipe. Barbike pa naj kar poberejejo svoje manekene 😉

Seveda obstajajo izjeme, ampak so izjeme.

tud jst sm se pobriu pa mam kr naenkrat rdeče pikice? tega nemaram!!

Jaz sem se pred 3 tedni prvič pobriu star pa sem 12 let pa sploh ni bolelo pa je šlo vse glatko in nisem dobil izpuščaje pa nič!

js sm star 15 let in je tut ful kosmato pa nvm kk nej začnem?
a morm to kako posebno britvico pa peno kupit al pač eno navadno, ker uno ko mam za po obrazu ne mislim uporablat tut tam za spodi al se lak?
pa kk to po jajcih? a kr potegnat je treba sam če so okrogla se ja lahk urežem al kko?
hvala za pomoč

britvico lahko uporabljaš katero pač želiš priporočam pa ti da je vedno ostra in uporabljaj eno za gor in drugo za dol ali pa vsaj zamenjaj nastavke.
kar pa se tiče britja po jajcih pa bodi previden, jas si jih brijem tako da kožo na njih kar najbolj nategnem in jo poravnam, Ja na začetku sem se kar nekajkrat porezal, pol se pa navadiš in naučiš tako da ni problema

Zdravo!

Ster sem 15.let pred tednom sem si dlake nad penisom skrajšal in z škarjicami. A je to dobro ali bi moral uporabiti kaj drugega ?

kako si pobriti jajca???

prava ženska in pravi moški????

leta letijo - iščem stevardeso

brite se po toširanju, pa brez kakega gela za britje, ker mene ta fresh svežina moti “odspodaj” nad kur*em si jih s škarjami skrajšajte pa previdno, pa nebo krvi in izpuščajev, drugje pa lepo s britvico npr po jajcih gre fajn jaz se še nikoli nisem porezal, razen če imate izjemno majhna jajca 😉

lp

pozdravljeni jaz sem star 14let in jaz bi se rad obriu okoli penisa in mene zanima če je to prauza mojo starost,resno da me ne motijo dlake tam odspodaj samo radbi probau kak se počutiš ko se pobriješ. in če bi mi lahko dali še nekšne nasvete za to.

hvala za odgovor

Sem star 32 let in se včasih sprašujem zakaj so današnje generacije tako prizadete!! ovi misli tam da je super moški da ve za vsako žensko kaj ima rada, potem se še en pizdi da ga motijo črne pike po britju, eni se urežejo, najbolj me je pa šokiralo ko sn vido da se že en 12 letnik s tem ubada mislim pa kaj ste bolani!!! boljše je za vas da se sploh neje brijete pa da nimate punce, pa ite na wc, v sobo kamorkoli in si ga tam meči na roke….. to lahko samo gleda. moja punca glih pravi da ste nenormalni da tako delate, pa današnje generacije gledajo samo na VELIKE prsi oziroma nasplošno na lepoto, pa na velikost penisa pa koga to briga kdo ma velikega kdo pa ne če se dva res ljubita lahko ima moški mali penis ali pa ženska male prsi in bota vseeno srečna da sta skupaj!!!! zamislite se malo froci!!!!

1. zakaj se z britjem spodaj ukvarjate več kot z britjem po obrazu…ni neke razlike 🙂
2. za britje vedno uporabite nerabljene britvice.
3. če se urežeš z britvico…bodi moški in potrpi..bo minilo 😉
4. po britju se lahko spodaj namažete z losjonom z po britju..npr. nivea (pomaga)
5. moškost se pri ženskah ne meri s številom dlak po telesu. Je res da ženske želijo urejene moške, ampak verjemite da ne želijo moških ki so več ur v kopalnici oz. kozmetičnih salonih kot ona. 😉

Star sem 13 let in imam kar zelo poraščen spodnji del. Zato ne vem ali si ga lahko že brijem. Hvala za v vnaprej

m4a4 kakor veš!
Ubrij se če hočš če pa ne se pa ne an!
Men je bol pobrit, sam paš usakmu je drgač kul! ☺

star sem 14 let in sem si prvič obriu spodnji del z peno za britje in britvico .prišli so mi rdeči pikice in mi je par minut teklo malo krvi vn iz teh pikic . in nevem kako si odstranit dlačice do konca saj po britju sem meu še vedno par milimetrov dolge dlačice .in še eno vprašanje ali naj si brijem dlačice navzdol ali navzgor . hvala za vnaprej saj sem se prvič briu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close