Najdi forum

Brez družbe, brez prijateljev

Hja, s Semaforumom je tako. Jaz sem se poln upanja prijavil, da bi spoznal podobno misleče. Dobra stran je, da ga uporablja precej ljudi in je dokaj lahko najti koga s podobnimi interesi. Slaba pa, da ljudje forum jemljejo kot dejting stran. Če si moški, te noben ne kontaktira, kot da nisi vreden 2 centa. Če pa oglas objavi ženska, je takoj spodaj 10 thirsty moških, ki bi ji najrajši takoj vdrli v spalnico, kljub temu da ona sprašuje po družbi, ki bi z njo plezala po feratah.
Tako da sploh za ženske je (če ne iščete direktnega seksa) totalno neuporabna. Meni pa itak ni nihče pisal.

Poglej zasebna sporočila.

Hej,,

Sem za družbo…nekje sva istih let.

Z mano lahko poklepetaš in greš na kakšen izlet.

Če si za …se oglasi 🙂

Lp

Odgovor na objavo uporabnika
born_in_85, 21.04.2019 ob 05:48

Poglej zasebna sporočila.

Sem s Primorske.

A bi mogoče midva poklepetala in mogoče šla na kakšen izlet 🙂

A imaš kakšen gmail?

Lp

A je tu kdo,ki ima prav tako težave s spoznavanjem ljudi?Imaš čas vsaj 1x tedensko za kak sprehod?rada bi spoznala izključno žensko prijateljico za aktivnosti v dvoje,kakšen čvek…sem ljubiteljica hribov,ferat,izletov,kolesarjenja,družabnih iger,fitnessa… vse kar nam življenje bogati (btw sem škorpijonka 🙂 )

Odgovor na objavo uporabnika
BHS, 10.03.2025 ob 16:22

A je tu kdo,ki ima prav tako težave s spoznavanjem ljudi?Imaš čas vsaj 1x tedensko za kak sprehod?rada bi spoznala izključno žensko prijateljico za aktivnosti v dvoje,kakšen čvek…sem ljubiteljica hribov,ferat,izletov,kolesarjenja,družabnih iger,fitnessa… vse kar nam življenje bogati (btw sem škorpijonka 🙂 )

btw,pa da si iz Maribora?

Sem 38 letnica iz gorenjske, brez prave druzbe. Iscem prijateljico, fanta imam.

Lahko mi pisete na zs.

New Report

Close