bolezen?
Res je…kaj pa nabildana nora krava??? (JOKE!!)
Sej res…lahko bi povedali, kdo je imel kakšne izkušnje z drogami!!! Čeprav je zato prav poseben forum, ampak meni se ne da tja hodit, me bolj zanimajo izkušnje mojih “kolegov” – se pravi vas!
o kateri drogi te zanimajo moje izkusnje?
Jaz se mejlom nisem pustila nategniti, uporabila sem zadevo le kot prispodobo. So me pa s takimi mejli jasno da zasuli ocitno pohlepni ljudje…
Medicinski ucinki anabolikov so povsem znani. Zbrani so v izkusnjah tisocev ljudi po svetu, ki so jih jemali. Dokazani so njihovi skodljivi, negativni in zivljenjsko ogrozujoci ucinki pri vecini ljudi. Nesmiselno se mi zato zdi, da bi nekdo zgolj z zeljo po misicah nasedal nekomu, ki ga vabi v zlorabo anabolikov. Mislim, da tudi ni zdaj treba govorit o drogah, ker je to zamegljevanje problema. Drogo vzames iz drugih razlogov kot anabolike – pri tem imas bolj zeljo po psihotropnem ucinku kot zeljo po spremembi oblike lastnega telesa, ali ne? Anaboliki so, ponavljam, hud strup, ki ti dobesedno “vzame moskost”, ceprav ti napihne misice. To ni moje osebno zensko mnenje, kakor hoces zaljivo napeljati, ampak tisto, kar te naucijo na medicinski fakulteti. Zal spoznavam, da marsikdaj tisto, kar cloveka v nekaj zapelje, ni zdrav razum ali znanstveno pridobljeni dokazi, ampak sposobnost nepodkovanih ljudi, da zmamijo naivneze v past.
Ce pa smo ze pri moskih in misicah – mene in mojih prijateljic misice ne ganejo prevec! OK, nismo ravno navdusenke nad pivskimi trebuhi, ampak meni misice avtomatsko povedo: dneve prezivljam v fitnesu, torej ne berem oz. pocnem kaj bolj intelektualno pestrega, torej nisem zate…
Se totalno strinjam! Bljak!!!!
Zakaj pa ne vprasas zdravnika v drugem forumu?
Forum je zaprt za komentiranje.