Najdi forum

Star sem 23 let,začel sem se ukvarjati z body buildingom,ker nisem dobro napredoval so mi prijatelji svetovali anabolične steroide.Vzel sem metandienon in ga konzumiral občasno po mesec in pol z pavzami.
Pojavil se je stranski učinek,moda so mi postala manjša skoraj za polovico,malo me skrbi kaj to pomeni,drugače s sexom kakšnih problemov nimam in vse fukcionira kot je treba.Kaj se dogaja?

Lep pozdrav,Miha

Prenehaj uporabljati steroide.

A.

Ja, saj sem jih,slišal sem tudi,da to ni prvi primer.

svetujem ti, da ne pretiravaš s tem.
ne oziraj se preveč na ostale mišice, pazi raje da se s “ta glavno mišico” kaj hudega ne zgodi!Bodi priden!
Ps: koliko časa pa že bildaš?

Hai!
Bildam tri leta.S ta glavno mišico je vse v redu,samo saržer se je pomanjšal,he,he!
Ampak, mal me vseen skrbi !
Miha

Predlagam ti, da tole temo odpreš na forumu zdravje, da ti odgovori strokovnjak…pa vso srečo!

se sploh zavedas, da si v nevarnosti? Se sploh zavedas, da te lahko kap, srni infarkt? Se zavedas, da lahko umres? Zakaj mislis, da je to v sportu prepovedano! Ker so anaboliki nedolzne marjetice? Jemljes hud strup!!! Takoj prenehaj!!!

Glede na to da so se ti moda zmanjsala…..a je v seksu kaj sprememb???

naprimer…..a ti kaj manj pride…al pa kaj podobnega…mogoce se je pa odvecna koza porabla, ker so se ti ostale misice tok povecale…..sej to je vbistvu se bols kot pa da ti moda dol visijo…..vprasi ostale bodi builderje….ce imajo isti problem….

Hja, res, najbolje da razmisljas o svojih misicah, za katere bi ocitno bil voljan dati svoje zivljenje! Pa pravijo, da smo babe butaste s svojimi shujsevalnimi dietami. Pol toliko niso smrtonosne in skodljive kot to, kar jemlje Miha. Ne morem verjet, da ste tako naivni. Mislite, da se vam ne bo nic zgodilo, da ste nedotakljivi? Hja, kapi se seveda dogajajo drugim… Lahko si kripl za celo zivljenje in te to ne skrbi. Hej, moda so se ti zmanjsala, halooo! Bi rad bil sterilen? Testisi so zleza, ki izloca moske spolne hormone in kmalu bodo atrofirali (se zmanjsali), ker vnasas stvari v telo, ki izlocanje teh hormonov zmanjsujejo. Res, prekleto zdravo zivljenje je to – si “utrjevat” telo s takimi pilulami! Prihodnost te ne skrbi. Glavno, da imas pri 23 letih misice, a ne?

to verjetno ni men namenjeno

Sam fitnesiram do te mere, da imam lepo oblikovano telo z ne preveč mišicami, ker mi je to neestetsko. Itak stvar okusa posameznika. V vseh 5 letih, kar se ukvarjam s fitnesom in yogo, nikoli nisem niti pomislil na anabolike. Prakticiram izključno fitness z normalno prehrano. Sem se o temu pogovarjal s trenerjem za fitness, pa je rekel, da je dost stranskih učinkov, ko začneš jemati. (kot si sam rekel, zmanjšanje mod, potem še upad libida, grdi mozolji, višji pritisk, gibljivost se ti močno zmanjša). V eni reviji sem prebral, da ti steroidi izhajajo iz izvlečkov snovi, ki jih uporabljajo za višjo plodnost krav (hudoo). Ne vem, men je to malo preveč kemije in pi….rij noter. Upam, da boš nehal s tem strupom!

lp,

Namenjeno je tudi tebi, ker po tvojem odgovoru sodim, da prav tako mislis, da so anaboliki kamilice!

nene…mene samo zanima….ce ma tip ze iskusnje s tem naj pove….drugac pa hormoni niso zame…mogoce kaksne psyhadelic zadeve ne pa hormoni

Izkusnje! Hja, en ti lahko pove, da ga po anabolikih se ni kap, pa da tut ne verjame v to, pa da je to cist kul stvar in kolk ti misice zrastejo, pa ja, zdravniki samo eno paniko delajo okol tega, v resnici je pa to fina papica, ki iz tebe napravi pravega moskega? Mu bos verjel? Prosim, da takim “izkusnjam” iz fitnesa ne prisluhnete! Po izkusnjah in zagotovilih bi naj tudi vsak, ki bo dolocen mejl forwardiral dobil 200 USD – pa ste jih, ce ste to storili? Ne pustite se nategnit, zlasti glede tega, kaj bo vase telo konzumiralo in cesa ne. Malo pameti pa menda ja ne skodi? Ali so misice vaznejse od tega?

Vem, da številni, ki se začnejo ukvarjati z body buildingom postanejo s časoma (malo pretirano rečeno) obsedeni s tem in so za večji obseg mišic pripravljeni storiti vse.Tudi jemati zdravju škodljive snovi.Vprašanje pa je ali se vse to splača…
Miha, cenim tvojo vztrajnost (3 leta), saj vem da ni tako lahko.Številni obupajo že po dveh mesecih.A vseeno, PAZI NASE!!!
ciao
tanci

miha, ravno uni dan sem v knjigi Intimni dotik zasledila, da ima sintetični hormon, imenovan 19-nortesteron, ki ga nekateri atleti (in verjetno tudi ti) uporabljajo za povečanje mišične mase stranski učinek. in to je ta, ki si ga ti omenil. moda se zmanjšajo kar za polovico.
a se nisi pozanimal o stranskih učinkih, ko si to začel jemat ?

Bral sem marsikaj o steroidih, tole o modih pa še ne.Takrat ko sem to jemal
sem kar naprej sexal s punco, je rekla da me ne dohaja.To se mi je po svoje zdel kul!! Men se zdi, da se tud v glavi misel spremeni,in to na še več sexa.

Ja, zdej ne bom jemal,ker me je strah,da ne bi še bolj atrofirala moda.Ne vem,tukaj ni nobenega strokovnjaka………………..Čao,Miha !

Men so tud velike mišice grozno neestetske…Nabildani tipi so mi čist mim!

ja, ma še bolj ogabno pa zgleda, če je nabildana ženska !!!!!

ah ja…..zenske….

IZKUSNJE so lahko pozitivne in negativne…..Kakrsne koli izkusnje so dobre.

Ne vem kako lahko ti, kar ocenis da je nekaj slabo nekaj pa dobro. 10 tipov bo reklo da so (ce vzamem primer droge) droge slabe, deset jih bo reklo da so droge dobre…ampak jaz bi prisluhnil tistim ki so z drogami imeli izkusnje in o tem najvec vejo, ker so stvar pac na sebi probal…. Jst bom bol verjel narkomanu ki mi bo povedal da je vzel drogo, bil par ur HI, potem je mel pa dva dni probleme (ce jih je imel) kot pa nekemu dohtarju, ki so ga vsoli naucil da je v drigah sam hudic ali pa neki zenski ki ve samo to kar je slisala od se sama ne ve kje.

Torej…..najvec zves od cloveka ki je probal…ima negativne in pozitivne izkusnje….kaj pa potem vsak posameznik od tega potegne in kolk mu verjame je pa njegova stvar

….sicer se mi pa zdi skoda casa zgubljat s takimi, ki so bili nategnjeni, zdej pa to posplosujejo na vse zadeve…. Ce si se pustila nategnit mejlom kot so FWjaj 10im..in srecen bos 10 dni si si sama kriva. Ce se pa nisi pustila nategnit, pol bodi pa tiho ker ne ves ali je to res ali ni!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close