bolečine v nogah, krči in sbrenje
pozdravljeni,
moje težave se nahajajo od kolen navzdol. To se vleče že kar nekaj mesecev, bila sem tudi pri zdravniku, pa ni bil zainteresiran za karkoli. Predvsem ponoči me zbujajo močni krči. Naj povem da je so ti krči v veliki meri prisotni samo pri eni nogi (mišici zadaj, pod kolenom). Sedaj je bilo kar nekaj časa v redu, sedaj pa se je spat pojavilo. Naj povem da je ta mišica na otip trda in tudi boli me in ko ležim, ne morem imeti noge stegnjene in naslonjeje na tej mišici, ker je bolečina prevelika. Ko so se začeli krči pojavljati ni bilo tako, sedaj pa se to kar stopnjuje. Pojavila pa se je še ena stvar, ki tudi ni prisotna od začetka in sicer srbenje. Srbi pa me okoli gležnjev in tisti del do prstov, to pri obeh nogah. Ne vem če je to povezano, a vseeno omenim.
Lepo prosim, če mi znate povedat kaj bi lahko bilo narobe in lepo prosim za nasvet kaj naj storim. je to lahko nevarno, kaj se lahko razvije iz tega, posledice..?
najlepša hvala za čas,ki ste mi ga namenili.
lep pozdrav,
Zala
Nočem se ponavljati, vendar ste zakisani. Ponoči jetra pospešeno rasztrupljajo, zato se največ težav pojavi prav ponoči.
Srbenje so verjetno glivice, ki imajo izredno rade zakisano okolje.
Program je torej razkisanje (bazična prehrana, bazični minerali in bazične kopeli) – uporabite iskalnik, to so naše standardne teme na tem forumu.
LP