bolečine v jajčniku,cista
Pozdravljeni imam eno vprasanje… mislim da nekje pred enim mesecem sem imela kontrolo pri gin. Oz bris.. ker me je bolelo na levi strani sem prosila za UZ. gin je ugotovila cisto 3x2cm… poslala me je na odvzem krvi za markerje,ko so dobili izvide mi ke samo napisala da je izvid vredu in da svetujejo kontrolo cez 3 mesece. Zakaj kontrola ce je izvid vredu ???.. prejsni torek sem dobila normalno menstruacijo prav tako sem zacela jemati kontracepcijske tabletke yazz kot sedaj ze vrsto let… menstruacijo imam ponavadi max 4 dni in takrat je ze zelo sibka,sedaj pa je trajala 6 dni .. zdaj pa imam ze tri dni kar mocne bolecine na levi strani,bolecine sevajo tudi v spodnji del kriza ter medenico in notranjo stran noge…. bi lahko bila cista vzrok za te bolecine ? Sicer sem narocena za pregled komaj cez en teden ker sem prosila za pregled ker me res boli… najlepsa hvala za vas odg lp
Pozdravljeni,
na kontrolo so vas naročili, da vidijo, ali bo cista izginila. Če so bolečine hude, je pametno, da greste na pregled v urgentno ambulanto.
LP