Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Bo prijateljstvo in druženje, ali le poznanstvo?

Bo prijateljstvo in druženje, ali le poznanstvo?

Lani novembra sem navezal stik z vrstnikom, ki se je preko pisanja pokazal za v redu osebo. Sčasoma je prišlo do dogovarjanja za druženja. Toda do danes se nama še ni uspelo zares družiti. V vsem tem času sva se samo enkrat dobila na pijači in to je bilo to. Npr. za danes sva bila dogovorjena, da pridem k njem in gremo zvečer z druščino ven. Vprašal sem ga, ali se danes zagotovo dobimo in zatrjeval je, da tokrat pa zares in da ni šans, da bi kaj prišlo vmes. No, na koncu dobim sms da ne bo šlo, ker mora delati. To se je sedaj zgodilo že nekje sedmič ali osmič. Pa me zanima, ali lahko sploh računam na kakšno prijateljevanje ter bolj ali manj redno druženje? Ali naj se sprijaznim, da se bo enako zgodilo še devetič, desetič itd. in da dlje kot do poznanstva in pisanja preko neta ne bo prišlo?

meni se je dogajalo podobno. si m ali ž? kje pa si spoznal/a to osebo? na internetu? jaz sem nekoga spoznala na netu pa je bilo zelo podobno. na začetku je skoz nekaj obljubljal in vedno isto, da nima časa itd. potem pa kar naenkrat izogibanje, izgovori v smislu, da sem premlada za njega (mislm halo, saj ga nisem prosila, da se poroči z mano…). in potem kar naenkrat da se pa on sploh ne dobiva z ljudmi iz neta. ja halo in tega ni mogel povedat takoj, zavajanje par mesecev potem pa da se on ne dobiva.

Sem m, z njim sem navezal stik preko neta. Je tekla debata o druženju in iskanju prijateljev, pa sem mu za foro poslal zs in tako se je začelo. Saj nama se je enkrat celo uspelo dobiti v živo. Ne vem pa, kako bo v prihodnje. Verjetno je tudi razlika v odnosu m : ž, ter druženje m : m. Za tvojega nesojenega znanca lahko rečem, da ali se je ustrašil ko je uvidel, da gre malo bolj zares ali pa je ugotovil, da mu ne ustreza tak način spoznavanja.

New Report

Close