Najdi forum

bivši ima novo punco

Lena39, kot prvo si kupi pošteno puhovko, da ne bo preveč fovšije s tvoje strani. Drugo, večinoma so bili očetje tam zato, ker ste babe prelene, da bi svojo leno rit dvignile ob rani uri in vam to pedenajo, “hišniki in dostavljalci”. še kaj ??

Ne Kolotek, tam so bili očetje, ki so v zakonih, ker so Očetje z velikim O. Ker se zavedajo, da partnerstvo in starševstvo prinaša s seboj tudi delitev obveznosti. (Hvala puhovko pa že imam in ne samo eno :))

Lena

Koliko pisanja na pamet. Si jih anketirala?

Koliko pisanja na pamet. Si jih anketirala?[/quote]

Ne, nič na pamet in anketiram jih že 10 let – te familije vendar poznam :)) Saj živimo v istem kraju, otroke vozičkamo že od rojstva dalje, pa druženje s starši v vrtcu, pa sedaj v šoli, pa na igriščih, pa dobivamo se v prostem času…valjda poznam stanje duha v familijah za več kot pol hčerinega razreda, in še precej okoli, saj živim med prijatelji in v prijatejskih odnosih. (Ob koncu šolskega leta se starši namreč sami zmenimo in organiziramo piknik npr., enake odnose sem imela z generacijo staršev sinovih sošolcev in sošolk, pa mal sosedi in drugi starši, ki jih srečuješ na dejavnostih, pa pol še drugi ki so frendi od tvojih frendov….)

Za preostanek prisotnih (ene par je celo mojih prastarih prijateljev in znancev s časa šolanja iz sosednjega kraja, ki jih tudi poznam s celim sorodstvom vred :))) pa samo statistično ocenjujem, da je bilo tam mnogo več očetov kot pa mamic, parov pa praktično nič. Sem pa že na začetku napisala par zgodbic očetov, ki so tam bili, saj smo imeli cajt malo poklepetat pred odhodom avtobusa (ker nismo bili v parih smo imeli tudi možnost malo socializirat, ne :)) kar kot stari znanci in prijatelji itak skoz počnemo, še posebej sedaj, ko so otroci večji in se ne srečujemo več vsakodnevno pred šolo :)))

Ne vem Kolotek zakaj se spet zapikuješ v moje komentarje in zgodbe??? Se te mogoče tičejo??Mogoče sebe v njih vidiš??? (zdej najbrž veš kako tebe in tvojo novo vidijo in ocenjujejo v kraju kjer živiš…?)

Lena

Da, samo tebe sem še čakal, ti si mi odprla oči, spreobrnila si mnenje celemu okolišu kjer živimo in končno sem izvedel, kako strašno negativno mnenje imajo proti nam:) :). Strašno, ti rečem…. Če bodo še vnaprej tako prijetni, se nam nikoli ne bo potrebno odseliti. Neka vrsta padavin se imenuje babji pšen. Le čemu? Vsaka podobnost s tvojim enostransko nastrojenim pisunstvom je zgolj naključna?

Le zakaj se čudite da vaši otroci ne marajo “ta novih” če jih pa pred njimi zaničujete?
Pa kaj je z vami folk a ste čist okrog obrneni ste res tako ozki da vidite samo naravnost in ne levo in desno?
Vaš bivši ima vso pravico da si ustvari “novo” družino ali naj za vami leta?ste res tako bolano ljubosumne?
Sem sama na istem imam otroka od prej in moj mož tudi pa veste kaj? če bi na mene moj bivši tako gledal bi ga že zdavnej nekam poslala…

pa LP

blabla89…kaj pa če je ne marajo, ker je takšna kot je? tudi mojadva sta bila nad tanovo navdušena….vse dokler ni začela nadirati atija v njuni prisotnosti in metati njunih reči na dvorišče, njunih rojstnodnevnih daril dodeljevati svojim otrokom…..pa nisem jaz nič čez njo rekla??????…..tko da…..vsak od nas svojo zgodbo nosi…in naši otroci tudi…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Ja blablabla89 tudi meni ni potrebno niti besedice o tanovi rečt, sta jo otroka sama “dojela”. Itak pa se meni ženska smili v dno duše saj dobro vem kaj je dobila. Men je itak fuuul všeč, da obstaja – prijatelji sploh dojet ne morejo, da jo tako dobro sprejemam in jim moram kar naprej razlagat zakaj je vendar meni tako zelo koristna 🙂 Je pa pri nas problem v tem, da tip pač kasira bumerang za vse svoje laži in natolcevanja, ki jih je natvezil mojim otrokom o nekih namišlejnih ljubimcih…

Itak je jasno, da starša slej kot prej dobita “nove” in za otroke je to kvečjemu dobro. Tam lahko morda (odvisno koliko sta starša naredila na sebi, če sta sploh kaj ali pa kateri) le vidijo odnose moški-ženska z lepše perspektive kot prej pri starših in lahko marsikaj lepega doživijo. Ne glede na to ali je šlo za varanje ali pa je tip kasneje dobil novo pri nekaterih znancih ocenjujem, da so tanove dostikrat boljše “skrbnice” otrok med stiki kot pa njihovi lastni očetje (ex od moje prijatlejice je enoletno hčerko s stzikov praviloma vračal v pokakani in polulani plenički – jasno saj nikoli in to res nikoli v žviljenju ni zamenjal nobene ne pri tej ne pri starejši hčerki!! – ko pa se je stikov začela udeleževat “tanova” pa je hčerkica za spremembo dobila vsaj čisto pleničko :))

PS: Če tvoj post leti name si full falila. Sem gor samo pisala kako “puranje” se obnašajo tipčki, ki dobijo tanovo in kako jo vlačijo s seboj povsod na razstavo kamor normalni poročeni oz. v vezah očetje (in matere) hodijo solo, ker je tako ekonomično 🙂

Lena

Sicer je malo off topic, samo moj tri letni otrok ve, da so očetove prijateljice prasice (točno to besedno je slišal od mene in točno to reče ko vidi kakšno sliko ali so te ženske v atijevi bližini). Če otroku perem mozek? Ja, ga. Vsem trem. Dvema sem ga tako oprala, da sta oba na gimnaziji in hočeta postat doktorja, haha. Mene ne moti če moj otrok grdo govori, sicer nihče razen najmlajšega noče, ampak se nekaj delat navzven fine znotraj pa da kluva, ni šans.
Ko sem videla pogled najmlajšega, ko je videl sliko svojega očeta z dvema pijanima droljama, sem vedela da je bil ful prizadet. Pa sem ga vzela v naročje in rekla: ati lubčka prasice, pfej so, pokvarjeni so vsi trije. In imata obe deklini “fante”, samo to itak nič ne spremeni ne?

Če bi moj Biser dobil drugo bi bila sicer zanjo izjemno srečna- te veš kako rada bi jo imela ;)), zanj tudi, ampak moji otroci bi njej lahko rekli samo Pr… in v njihovo bližino ne bi smela prit, putka. Meni so pač moji otroci svetinja. Še posebaj pa ne bi prenesla, če bi imela babnica kakšne svoje otroke od prej, ker nemalokrat delate razliko med moževimi (na njih ljubosumne kot sam vrag) in svojimi otroci.
Da bo neka svetilka svetla še tisti redek in dragocen čas ko so otroci s svojim očetom?? Že ob misli se mi obrne želodec. Drugo bi bilo, če bi si otroke delila fifti fifti…. Morda bi jo tako lažje sprejela…. Seveda pa bi jo tudi mogla spoznat in jo prečekirat ipd. Ježuštana, revica uboga…

Še to, kam bi pa ti bivšega poslala??? Saj pa sta vidva že vsak na svojem, ali še živita skupaj ;)?

Novi nick

… ti pa si res za vzgled svojim otrokom, groza….

Nov nick

Vrhunska izvedba, čakamo še na podporo lene, ločevalke &CO!!!! Potem se pa čudimo temu kar imamo.

Bi lepo prosila, kje udriham čez ta nove, sploh konkretno čez “svojo”.

V nos mi gre edino njihova naivnost glede denarja, ki ga njihovi partnerji namenjajo svojim otrokom.

Ja saj in ti.. kak nick že imaš tu (prvič vidim??)…neli, ti pa si verjetno dober vzgled svojim otrokom, haha ;)))). Če bi bila, jim ne bi izbrala očeta kot si ga in ostala sama z njimi, ane in hodila tu na Enostarševski forum?
Tu ni nihče popoln, od nas.. le da očitno ene res mislite da ste pa popolne in ste super vzgled svojim otrokom (no, tu samo pišete da ste popolne pa ne vem kaj še vse, ja ja, seveda).
Jaz nikoli ne pravim da sem popolna, ma kje, imam polno napak in napakic – pač, to sem jaz…. imam pa zato dosti popolnejše otroke.

Ahh, kaj pa imaš ti in čemu se čudiš? Pa ja kje nisi ti sedanja od mojega Bisera, haha. Ker pol ti res ni kaj dosti pomoči, če pa nisi pa bodi srečna, sicer pa ti nimaš NIČ od mene, imaš SAMO TO KAR SI SI ZAKUHALA SAMA ;)). (komentar na tvoj vrhunski stavek:”Potem se pa čudimo temu kar imamo.”).

Upam da kaj ne zamerite, ko ste se tako zagnale, ma jaz nisem nič jezna na vas, samo povem pač kaj mi roji po buči, nič nenavadnega….

počneš ti kaj drugega??

čao, verjamem da te je potrlo. da ti bo lažje, moj bivši ima tudi punco za nameček ima pa še vedno staro ljubico, ki jo je imel še ko je bil z mano. zato pa je bivši, težko mi je samo zaradi nove punce,ki je iskreno povedano čist fajn. sem pa v dilemi, ali ji to povem. upam, da boš ti tudi imela kdaj fanta ali pa punco….

dobri ste ,da se vam da ,priznam meni se nebi dalo..

vsaka sedaj bivša je lahko enkrat nekomu tanova…. me zanima kako boste takrat nekatere tle gledale nato, ko vam bodo njegovi otroci rekli, da ste pras***….

in potem so to starši zgled svojim otrokom? tko kot otrok ni kriv, da se starši ločujejo, tudi nobena tanova ni kriva, da je tanova…in vsak ločen starš ima pravico živet naprej in si uredit svoje življenje!

mene pa včasih zanima kako na moji hčeri vpliva dejstvo, da se njun oče zaljublja kot po tekočem traku. pa je bil z eno pri njima poleti na obiksu v koloniji, potem je bil z drugo, ko sta prišli na obisk, zdaj hodi k tretji, … in tako že 12 let. mislim … sigurno to nekako vpliva nanju. če drugega ne že zato, ker na njuno vprašanje “kje je pa tista od zadnjić” odgovarja da jo je pustil ,ker ga je imela samo zaradi denarja, ali da ni več z njom, ker ni prava zanj, ali da si je premislil, ali da je spoznal eno boljšo …. WTF? bilo bi nadvse korektno od njega, da jih vsaj ne bi vozil k tamalima oz. njiju ne bi predstavljal svojim ženskam, ker si o njem kot o moškem pač ne moreta mislit kaj pozitivnega, če jih tako menja. naj jih menja, samo naj s tem ne obremenjuje hčera.

Katarina: tudi jaz tako razmišljam, kako hčere od mojega gledajo na svojo mamo, ko se vsake par mesecev zamenjajo tipi pri njih doma. Verjetno ne ravno dobro, ker tudi s takim odnosom si zgled svojim otrokom in potem otroci potegnejo vzorec. In se strinjam s tabo, da ni treba vsako šemo predstavit otrokom in jih mest s takim in drugačnim tanovim partnerjem. Sej poskusiš v vezi in če ti nekaj mesecev lepo teče, potem je tudi čas, da prestaviš otrokom, če je pa samo za tako mal, pa tud če otrokom to prizaneseš.

jaz si tudi ne želim, da mi hčeri predstavita vsakega frajerja, ki jima je všeč. mene zanimajo samo tisti, s katerima sta … resno. recimo. domov jima zagotovo ne bom dovolila vozit vsakega, ki ga bosta pobrali s ceste, če bosta pač taki. če pa ne bosta pa tko ni bojazni, da bi imeli doma železniško postajo. :)))))))))))) meni tudi na kraj pameti ne pade, da bi domov povabila koga od svojih, čeravno sem med tednom sama doma. dom je dom, vanj ne vabiš vsakogar. to je zame nekako .. svet prostor.

New Report

Close