bioresonanca dojenček
Spoštovani!
Imam 6 mes. punčko, ki ima že od rojstva močne krče v trebuščku in izrazito polivanje. Alergološka testiranja na mleko so bila 2x neg. , za kisli refluks premeja zdravila, ki pa zaeenkrat ne kažejo nekih silnih izboljšanj. Ker se mi revca zelo smili najbolj ponoči in sem prepričana, da nekaj ni ok., bi poskusila še z bioresonanco. A vi sprejemate tako majhne otročke in če a bi se lahko za to zmenila z vami?
Če ja, bi prosila, če mi lahko pošljete datum in uro kdaj bi se lahko s tamalo oglasile pri vas na zasebno sporočilo. Ker je situacija urgenta saj na PK hočejo delati gastroskopijo, jaz pa bi se rada temu izognila, bi prosila če je le mogoče za termin v roku dveh tednov, če ste vi preveč zaseden pa bi vas prosila če mi lahko priporočite koga drugega.
Najlepša hvala za odgovor od zelo zaskrbljene mamice Romane.
Na tem forumu ne delamo reklame za izdelke in terapevte (tudi za svoje ne). V ordinaciji trenutno ne sprejemamo novih pacientov, lahko pa vam priporočamo drugega, vendar morate poklicati v ordinacijo ali poslati e-pismo. Forum je za takšne zadeve tabu! Hvala za razumevanje.
Lp