Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Bioenergetik iz Grosuplja

Bioenergetik iz Grosuplja

Ojla

Z Ms se borim in živim že 18 let. Zagoni so vse bolj pogosti, noge me pa vedno manj ubogajo.

Enkrat sem šla k bioenergetiku v grosuplje. Nekaj je bilo izboljšanja, a ne veliko. Tko da ne vem, a je to to.

če si opazila izboljšanje po njegovi terapiji, jo je dobro ponoviti (vsaj jaz tako mislim). 18 let se že boriš, pa misliš da boš čez noč spet zdrava

v vsakem primeru ti tržim pesti

Tudi jaz sem bila pri g.Šušnjari- imam namreč hude migrene( ob menstruaciji). Po njegovi terapiji je šla mimo prva menstruacija- prvič v 20 letih brez migrene. Vsa pohvala g.Šušnjari, toplo priporočam!

Spoštovani!Ko že govorite o bioenergetiku , vam toplo priporočam g.Matjaža , ki dela na večih lokacijah . Ena izmed njih je tudi Vinska gora pri Velenju . Mojega sina je postavil dobesedno n noge . Ugotovili so mu alergijo na pšenično moko , jajce , mleko živalskega izvora , sladkor in na določeno vrsto sadja in zelenjave. vsa obupana nad diagnozo sem iskala vse mogoče rešitve .Prijateljica mi je priporočila g.Matjaža . Zavzel se je za otroka in vse ostale družinske člane , in uspešno odpravil alergijo na vse komponente. Sin sedaj uživa vse alergene sestavine in nima prav nobenih problemov.Torej se brez razmislekov posvetujte in g.Matjaž bo prav gotovo našel rešitev tudi za vas.

Lepo prosim za spletni naslov od terapevta v Grosupljem

Hvala

http://www.bioterapija.eu

zanima me kako poteka ta seansa, ali v skupini ali posamezno in koliko je cena?

Hvala in lep pozdrav,

Terapija poteka v skupini, 8- 10 oseb, dela pa vsakega posebaj, ostali tačas sedijo v polkrogu. Dobro je ,da si do konca ( dokler ne konča zadnjega) v prostoru, ker energijo dobivaš ves čas, ko si tam. Cena 4 dnevne terapije je 120 €, za otroke se da znesek po želji. Je pa potrebno priti vse 4 dni- zaporedoma.

Ali on sam ve, akkšno težavo imaš, ali mu moraš opisati?

Jaz namreč nimam nekih posebno velikih zdravstvenih težav, sem pa izčrpana do konca in rabim ZAŽIVETI 🙂

Koliko časa se pribljižno čaka?

Zelo sem vesela, da sem zasledila temo o g. Šušnjara. Pred 15 leti so mi potrdili multiplo. Težave z očmi, rokami, nogami so se iz meseca v mesec vidno povečevale. Bila sem čisto na tleh, potrta do konca. Hodila sem okrog bioenergetikov pa ni bilo nič boljše. Šla sem tudi k bioenergetiku Šušnjara, pa po prvi terapiji ni bilo nobenega napredka. Sama pri sebi sem si mislila, še en ki mi ne more pomagati. Mama me je prepričala, da naj grem k njemu še enkrat. In imela je prav. Na drugi terapiji se mi pa prižgala luč na drugi strani tunela. Prvo izboljšanje po 7 letih negotovosti in strahu. Sedaj hodim k njemu 2-3 letno, težave so še vedno prisotne, vendar precej manjše in manj moteče. Meni se zdi najbolj bistveno to, da se mi je stanje prenehalo poslabševati, kajti najbolj sem se bala, da bom kmalu na vozičku.

Pozdravljeni, mene pa zanima a kdo pozna bioenergetika Marjana Kneza, izkušnje, pa kako se pride do njega.

hvala

Tudi mene zanima tale Knez, a res nima noben izkušnje z njim????

Hi,

pred štirimi meseci so mi postavili diagnozo MS. Ker sem še zelo mlada(29 Let), bi želela tudi jaz poizkusiti to zdravljenje z bioenergijo, ki jo izvaja g. Šušnjara.
Zanima me, čim več o njegovi terapiji !!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala

Ne vem koliko ti lahko jaz povem o sami terapiji. K njemu hodiš štiri dni v Grosuplje, med terapijo čutiš neke čudne mravljince po celem telesu ( vsaj jaz sem jih ), čutiš kako se neka močna energija pretaka po telesu… To so bili moji občutki, ne vem če vsi občutijo enako.
Pri g. Šušnjara me pritegnila njegova samokritična izjava: ” dobra terapija samo tista terapija, ki daje rezultate. Če rezultatov ni, potem je terapija slaba in je treba poiskati boljšo. To velja za vse terapije na svetu, vključno z mojo.”
Sama sem navdušena, tako nad terapevtom, kot tudi s samo terapijo.

Tudi tebi iz srca želim, da boš našla dobro terapijo, ki ti bo pomagala!

Pred časom sem gledala angleško oddajo o ljudeh, ki imajo posebne oziroma nadnaravne sposobnosti zdravljenja, ki so prikazali res nemogoče stvari. Najbolj izmed vseh, me je fasciniral mlad možakar, ki je pokazal največ. Na koncu presenečeno ugotovim, da je Slovenec in da prihaja iz malega podeželskega mesta pri Ljubljani – Grosuplja. Po poklicu je bioenergetik, njegovo cenjeno ime pa je Šušnjara Željko.
Ni mi jasno, zakaj moramo izvedeti za take ljudi iz tujih medijev

Verjetno zato, ker v Sloveniji ni posluha za ljudi, ki imajo veliko znanja in sposobnosti. Mediji so bolj zainteresirani za LaToye in različne triče trače. Žal!!

Pred prvo terapijo sem vprašala g. Šušnjara, če mi lahko pomaga glede mojega vida ( dvojna slika, migetanje slike ). Pošteno mi je rekel, da se bo potrudil in da obstaja velika verjetnost, da se bo stanje izboljšalo. Po vsaki terapiji se je vid občutno izboljševal do te mere, da danes nimam več z očmi nobenih težav. Tako imam sedaj poleg osebnega zdravnika še osebnega bioenergetika.

Tudi jaz bom delila z vami moje izkušnje.
Diagnozo MS imam že 22 let, zagoni pa so postali zadnje štiri leta vedno bolj pogosti. Gibalne težave so se rapidno poslabševale. Odločila sem se za širitev vratnih ven v Izoli ( 4.000 EUR ). Učinek pa je bil minimalen, skoraj nič. Naslednji korak je bil odhod k bioenergetiku v Grosuplje in sicer k g. Šušnjara. Po prvi terapiji se mi je stanje celo nekoliko poslabšalo, vendar mi je g. Željko pojasnil, da se bo stanje po drugi terapiji popravilo in res se je. Od takrat naprej sem po vsaki terapiji boljša, kar pri meni pomeni vedno boljša in lažja hoja in veliko boljša koordinacija gibov.
Obiskala sem že vsaj 12 različnih zdravilcev, toda nihče se ne more primerjati z g. Šušnjara.

Bom kratek in jedernat:

G. ŠUŠNJARA JE CAR

Ali zdravi g.Šušnjara tudi hujše bolezni kot so npr:rak,tumor,poškodba možganov,psiha itd…?

New Report

Close